wasyl156 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 maya, ja używam tylko i wyłącznie wody destylowanej. Niby z miękką wodą chemia lepiej działa no i na pewno mniej odkurzacz po dupie dostaje. W pracy mam kilka sabrin santoemmy, dwie z podgrzewaniem. Mają rok czasu, woda lana z ujęcia miejskiego i ciekną, wszędzie kamień... Ogółem to kto jak woli, woda destylowana nie jest taka droga
harakiri Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Niektorzy nakladaja wosk na tylne i boczne szyby. Na stronie producenta Collinite nie zaleca jednak nakladania ich produktu m.in wlasnie na szkło. Jaki wosk nadaje sie do takiej aplikacji?
maya Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 maya, ja używam tylko i wyłącznie wody destylowanej. Niby z miękką wodą chemia lepiej działa no i na pewno mniej odkurzacz po dupie dostaje. W pracy mam kilka sabrin santoemmy, dwie z podgrzewaniem. Mają rok czasu, woda lana z ujęcia miejskiego i ciekną, wszędzie kamień... Ogółem to kto jak woli, woda destylowana nie jest taka droga o to mi chodziło bo jak moj george pokaże kolano przez zwykłą wodę to bede zły
eMeM Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Szybkie pytanie Nie chcę na razie robić polerki auta bo w miarę dobrze zatuszuje małe ryski?
Antman Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Szybkie pytanie Nie chcę na razie robić polerki auta bo w miarę dobrze zatuszuje małe ryski? tak
paid_in_full Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czym usunąc/odkleić naklejkę rejestracyjną na szybie ?
mihnova Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czym usunąc/odkleić naklejkę rejestracyjną na szybie ? Odkleić musisz palcami a resztki kleju zmyć Tar&Glue Remover
eMeM Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Miało być co zatuszuje a nie bo mój błąd więc co polecicie?
Administrator Evo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Najlepiej wypełnia wyszukiwarka i trochę chęci.
adamtra Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 czym usunac paste z listw plastikowych?
SJake Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 czym usunac paste z listw plastikowych? Magiczna gąbeczka... Ewentualnie zabawa z IPA + MF
micha-ł Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 czym usunac paste z listw plastikowych? Magiczna gąbeczka... Ewentualnie zabawa z IPA + MF Albo masło orzechowe.
adamtra Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Magiczna gąbeczka... A co to ? ;p
damian Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/magiczna-gabka-do-usu ... 60341.html
eMeM Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 czym nakładać AG SRP? I po ilu można nakładać koleją warstwe?
Keil Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 czym usunac paste z listw plastikowych? ja ostatnio z powodzeniem usunąłem Colli 476s z plastikowych progów za pomocą szkolnej gumki, więc może warto na początek sprawdzić.
piotro Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Czy po użyciu glinki na samochodzie, gdy da się ją jeszcze tak ugnieść aby była czysta z jednej strony można ją zostawić i użyć ponownie na innym aucie?
damian Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja sobie zostawiłem jak do lakieru się nie przyda to będzie do alusów
faraon3021 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Moze naiwne pytanie ale jakie oznaki wykluczaja pady z dalszego uzycia ?? Kiedy i jak mocno zuzyty pad idzie do smietnika??
danielek. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zdecydowalem sie na zakup UC czy na forum jest jakis sklep? Czy zamawiac na allegro? Koszt to ok 67 zl z przesylka
Keil Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 [...]czy na forum jest jakis sklep? Czy zamawiac na allegro? Koszt to ok 67 zl z przesylka żartujesz ? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=39
Rekomendowane odpowiedzi