marco_o Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam wszystkich Forum przeglądam od kilku miesięcy i mam za sobą już pierwsze starcie z moim Fiatem Croma
baryla88 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam wszystkich, jestem tu już od dłuższego czasu, jednak dopiero się ujawniam
The Unsub Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Pozdrowienia z Gdańska.
tg Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam, serdecznie Jak do tej pory jestem zwolennikiem bardzo rzadkiego mycia auta wychodzę z założenia, że kurz to też "powloka ochronna": słabiej klei się do niej smoła (z nawierzchni) mniej blaknie lakier (od słońca) przechodnie nie rysują drzwi (ludzka zawiść) bo bardziej się pobrudzą niż zaszkodzą itp. Być może po Waszych uwagach i lekturze forum zmienię podejście. Pozdrawiam !!! ps. Wnętrze (czarna skóra) auta staram się utrzymywać w porządku, pielęgnować - ale to ona tu na forum mnie przywiała.
Maxio Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam serdecznie wszystkich. Jestem jeszcze początkującym w tym temacie, mam nadzieje, że dzięki wam w przyszłości będę mógł jakoś pomóc i w końcu doprowadzę swoje auto do wymarzonego stanu.
Dżefix Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam wszytskich forumowiczów. Przeglądam forum od jakiegoś czasu i postanowiłem się zalogować aby móc w pełni korzystać z jego dobrodziejstw. Pozdrawiam
bes_pieczniq Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 witam wszystkich pozdrawiam
Arni Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cześć, pojawiłem się tutaj głównie po to by pytać, patrzeć, czytać to co tworzą ludzie z doświadczeniem. Zawsze dbałem o furki, ale od niedawna zagłebiłem się w temat Pozdro!
gienek122 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie to forum to bardzo dobra lekcja dla takich jak my mozemy sie czegos nauczyc, podzilic doswiadczeniem cos podpytac zyc nie umierac
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Sklep MOTOGO również wita wszystkich!
Partner forum MOTOGO Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja rowniez witam!
strzelba666 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam wszystkich na forum
witek1965 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 witam wszystkich zawodowców i amatorów.
smith Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam wszystkich pasjonatów detailingu
drabina Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam Jestem z Olsztyna i zaczynam przygodę a detailingiem. Do tej pory od około miesiąca czytałem forum, co dało mi jakieś podstawy, żeby włączyć się do dyskusji.
doktorLubicz Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Cześć wszystkim. Dopiero zaczynam przygodę z detailingiem, a moja ofiara będzie czarna Honda Accord z 2006 roku. Zobaczymy co z tego będzie.
Fucel Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, zarejestrowałem się już jakiś czas temu - lecz dopiero teraz przyszedł czas na pytania, bo dotychczas czerpałem wiedzę z forum! Pozdrawiam
pinio89 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam wszystkich mam na imię Arek, jestem fanem motoryzacji puki co zajmuję się amatorsko detalingiem lecz w niedługim czasie planuje otworzyć firmę i zająć się tym profesjonalnie i wyjść z usługami poza własne samochody. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi