DawPi Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ghoorall, może i racja.. Jak dobry to dobrze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ghoorall, może i racja.. Jak dobry to dobrze.. Ooppss... % pomyliły mi sklepy Ma dużo tańszy i równie dobry. Czasami nie warto sugerować się ceną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 E tam, dobry wosk nie jest zły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Chyba że miałeś jeden z "trefnych" roztopków, wtedy się zgodzę. Tak to prawda i przez to pewnie nie kupiłem oryginału ale jeszcze się zastanowię nad nim czy kupic w originale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Pamiętajcie, że jeszcze jest Autoglym Extra Gloss Protection, który się świetnie nakłada i ściera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apollo78 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Panowie Mam na aucie Colli 915 od kwietnia b.r - kropelkuje dalej elegancko - więc nie wiem czy jest sens nakładać go ponownie, choć dzisiejsza temp. za oknem do tego zachęca - to info dla szukających trwałych rozwiązań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 pitolisz, 6 miesięcy masz wosk? Używasz qd czy jakiegoś spraywaxu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Apollo78, ja bym położył na nowo mimo wszystko. Lepiej być po bezpiecznej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Borek, u mnie coli 476 wytrzymał 7 miesięcy, więc nie wiem czemu się dziwisz to woski długodystansowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 u mnie coli 476 wytrzymał 7 miesięcy, Rozumiem że, codzienna jazda w śniegu, deszczu, soli, i auto po chmurką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO-59 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 więc nie wiem czy jest sens nakładać go ponownie Oczywiście, ja to dziś zrobiłem drugi raz po miesiącu, a poprzednio na wiosnę i też używam Collinite 915 świetny wosk, a do wiosny 6 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaffel123 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 gruby_RS, Też mnie to ciekawi. Kurczę bo ten 476s jest naprawdę pancerny na myjnie bezdotykowe. Teraz miałem trochę mało czasu i myłem auta tam i 10 myć i naprawdę się trzyma. Ale na zimę nie ,,ryzykuje'' i kładę duragloss 601 i 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Justyna napisał/a:u mnie coli 476 wytrzymał 7 miesięcy, Rozumiem że, codzienna jazda w śniegu, deszczu, soli, i auto po chmurką? jazda 3 - 4 razy w tygodniu, deszcz, sól tak, auto pod chmurką. Ogólnie odpisałam Borkowi bo się dziwił, że u apollo78 coli trzyma od kwietnia bieżącego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 jazda 3 - 4 razy w tygodniu, deszcz, sól tak, auto pod chmurką. Ok, dałem się przekonać a ponieważ.... ...to Wujek Gruby poczynił odpowiednie kroki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 swissvax zaleca woskowanie lakieru co miesiąc a co trzecie woskowanie użycie cleanera, a wam trzyma 6-7 miesięcy... nie wierze w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 nie wieże w to. a ja nie WIERZĘ w to co napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Prezes, Jaką daje ochronę wosk gdzie przez 6 miesięcy jest narażony na słońce, deszcz itp. może zostały go jakieś tam resztki, ale ja bym na 6 miesięcy nie zostawił wosku. Jak przestaje dobrze odpychać wodę to dla mnie go nie ma i kładę świeżą warstwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 MM.MM Prezes miał chyba bardziej na myśli byka ortograficznego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayman9 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 MM.MM Prezes miał chyba bardziej na myśli byka ortograficznego:) chyba na pewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Simon, wypity byłem, już jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid880701 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Panowie, na świeżo polakierowane(czarna perła) auto wosk Collinite 476s będzie gut? chodzi mi o bardzo dobre zabezpieczenie przed zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Bedzie ok. Daj tez jakis cleaner pod wosk. Ja bym sie zaopatrzył w Dodo Juice Lime Prime Lite. fajnie sie nakłada i nie sprawia problemów podczas polerowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid880701 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 BartekB, autko nie wyjechało jeszcze od lakiernika , przejedzie 1km i do garażu na woskowanie. Czy i tak trzeba będzie użyć cleaner'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 dawid880701, Lepiej użyć, nie wiadomo czym Ci go do odbioru przygotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 BartekB, autko nie wyjechało jeszcze od lakiernika , przejedzie 1km i do garażu na woskowanie. a czy nie jest tak, ze lakier musi sie utwardzić i na początku należy nakładać tylko środki typu DC2 ? Czy to mit ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi