Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, wlasnie zaczynam swoja przygode z car detalingiem, a to forum to prawdziwa skarbnica wiedzy :)

Opublikowano

witam wszystkich, tak sobie siedzę i przeglądam to forum i myślę sobie że ja też do was dołączę, pozdrawiam z łodzi.

Opublikowano

witam

forum przeglądam już jakiś czas, nadeszła chwila na własne próby walki z lakierem :)

Opublikowano

Cześć. Ja również biorę się za lakier na swoim aucie i stąd moja wizyta na tym forum na większość moich pytań już znalazłem odpowiedzi.Pozdr.

Opublikowano

Witam wszystkich. Detailingiem zajmuję się od ok. 6 lat (amatorsko - swoje auta + auta znajomych). Na forum zaglądam od dawna, jednak dopiero teraz zdecydowałem się na wstąpienie w szeregi forumowiczów. Jako takie pojęcie o kosmetyce aut posiadam, jednak człowiek uczy się całe życie, więc na pewno jeszcze sporo wiedzy do nabycia przede mną :) Mam nadzieję, że będę mógł również podzielić się swoją (pewnie niewielką) wiedzą i skromnymi doświadczeniami.

Opublikowano

Cześć!

Nazywam się Arek, lubię czystość i porządek, nie tylko w samochodzie. Jestem dokładny, wręcz pedantyczny, zawsze dążę do perfekcji, choć kosztuje to często ogrom pracy i wysiłku, ale w detailingu to raczej dobre cechy :)

Tematem interesuję się od 1,5 roku, na forum bywałem, ale jako gość. Teraz oficjalnie przyłączam do Was.

Opublikowano

Witam wszystkich !

mam na imię Arek również dołączam się do waszego grona ,uwielbiam czyścić i wyczyszczone lakiery do perfekcji , mam nadzieję że dowiem się od was dużo ciekawych rzeczy

pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam Wszystkich, jestem Przemek, a na Detainlingu nie znam się prawie wcale dlatego się tu znalazłem aby coś podpatrzeć, numer buta 41. Pozdrawiam :mrgreen: