Administrator AreK Opublikowano 1 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 chyba po to są aplikatory za całe 6zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 a przesyłka 2x tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 a przesyłka 2x tyle...sie zamawia z kosmetykami i lepiej więcej niż 2, uzywa ktoś washpudla od SV ? na forum niezbyt wiele o nim piszę a nie przepadam za rękawicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 sie zamawia z kosmetykami i lepiej więcej niż 2, tak się akurat składa, że nie mam takiej potrzeby. Mam wszystko, oprócz właśnie kawałka super hiper elo gąbki do nakładania wosku. Ma ktoś pomysł gdzie to kupić w Kielcach? Patrzyłem na motoryzacyjnym w realu i tesco oraz w sklepie z lakierami-zemax. Nigdzie nie mają, a potrzeba mi na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jak masz tesco u siebie to tam znajdziesz aplikatory z MF. To już lepiej nałożyć za pomocą szmatki z MF, niż taką gąbką do naczyń, której struktura jest przeznaczona do czegoś innego. Aplikator juzdawno mogłeś kupić, bo w maju miałeś taki sam problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi89 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam miał ktoś doczynienia z Castoramową myjką Performance PWR330PWA ? Chciałem kupić do tego pianownicę ale ma jakiś nietypowy wtyk. A ta na standardzie to porażka nawet szamponu toto nie nałoży dobrze a co dopiero pianę (piane mam Kenoteka). Czy ktoś wie od czego pianownica/adapter może podejść ? Proszę o wyrozumiałość gdyż myjka jest taka na jaką mnie stać niestety ... Pozdrawiam i Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Potrafi ktoś znaleź temat na DW o zapachach California, gdzie była ankieta na najlepszy zapach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Proszę http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=167896 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 rufus295, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Knight Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam miał ktoś doczynienia z Castoramową myjką Performance PWR330PWA ? To prawda piany to z tego się nigdy nie osiągnie co jest w zestawie z myjką, myjka ma taki sam typ podłączenia jak myjka Macallister (zresztą oba produkty to import własny Castoramy) nigdy nie spotkałem się z podobną koncówką u innych producentów,jedyna rada to pianownica P.A. z podobnym wtykiem i zabawa u tokarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ile ml PB BH zejdzie na auto typu kombi? i jak sie naklada go DA to praktycznie do pelnego wypracowania rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ile ml PB BH zejdzie na auto typu kombi? 10-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi89 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Witam miał ktoś doczynienia z Castoramową myjką Performance PWR330PWA ? To prawda piany to z tego się nigdy nie osiągnie co jest w zestawie z myjką, myjka ma taki sam typ podłączenia jak myjka Macallister (zresztą oba produkty to import własny Castoramy) nigdy nie spotkałem się z podobną koncówką u innych producentów,jedyna rada to pianownica P.A. z podobnym wtykiem i zabawa u tokarza Dzięki Dzisiaj oddałem myjkę udało się Wziąłem karchera K2.120 + pianownica z regulacją Zalałem pianą kenoteka i nijak auta tym nie umyłem ... Zszedł tylko grubszy brud ale cały czas jest tk jakby ukurzony ... Efekt podobny jak tutaj: Czy myjka jest niezbędna do mycia autka ? Zachować ją i szukać pianownicy czy oddać i myć ręcznie ? Już zgłupiałem ale ta myjka nawet nie muska tego brudu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ember Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 czy APC (konkretnie Nielsen) moze byc uzyty do czyszczenia tapicerki (podsufitka, dywan etc.) ? Alternatywa jest szampon do czyszczenia dywanow temachem. Tapicerka jest w miare czysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 2 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ember, tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ember Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jakiś czas temu robiłem tak: White Diamond następnie EX-P i na koniec natty's paste wax, teraz (ciepło) stosuję tylko WD i EX-P W 2-godzinnych odstępach. dzieki ember, tak można dzieki a w jakim stezeniu proponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 2 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ember, bezpiecznym Musisz próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBCIO75 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 dzieki a w jakim stezeniu proponujesz? No to już zależy co znaczy pojęcie w miarę czysta tapicerka. Ale ja bym szukał na opakowaniu opisu rozcieńczenia do lekkich zabrudzeń. Na stronie sklepu ... w opisie wyczytałem że 1:50 lub nawet 1:100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ember Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Takie niskie stężenie 1:100 raczej nic nie da, bo takim minimalny to można sobie jakiś czysty plastik przetrzeć, a nie tapicerkę w której jest brud. Wiadomo, że też nie można za mocne stężenie, bo wybieli siedzenia, ale tak 1:30-1:40 chyba powinno być ok, najlepiej spróbuj na jakimś niewidocznym fragmencie. Poczytaj, bo pare osób używało na forum APC do prania tapicerki, może nie Nielsena, ale już jakąś orientacje będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Hmm z angielskiego nie jestem za dobry czy to coś jak CQuartz ? http://www.elitecarcare.co.uk/carpro-re ... -400ml.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 SzaKal, to to samo http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... 400ml.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Adm, Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyszaKr Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pytanie, ile IRONX schodzi wam na komplet średno brudnych felg, w celu przygotowania do nałożenia czegoś ochronego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 3 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mi schodzi jakieś 50-60ml środka na już umyte felgi, mycie samym IronXem felg to marnotractwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi