Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 Promocja na styczeń:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Września 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 UWAGA: Tylko do niedzieli 24.09. do 23:59 12% rabatu na kod: "12%" dla forumowiczów KA kod: 12%KA *rabat forumowy i rabat weekendowy NIE ŁĄCZĄ SIĘ
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Września 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Września 2017 30 wrzesień DZIEŃ CHŁOPAKA: Wpisz kod: CHŁOPAK* Zgarnij 10% rabatu!! Tylko dzisiaj 30 września. *dla użytkowników KA kod to : ChłopakKA rabaty nie łączą się.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017
arti33 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Właśnie złożyłem zamówienie nr 37466 ale kod rabatowy dla klientów KA mi się nie dopisuje? Zwykły poszedł.
CoolBreeze Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Właśnie złożyłem zamówienie nr 37466 ale kod rabatowy dla klientów KA mi się nie dopisuje? Zwykły poszedł. Kody "okazjonalne" z automatu wyłączają "stały" rabat. Fajnie by było mieć 20% offWysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
arti33 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Przeczytałem magiczny tekst za * a dopiero później połapałem się, że warto by się dopisać do grupy rabatowej - mój błąd
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Spóźniłeś się na Black Friday ? Jest jeszcze CYBER MONDAY:
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jak co roku przygotowaliśmy coś z okazji mikołajek, promocja aktywna tylko 6 grudnia: Ponadto kompletując swój koszyk warto zwrócić uwagę na ofertę bonusową : 1) do pierwszych 5 zamówień złożonych w dniu 6.12 dodajemy pad mikrofibrowy z firmy NAT 2) za każde 100zł wydane na produkty ADBL dostajecie puszkę energetyka ADBL 3) za każde 250zł wydane na produkty Shiny Garage, limitowany Snapback gratis 4) za każde 140zł wydane na produkty Shiny Garage, 250ml Carnauba Spray lub Satin , Gratis 5) za każde 100zł wydane na produkty Meguiars, Kalendarz ścienny na rok 2018 gratis 6) do każdych dwóch produktów od Good Stuff, oryginalny tester Good Stuff gratis 7) do każdych dwóch produktów od Detailer's Magic , smycz firmowa Detailer's Magic Gratis Zapraszamy 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 6 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 @CAR CRAZY u mnie nie dziala mikołajKA
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Był jakiś chwilowy błąd, już powinno być ok
Moderator BiałyGTi Opublikowano 6 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 23 minuty temu, CAR CRAZY napisał: Był jakiś chwilowy błąd, już powinno być ok Ta juz dziala dzieki za szybka naprawe zamowienie poszło
KrzysiekT5 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Mikołajkowe zamówienie poszło dzięki
Tomas-sg Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 A do mnie akurat dzisiaj doszło akurat na Mikołajki. Dzięki i do następnego
kempus Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Szkoda tylko, że chcąc zamówić z samego rana nie mogłem skorzystać z kodu bo był "nieaktywny", a jak już udało się wyjaśnić sprawę, dochodziło południe więc diabli wzięli pierwsze 10 zamówień za gratisowym padem.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 Godzinę temu, kempus napisał: Szkoda tylko, że chcąc zamówić z samego rana nie mogłem skorzystać z kodu bo był "nieaktywny", a jak już udało się wyjaśnić sprawę, dochodziło południe więc diabli wzięli pierwsze 10 zamówień za gratisowym padem. pierwsze 5 zamowien zanim sprawa sie wyjaśniła to pewnie juz tyle zamówień było ze na 100% ani ty ani ja sie nie załapiemy, ale licza sie produkty z zamówienia
kamykmm Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 zamówionko 37646 już u mnie podwójne wielkie dzięki dla Mariusza - za testerek Interior Magic - za gratisowego pada od Nata idealnie wstrzeliłem się z gratisem, bo i tak miałem go kupić 1
kempus Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 @BiałyGTi chciałem złożyć szybkie zamówienie z rana przed pracą, ale jak zobaczyłem, że kod nie wchodzi to olałem sprawę i pojechałem. A jak dostałem koło południa maila, że działa to już mi się odechciało. 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 @kempus ja poczekałem do 10 zadzwoniłem do Mariusza powiedziałem ze jest problem z kodami na KA i po chwili naprawił. Ale zamówienie poszło uda sie dostac Pada to fajnie nie uda sie to trudno
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dziekuje Panowie za zamówienia, Tak na przyszłość : jeżeli informujemy na stronie www, FB czy KA o jakiejkolwiek promocji z kodami, a przy zamówieniu wyjdzie że kod nie chce wejść to składacie zamówienie i w komentarzu przy zamówieniu wpisujecie że chcecie skorzystać z kodu ale jest problem, wtedy my to widzimy i rabat naliczymy ręcznie 1
Tomas-sg Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 @CAR CRAZY A tak z ciekawości bo nie mogę osobiście zerknąć do moich przesyłek. Czym różni się kod rabatowy z KA i bez ?:)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 @Tomas22 Ostatecznie niczym, z tym że jak jesteś przypisany do automatycznej grupy -5% to nie będzie Ci działał kod dla klientów domyślnych. Święta w ShowCarShine !!!Trwają od 14.12 godz. 10:40 do 19.12 godz 23:59 w tym terminie obowiązuje: 1) KOD rabatowy: "święta" zdejmuje 10% * dla grupy KA kod: "świętaKA" 2) do zamówień powyżej 250zł dodajemy Microfiber WashPad XL lub produkt Mainz *do wyczerpania zapasów 3) Nadal obowiązują promocje od dystrybutorów na poszczególne marki: - do produktów Shiny Garage za 140zł dokładamy świąteczny Carnauba spray wax - do produktów Meguiars za 100zł dokładamy kalendarz -do produktów ADBL za 100zł dokładamy energetyk ADBL - do dwóch produktów Good Stuff dokładamy tester Good Stuff - do produktów Detailers Magic dokładamy smycz DM
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2017 @CAR CRAZY Mariusz na KA nie działa
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Już działa.... błąd w ilościach
KoKoS89 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2017 Skorzystałem z promocji, nr zam 37818, Pozdrawiam Wesołych Świąt.
Rekomendowane odpowiedzi