Teemoo Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wielka PIĄTKA dla wszystkich użytkowników tegoż forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gromus Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam forumowiczów, pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wszyscy witają, to ja też się przywitam! Pozdrowienia z Oławy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekc001 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waszka Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wzystkich entuzjastow deatelingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wiram wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloppo Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Kloppo wita wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keszelski Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam i pozdrawiam Koleżanki i Kolegów z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meqqex Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżemowy Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawello Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 hej wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToxicHero Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Cześć, witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubikas Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam wszystkich, wlasnie zaczynam swoja przygode z car detalingiem, a to forum to prawdziwa skarbnica wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 hubikas, Witam i pozdrawiam z RLKP Miłego czyszczenia Lagunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denix Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryha13 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Siemanko. Ja też startuję, i myślę że trochę po współpracujemy ;-) Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavkobe Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam z ŁDZ Lekturę czas zacząć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasz Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 witam wszystkich, tak sobie siedzę i przeglądam to forum i myślę sobie że ja też do was dołączę, pozdrawiam z łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubo1985 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam. Pozdrowienia Z Tilburga (Holandia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 witam forum przeglądam już jakiś czas, nadeszła chwila na własne próby walki z lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art31 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Cześć. Ja również biorę się za lakier na swoim aucie i stąd moja wizyta na tym forum na większość moich pytań już znalazłem odpowiedzi.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam wszystkich. Detailingiem zajmuję się od ok. 6 lat (amatorsko - swoje auta + auta znajomych). Na forum zaglądam od dawna, jednak dopiero teraz zdecydowałem się na wstąpienie w szeregi forumowiczów. Jako takie pojęcie o kosmetyce aut posiadam, jednak człowiek uczy się całe życie, więc na pewno jeszcze sporo wiedzy do nabycia przede mną Mam nadzieję, że będę mógł również podzielić się swoją (pewnie niewielką) wiedzą i skromnymi doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integrale Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Cześć! Nazywam się Arek, lubię czystość i porządek, nie tylko w samochodzie. Jestem dokładny, wręcz pedantyczny, zawsze dążę do perfekcji, choć kosztuje to często ogrom pracy i wysiłku, ale w detailingu to raczej dobre cechy Tematem interesuję się od 1,5 roku, na forum bywałem, ale jako gość. Teraz oficjalnie przyłączam do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadius72 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam wszystkich ! mam na imię Arek również dołączam się do waszego grona ,uwielbiam czyścić i wyczyszczone lakiery do perfekcji , mam nadzieję że dowiem się od was dużo ciekawych rzeczy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOniK Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam Wszystkich, jestem Przemek, a na Detainlingu nie znam się prawie wcale dlatego się tu znalazłem aby coś podpatrzeć, numer buta 41. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi