bobas Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl156 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 maya, ja używam tylko i wyłącznie wody destylowanej. Niby z miękką wodą chemia lepiej działa no i na pewno mniej odkurzacz po dupie dostaje. W pracy mam kilka sabrin santoemmy, dwie z podgrzewaniem. Mają rok czasu, woda lana z ujęcia miejskiego i ciekną, wszędzie kamień... Ogółem to kto jak woli, woda destylowana nie jest taka droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harakiri Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Niektorzy nakladaja wosk na tylne i boczne szyby. Na stronie producenta Collinite nie zaleca jednak nakladania ich produktu m.in wlasnie na szkło. Jaki wosk nadaje sie do takiej aplikacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 maya, ja używam tylko i wyłącznie wody destylowanej. Niby z miękką wodą chemia lepiej działa no i na pewno mniej odkurzacz po dupie dostaje. W pracy mam kilka sabrin santoemmy, dwie z podgrzewaniem. Mają rok czasu, woda lana z ujęcia miejskiego i ciekną, wszędzie kamień... Ogółem to kto jak woli, woda destylowana nie jest taka droga o to mi chodziło bo jak moj george pokaże kolano przez zwykłą wodę to bede zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Szybkie pytanie Nie chcę na razie robić polerki auta bo w miarę dobrze zatuszuje małe ryski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 że co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antman Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Szybkie pytanie Nie chcę na razie robić polerki auta bo w miarę dobrze zatuszuje małe ryski? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czym usunąc/odkleić naklejkę rejestracyjną na szybie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czym usunąc/odkleić naklejkę rejestracyjną na szybie ? Odkleić musisz palcami a resztki kleju zmyć Tar&Glue Remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Miało być co zatuszuje a nie bo mój błąd więc co polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Najlepiej wypełnia wyszukiwarka i trochę chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtra Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 czym usunac paste z listw plastikowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 czym usunac paste z listw plastikowych? Magiczna gąbeczka... Ewentualnie zabawa z IPA + MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha-ł Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 czym usunac paste z listw plastikowych? Magiczna gąbeczka... Ewentualnie zabawa z IPA + MF Albo masło orzechowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtra Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Magiczna gąbeczka... A co to ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/magiczna-gabka-do-usu ... 60341.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 czym nakładać AG SRP? I po ilu można nakładać koleją warstwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 wyszukiwarka nie gryzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 czym usunac paste z listw plastikowych? ja ostatnio z powodzeniem usunąłem Colli 476s z plastikowych progów za pomocą szkolnej gumki, więc może warto na początek sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Czy po użyciu glinki na samochodzie, gdy da się ją jeszcze tak ugnieść aby była czysta z jednej strony można ją zostawić i użyć ponownie na innym aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja sobie zostawiłem jak do lakieru się nie przyda to będzie do alusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Albo szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Moze naiwne pytanie ale jakie oznaki wykluczaja pady z dalszego uzycia ?? Kiedy i jak mocno zuzyty pad idzie do smietnika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zdecydowalem sie na zakup UC czy na forum jest jakis sklep? Czy zamawiac na allegro? Koszt to ok 67 zl z przesylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 [...]czy na forum jest jakis sklep? Czy zamawiac na allegro? Koszt to ok 67 zl z przesylka żartujesz ? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi