Carire Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2012 yel1, ja aplikuje aplikatorem od zymola czyli pianka to jest i ją polecam bo nie całośc wprowadzasz i praktycznie nic nie zostaje i smug nie zostawia
BartekB Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Carire pianka to chyba do wosku dobra jest a nie do takich oleistych ciekłych substancji jak vinyl czy hdc. yel1 ja ci skolei polecam bawełniane, nie koniecznie te od zymola ale te są fajne http://www.sklep.car-spa.pl/Na-zewnatrz ... -p431.html
Carire Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 BartekB, uzywalem 3 roznych i jak dla mnie pianka wypada lepiej jesli chodzi o aplikację ale spróbuje bawełnianym i zobaczymy jak bedzie yel1, uważaj przy aplikacji bo jak dasz za dużo albo będziesz robił nie dokładnie to możesz zostawic smugi
BartekB Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2012 Carire spróbuje i ja twojej metody...
maxhill Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Kupilem ten tanszy Vinyl i jestem zadowolony. Pierwsza aplikacja i nie widze smug. Nie mialem nic pod reka wiec zaaplikowalem platkami kosmetycznymi zony, ktore akurat byly w aucie. Po nalozeniu starlem MF i wyglada naprawde fajnie. Moje plastiki odzyly (cabrio Mazda) i nabraly glebi koloru. Jedyne co musze nastepnym razem poprawic to przetrcie moze jeszcze raz MF bo tak mi sie wydaje jakby troche za bardzo sie swieca.... Ale to takie moje subiektywne odczucie. A i wcale nie nagrzewalem kokpitu. Zrobilem to wieczorem w hali garazowej, temp okolo 12-13 stopni
balcerek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Którego byś nie wybrał będziesz zadowolony Mialem wszystkie trzy i najlepiej wypadl ten wodnisty z bialej butli. Wlasciwosci antystatyczne mial niesamiowite.
Sparco Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kupiłem ostanio vinyla i mam pytanie,tak jak mówicie dobrze aby plastiki były ciepłe/rozgrzane czy w obecnych temperaturach jest sens nakładania go czy poczekać sobie na wiosnę a teraz dalej nakładać NL. A może nagrzać samochód ustawić np w środku temperaturę 22-23 stopnie i działać ?
Fancivi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zawsze mozna delikatnie suszarka podgrzac deske bo o takich praktykach tez czytalem
Moderator krd Opublikowano 17 Grudnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 Nakladalem na platiki zimne jesienia i nie bylo problemow, nakaldalem na podgrzane halogenem i efekt podobny. Na pewno przy temperaturze 0-5 stopni bym go nie nakladal... ale jak nagrzejesz auto po trasie do 20 stopni jadac w podkoszulce i pozniej w garazu sie pobawisz to na pewno bedzie dobrze.
Carire Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja w sobotę nakładałem a temperatura wynosiła plus 7 stopni i spokojnie, ładnie się rozprowadzał i wchłonął sie tak jak podczas ciepłych dni więc spokojnie w podobnej możesz powodzenia
bender26 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 wczoraj z kolegą testowalismy ten preparat, porownalismy efekt z Sonaxem do plastików niebo a ziemia
Rekomendowane odpowiedzi