croochy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Czy Wy serio lubicie tak wcześnie przyjeżdżać? Gdy na parkingu kupa ludzi, kolejka na myjce itd? Na dobranockę się śpieszycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nie chce mi się jechać w największe korki. Mogę być ok 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 to umawiamy się o 18 jak dla wszystkich za ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 W ten czwartek to są nieco inne priorytety niż chlapanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefiuu2509 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Szukam kogoś w Lublinie, kto nada błysku czarnemu lakierowi audi i go zabezpieczy. Możecie kogoś polecić? Najlepiej prywatnie żeby ktoś to robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Owszem jutro chlapiemy ale złote płyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Czyli tylko Big & Grześ chcą przyjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 To o której ostatecznie? Bo i tak muszę opłukać więc podjadę jak będziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercManiak Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Czy jest tu ktos z lublina i mialby chec spotkac sie ze mna i troche pogadac? jestem swierzy w tym temacie ale chce sie zabrac za to na powaznie PS sory za pisownie ale nie moge stawiac polskich znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Gala godzina 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Nie zawsze detailing to robienie korekt na samochodach. Zdarza się że firmy o takowym charakterze działania, niejednokrotnie na życzenie swoich zadowolonych klientów, polerują dla nich łodzie, samoloty czy kampery. Jednak nasze zdziwienie było niemałe gdy dostaliśmy telefon z pytaniem czy nie podjęlibyśmy się odnowienia bram znajdujących się u w warsztacie. W wielkim skrócie, ktoś (chcący/niechcący) pomylił środek do mycia paneli z poliwęglanu z bardzo mocną chemią. Na oknach pojawiła się mega oksydacja i jak nie trudno się domyślić, ilość docierającego do pomieszczeń światła drastycznie spadła. Właściciel załamany, pomożecie? Pomożemy - challenge accepted! Aby dobrze zobrazować ogrom prac: do odratowania było 97(!) paneli które śmiało można przemnożyć x2. Z zewnątrz usuwaliśmy oksydację, a wewnętrzne okna należało umyć i odświeżyć padami i pastami wykańczającymi. Zużyliśmy do tego: - ok 15 padów do cięcia, 20 padów do polerowania i wykańczania - poszło 2 kg! pasty cutting, 1,5 kg pasty finishing - ok 40 mikrofibr - 1L polimeru zabezpieczającego - 5L środka do czyszczenia paneli z poliwęglanu - 2 ręczne pady do polerowania przy rogach oraz kilka mniejszych padów do polerki pneumatycznej Poniżej relacja z tego co zastaliśmy na miejscu i co udało się zrobić. (fotorelacja niestety tylko z jednej mniejszej bramy) APC miało co robić, podobne efekty były po aplikacji środka do czyszczenia poliwęglanu Obraz nędzy i rozpaczy Robotę trzeba sobie ułatwiać Warunki pracy powinny być godne 50/50 Finish! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Z ciekawości ile Wam zeszlo na to czasu i w ile osób pracowaliście?Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Polerowanie wykonywały 2 osoby - Ja i Sylwek. W dużej mierze pomagał nam jeszcze kolega który wykonywał drobne prace typu mycie padów, podawanie świeżych fibr, uzupełnianie dyspenserów z pastami itp. Temat zamknęliśmy w 30-35h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Panie i Panowie proponuję czwartek tj. 14 maja godzina 18 na "naszej miejscówce" czyli ul. Koncertowa. Standardowo chlapanie, gadanie i foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Nie mogę obiecać że będę. W czwartek jadę do W-WA mając nadzieję że uda się kupić auto dla mamy a ja wreszcie odzyskam swojego demona prędkości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 proponuję czwartek tj. 14 czerwca godzina 18 na A nie chodziło ci przypadkiem o 14 MAJA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Zdecydowanie tak Maćku 14 MAJA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 jak o 18 to mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 nie wiem czy będę miał auto ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 też odpadam, nwm czy się wyrobię do 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Jeśli większości pasuje, ok niech będzie 19. Jeśli brak chętnych myje sam wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 A ja się pewnie pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Maćku smalcowałeś już? Dawno nie widziałem SV w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Nie będę mył, ale przyjadę. Może być 17,18,19... bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi