Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

zacieki bedą i tak, bo pył dogowy itp. miesza sie z woda deszczową (ktora tez nie jest zbyt czysta) i po wyschnieciu na lakierze zostawia osad...

Opublikowano
Czy po Schollu S03, Menzerną FF3000 da rade wyciagnac ?

Powinno być ok. Jak będą problemy zawsze możesz przejść z pada wykończeniowego na średniego.

Opublikowano

sluchajcie mam juz wszytsko do polerki, wiec chce sie ostatecznie wypytać...

polerka do Das6 PRo

po kolei:

1.mycie auta - wiadomo

2.usuwanie smoły np. Debacitem - jak to nałożyć na auto i co z tym robić?

3.umyć auto

4.zastosować IronX - czekać az pokrwawi i spłukać tylko pod ciśnieniem?

5.umyć auto

6.wyglinkować

7.umyć auto

8.zaczać polerke fg500

9.ff3000

10.cleaner

11.PB BH

12. fk1000p

?

Opublikowano

co do pkt 2 - 4, ja bym zrobił najpierw 4 -dał chwile na zadziałanie i spłukał pod ciśnieniem, potem decabit i znowu płukanie ciśnieniowe i dopiero mycie :good:

Opublikowano

a np cisnienie z weza wystarcza do ironX i decabitu? i jak z tym decabitem? na szmatke i rozsmarowac czy zpsikać i pozniej czymś to ruszyć troche?

Opublikowano

Jak przytkasz wylot to myśle że da radę.

A dacabit jest na 90% w spreyu, więc spryskać smołe i czekać na efekty :)

Opublikowano

Zakupiłem DODO Need for Speed, PB BH i Megs UC. Którego z tych dwóch ostatnich i czy wogóle można ich użyć po Dodo??? Czy np. Megsa osobno stosować bez Dodo?? A może tylko Dodo i po nim BH ??

Opublikowano

ZDECYDOWANIE LEPIEJ SPŁUKAĆ AUTO WODĄ POD CIŚNIENIEM

ja popsikałem auto do połowy wysokości i przetarłem ściereczką. Oto co na niej zostało, oraz to co zleciało po rundce z karcherem: (zdjęcia moje, autentyczne)

scierka.jpg

[/url]

wodau.jpgImageShack.us

Opublikowano

jestem na etapie czytania i kompletowania wszystkiego, ze względów logistycznych wszystkie prace będę wykonywał pod chmurką. I tu pytanie czy polecana Menzerna się do tego nadaję?? Osobiście zastanawiam się nad pastami Poorbooy's bo w opisach jest informacja że można je stosować na słońcu, a może nie do końca :o

Opublikowano

Snajper odradza się pracowania na zewnątrz, pyłki, kurz itp. mogą przeszkodzić w korekcie. po drugie pasta będzie Ci łatwiej zasychała.

Opublikowano

czyli lepiej menzerne i jakaś dziupla do pracy?? menzerna bardzo pyli?? nie narobie nią dużego syfu sąsiadowi w garażu?? (czytaj, hali garażowej) :/

Opublikowano

Mało pyli jak regularnie czyścisz pada. Padło nawet stwierdzenie że możesz z nią pracować w garniturze :kox:

Opublikowano

Kto w Polsce prowadzi Scholl Concepts? Z tego co znalazlem to troche maly wybor, a tam gdzie wczesniej kupowalem pod producentem Scholl jest 0 produktow :(:wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.