Denis Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 No to szykuje chemie i ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winthek Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Chętnie się zjawie na którymś z kolejnych spotów ale najpierw muszę ogarnąć nadkole bo wstyd się pokazywać z dziurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Eee tam wstyd to krasc, ja wpadlem dzis "w trakcie mycia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Najlepszego na święta, zdrowych i wesołych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zdrowych i Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Podobno spot bez zdjec sie nie liczy, wiec doslownie kilka fotek ze spotu i tego co dzialo sie przed i po. Kiedy spoterzy KA szykowali sie na spotkanie team Hokus Pokus wzial sie za mycie auta: Wtedy sie okazalo, ze juz pora i po splukaniu aktywnej piany z partyzanta mokrym autem na spot, a co: A tam furki wymuskane, ostatnie pociagniecia QD: Shine like a mirror: Powrot do siedziby Hokus Pokus i niespodzianka: Kolejna aktywna piana, plukanie, mycie takie tam zabiegi pielegnacyjne po zimie. Osuszanie i wlot do garazu. Na avancie powloki nie ma, wiec po zimie mamy kilka pozostalosci, holsy: zacieki: slady po guano: Tym razem wybor padl na Swissvaxa, a wiec Cleaner Fluid Medium i na to Crystal Rock: Tak Audi postalo sobie 24godziny w garazu. Na kola tradycyjnie Autobahn i Megs Endurance, a dzis kurz i deszcz Wszystkim Wesolych Pogodnych Swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertoo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Robota jak zawsze profesjonalna Teraz czekamy na lepszą pogodę i efekt końcowy. Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Griffe, CR Jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 MatthewG CR bawie sie od dwoch lat. Dla mnie wosk kozacki. Nieco inny niz reszta wysokiej polki, ciezko jest mi okreslic ta innosc, ale jest wyraznie inny. On/Off bajeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A pachnie jak shield/autobahn czy bardziej Concorso? A tak z ciekawości jak z wytrzymałością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autobahn pachnie najlpiej wg mnie z gamy SV, CR to bardziej wlasnie Concorso/Mirage. Trwalosc wiadomo, zalezna od wielu rzeczy, ale slabeuszem nie jest. Ingi jak to sie mowi "top notch", wg mnie warto, dlatego mam wiecej niz jednego CR Tak, tak wiem straszna choroba, co zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 W sensie, że dwie puszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jakieś plany na spocik niebawem? Chętnie się piszę, mam FussoCoat w bagażniku mogę się podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 można by sie 8 spotkać ew 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Panowie, ktorys sie piszcze na wieczorne chlapanie na dniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jutro? (23.04) Obgadamy sprawę Fusso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jutro 18.00 i wpadam S3 skoro masz Fusso, z RS6 nie bede darl Crystal Rocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 No to i ja się pojawię, tylko chyba Clio, bo na Superbie leży SV Concorso, więc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 to jak 18 to i ja sie kusze na szybkie mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowa Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Eh, pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 OK, umówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zatem biore swoje czarne wiadereczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Hehe, ja mam 1 pomarańczowe z OBI, jakąś rękawicę z fibry i HyperWash Megsa... Nawet nie wiem czy podejdę do mycia ,ale spotkac można się zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Griffe, jest czarne jest moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Poranna inspekcja wykazala, ze S3 jest czyste, a RS6 juz nie, wiec zmiana planow, chlapiemy czarnucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi