fryc1981 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam wszystkich zapaleńców:) AD zainteresowałem się kilka miesięcy temu. Jak narazie staram się jak najlepiej dbać o Focusa I z 2002r ubranego w Black Panther. Z góry dziękuję za wiedzę, którą stąd wyniosę Pozdrawiam:)
gregorto Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam. Spędziłem u was już wiele godzin i nadszedł moment gdy czuje się na tyle oczytany żeby zadać pytania . Witam więc wszystkich i z góry przepraszam za głupie pytania
Koni Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam serdecznie w końcu się zarejestrowałem by moc jeszcze więcej się dowiedzieć o auto detailingu wcześniej was podglądałem (bez skojarzeń) jako niezarejestrowany user
eduardo Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wystarczająco oczytany, więc witam
Dimmu Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Cześć, jestem z Krakowa, dołączyłem do Waszego grona ponieważ chcę zdobyć wiedzę i doskonalić umiejętności w temacie pielęgnacji pojazdów. Liczę na to, że mi w tym pomożecie. Pozdrawiam, Łukasz
randi22 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam, Miło mi powitać wszystkich starych wyjadaczy jak i również tych świeżych miłośników AD. Aktualnie dopieszczam swoje auto jakim jest BMW e36 330i w kolorze dość ciekawym ESTORILBLAU mam nadzieje że zasięgnę również pomocy od innych użytkowników forum. Pozdrawiam
Blackdetailing Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Miło mi dołączyć do Waszego forum, ponieważ wierzę, że pomoże mi ono w codziennej pracy (już troszkę pomogło ) Liczę na pomoc z Waszej strony, a sam w miarę możliwości też mam zamiar pomagać. Mieliśmy do czynienia przeważnie z nowymi samochodami, które przygotowywaliśmy do wydania w salonie lub używanymi, które wymagały zazwyczaj lekkiej odnowy. Oczywiście nie obyło się też bez starszych samochodów. W każdy projekt jesteśmy zaangażowani i traktujemy jak swoje. Nie boimy się niczego i mamy duży zapas chęci i energii - a przecież to najważniejsze Chcemy pogłębić naszą wiedzę i również dzielić się w miarę możliwości i czasu tym co będziemy na bieżąco robić, wykonywać, kupować. Z racji, iż spotkaliśmy się z dużą rzeszą zadowolonych właścicieli swoich samochodów, postanowiliśmy poszerzyć swoją działalność i zrobić krok na przód. Najcenniejsze jest dla nas reakcja klienta i wrażenie po wykonaniu pracy Jesteśmy otwarci na współpracę i chętni na propozycje Jeśli ktoś z Was jest ze śląska, to myślę, że prędzej czy później o Nas usłyszy. Będziemy działać w okolicach Jaworzno, Sosnowiec, Katowice (będziemy informować) Na wstęp tyle wystarczy, pozdrawiam serdecznie, kontakt ze mną aktualnie tylko przez PRIV, później będzie łatwiejszy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
shpyo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam, na forum jestem już dłuższy czas, ale teraz miałem chwilę by się przywitać (dużo lektury .
piotr84 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam wszystkich użytkowników, mam nadzieję, że będzie nam się dobrze razem forumowało
Co Drive Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam Wszystkich dla których autko to nie tylko środek lokomocji. Pozdrawiam.
Rafako Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam. Jestem z Warszawy i od jakiegoś czasu przeglądam sobie Forum poszukując ciekawych informacji nt. AD. Postanowiłem się zarejestrować, aby móc korzystać w pełni z zasobów Forum Serdecznie pozdrawiam.
Arek00 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam wszystkich,ponad rok bez rejestracji ale nadszedł ten dzień !! Arkadiusz choruję na to samo co wszyscy tutaj
SebekGTI Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 A ja zarejestrowałem się już jakiś czas temu ale jak dotąd nic nie pisałem. Dziś staram się to nadrobić Więc teraz oficjalnie witam i pozdrawiam wszystkich
Detailking Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam wszystkich trzy najlepsze rzeczy : auta , piwko i kobiety
LookMyWay Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam. Dziekuję za dodanie motywacji aby odnowić swojego Roverka
samtive Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 witaaam! mam nadzieje,że dużo sie dowiem na tym forum ! pozdrawiam
ForestPoland Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Również wszystkich witam:)
Francki Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2013 Witam wszystkich AD-freak'ów:)
sinypl Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam, Na imię mam Andrzej i właściwie z AD nie miałem dotychczas nic wspólnego. Moja jedyna przygoda to nałożenie wosku TurleWax na auto, po którym jedyne zmiany jakie dostrzegłem to białe zderzaki i koliste rysy na dachu auta. Niestety auto mam czarne i teraz to już wygląda fatalnie. Na razie skupiam się na czytaniu, czytaniu i jeszcze raz czytaniu ale już się troszkę napaliłem, więc mam nadzieję, że w niedługo przejdę do czynów. Mam nadzieję, że z czasem moje auto będzie wyglądało na tyle atrakcyjnie, że będę mógł z dumą na niego spojrzeć i się uśmiechnąć. Pozdrawiam Wszystkich.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam wszystkich jestem tu nowy i nie umiem patrzeć na hologramy na mojej babci,jestem pewien że forum będzie pomocne i Wy detailerzy a moja Bmka odzyska swój blask
Rekomendowane odpowiedzi