GrzegorzLU Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Griffe, czy dzisiaj będą jakieś pokazy tego co potrafi jeden z najdroższych wosków ? bo nie wiem czy brac cykadełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pytanie, czy krysztal gorski cos godnego pokaze Czasami robi szal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ogarnie się Daltona Fusso i pokaże rogi , ja tam aparat wezmę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Gdzie fotorelacja dla nieobecnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Griffe, własnie, lud sie domaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dzieki koledze wojciechch Kozi Grod doczekal sie pierwszego Soft99. Mycie Avantgardy zaczelo sie dosc nietypowo od oprysku pepsi cola - a jak, jak sie bawic to na grubo. Dzieki temu mamy odpowiedz na pytania jak kropli pepsi na SV CR, SV AUTOBAHN I Meguiars Endurance - SWIETNIE Pozniej juz bylo raczej normalnie, oprysk piana od Shinygarage i mycie na dwa wiaderka szamponem SV. Roku Panskiego 2014, dnia 23 kwietnia testowo Fusso wjechalo na pol maski Clio vs Zymol Concours i na cala maske Seata. Niestety ingow ni ma, bo mimo, ze wojciechch wosk udostepnil, to wlasciciele w/w aut nie dali zrobic oprysku, ktory osobiscie mialem zasponsorowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Griffe, z ta pepsi niczym adbuster szkoda ze nikt nie skusił się powróżyć z fussów. [ Dodano: 23 Kwiecień 2014, 22:44 ] bądz co bądz cleaner byl dobry http://screenshotuploader.com/s/1404qxqyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Fioletowa Cobra? Fajny pasek w zegarku czekam na ingi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 MatthewG, nwm czy nie cos z Liquid El Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 MatthewG to w ogole fajny zegarek z polskiej manufaktury, ale to juz watek do innego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Z polskiej? To ja chyba za młody jestem Jedyna Polska jaką znam to Copernicus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fioletowa Cobra? Liquid Elements Purple Monster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Aż sprawdzę bo wydaje mi się, że mój nie ma tego obszycia, a Cobra tak. Sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Z polskiej? To ja chyba za młody jestem Jedyna Polska jaką znam to Copernicus. Polskich jest kilka, ta akurat to Xicorr a zegarek to FSO M20.02 https://www.google.pl/search?q=FSO+M20. ... 76&bih=755 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ciekawy zegarek No i motyw przewodni motoryzacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 eee Griffe widzę w końcu Polak zagościł na nadgarstku (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 O wiesz byl zamowiony ponad rok temu, ale to to, to tamto i tak im sie przeciagnelo wykonanie. Do zegarkow wrocimy na pw, moze jakies ciekawe propozycje, chetnie poslucham Twojego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winthek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @Griffe Czy skrecales dzisiaj okolo g. 19 spod biedronki w lewo w spoldzielczosci pracy? Stalem na swiatlach i widzialem czarne audi na czarnej feldze. Do tego ladnie wypucowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie, od 16.30 siedze w domu *RS6 stoi pod domem. Co prawda na Avancie sa juz Sportec, ale nadal w czarnym macie. Widziales "zwykle" RS6 z 2002 nota bene na czarnej feldze z mojej RS6+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ma ktoś z Was i chętny by był użyczyć ręcznej pianownicy przy okazji któregoś ze spotu na "miejscówce"? Potrzebuję do przeprowadzenia testu Nanolex Washcoat na Nanolex Professional Paint & Alloy Seleant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Grzesiek no i gdzie dzisiejsze fotki z kropelek na Fusso i Zymolu Concours ?? Nigdy nie miałeś takiego opóźnienia we wstawianiu fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Porozmawiaj z norbertoo z pewnego zrodla wiem, ze moze wiedziec kto ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Griffe, ok, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Big, dopiero wróciłem do domu zaraz zrobię [ Dodano: 25 Kwiecień 2014, 22:53 ] w sumie nie widze róznicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ktos jutro kolo 9 pisze sie na mycie na naszej miejscowce - tak na spokojnie dwa wiadra i te sprawy? Bede czarnucha chlapal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi