GrzegorzLU Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 co do czwartku bardzo chetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 W czwartek spot. No jak nie jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 :D Denis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 no robi wrażenie, ale jeszcze trochę pracy jest żeby dopieścić to tak jakbym chciał żeby było Oczywiście w czwartek melduję się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 To ja wpadnę w czwartek ze świetlną inspekcją zatem p.s. szukam transportu na spot - zostałem mam nadzieje "chwilowo" bez auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 moge podjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Gregorij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Widzę że nikt nie zaproponował godziny spotu, więc ja śpieszę poinformować iż wcześniej jak 18.30 nie będę w stanie przybyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Toż to już ciemno, zimno i głucho wszędzie będzie! Nie zapominaj, że my żyjemy na wschodzie 17.30 Zmiana planów, wpadam S3 bo się trochę ubrudziło. Daniel sprawdzamy kropelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Szybka reanimacja parcha i stawiam się na 17.30 Dołączam do konkursu kropelkowania. ps. muszę zacząć mniej mówić... ostatnio rano wspominałem, że dawno nie miałem kontroli, w nocy mnie zatrzymali... wczoraj rano pochwaliłem parcha, że dawno się nie zepsuł... dziś od rana u mechanika. Komu coś wykrakać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 krzyknij ze dawno kasy przy sobie nie mialem moze jakis totek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Pawel możemy sprawdzać, nie ma sprawy. Z racji małej zmiany planów w moim harmonogramie dnia, ja będę na miejscu już od 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Tez będę od 17, tym razem i ja mogę wziąć nową maszynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 gdyby spot był jutro to i ja bym przywiózł nowe zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Grzesiu cała nadzieja w Tobie. Ja nie mam fot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 na mnie jak na Zawiszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jakie backstage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Macie panowie chęć na coś z GB rynku? Niedługo wpadam do Lublina, więc coś niewielkiego mogę ze sobą zabrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 wojciechch, pomyślimy Griffe, Po pracy muszę zajechać jeszcze w jedno miejsce, więc pojawię się "czary mary studio" parę min po 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Lublin nie spi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Oj działo się wczoraj w garażu, aż się sąsiad oburzył że taki tłok w niedziele Grzesiek super fotki [ Dodano: 22 Wrzesień 2014, 11:31 ] Rafał, Cupra o której ostatnio rozmawialiśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaz Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie zła dziupla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Denis, taka ooo, nigdy jej nie widziałem na drodze, pseudo spoilerek na klapie, ehhh..., ale przynajmniej ma pakiet Brembo, felgi ABT, na takich samych (tylko czarne) śmiga czerwona, świeżo zarejestrowana eRka po Lublinie (zdecydowanie ładniejsza od tej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi