proximo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 pytanie Czy po Schollu S03, Menzerną FF3000 da rade wyciagnac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Czy jak dobrze nałożę wosk na samochód to nie powinienem mieć żadnych śladów/zacieków po padającym deszczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 zacieki bedą i tak, bo pył dogowy itp. miesza sie z woda deszczową (ktora tez nie jest zbyt czysta) i po wyschnieciu na lakierze zostawia osad... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Czy po Schollu S03, Menzerną FF3000 da rade wyciagnac ? Powinno być ok. Jak będą problemy zawsze możesz przejść z pada wykończeniowego na średniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 racja no to trzeba zamowic menzerne dzieki senz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Czy Megs #105 i #205 ma rozpadające się cząsteczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tak jak wynika z opisu, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 sluchajcie mam juz wszytsko do polerki, wiec chce sie ostatecznie wypytać... polerka do Das6 PRo po kolei: 1.mycie auta - wiadomo 2.usuwanie smoły np. Debacitem - jak to nałożyć na auto i co z tym robić? 3.umyć auto 4.zastosować IronX - czekać az pokrwawi i spłukać tylko pod ciśnieniem? 5.umyć auto 6.wyglinkować 7.umyć auto 8.zaczać polerke fg500 9.ff3000 10.cleaner 11.PB BH 12. fk1000p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 co do pkt 2 - 4, ja bym zrobił najpierw 4 -dał chwile na zadziałanie i spłukał pod ciśnieniem, potem decabit i znowu płukanie ciśnieniowe i dopiero mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 a np cisnienie z weza wystarcza do ironX i decabitu? i jak z tym decabitem? na szmatke i rozsmarowac czy zpsikać i pozniej czymś to ruszyć troche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jak przytkasz wylot to myśle że da radę. A dacabit jest na 90% w spreyu, więc spryskać smołe i czekać na efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 i jak z tym decabitem? Decabit trzeba popsikać na lakier, poczekać chwilę aż rozpuści smołę i przetrzeć ściereczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Decabit bez problemu można zastąpić naftą oświetleniową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBCIO75 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zakupiłem DODO Need for Speed, PB BH i Megs UC. Którego z tych dwóch ostatnich i czy wogóle można ich użyć po Dodo??? Czy np. Megsa osobno stosować bez Dodo?? A może tylko Dodo i po nim BH ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ZDECYDOWANIE LEPIEJ SPŁUKAĆ AUTO WODĄ POD CIŚNIENIEM ja popsikałem auto do połowy wysokości i przetarłem ściereczką. Oto co na niej zostało, oraz to co zleciało po rundce z karcherem: (zdjęcia moje, autentyczne) [/url] ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 jestem na etapie czytania i kompletowania wszystkiego, ze względów logistycznych wszystkie prace będę wykonywał pod chmurką. I tu pytanie czy polecana Menzerna się do tego nadaję?? Osobiście zastanawiam się nad pastami Poorbooy's bo w opisach jest informacja że można je stosować na słońcu, a może nie do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Snajper odradza się pracowania na zewnątrz, pyłki, kurz itp. mogą przeszkodzić w korekcie. po drugie pasta będzie Ci łatwiej zasychała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ech.. tego się obawiałem, a myślałem że poorboy's jest jakaś szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Poorboy's wolniej wysycha na słońcu ale od "syfu" - kurzu, pyłków Cie nie uchroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 możesz próbować tyle, że na pewno spadnie komfort pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 czyli lepiej menzerne i jakaś dziupla do pracy?? menzerna bardzo pyli?? nie narobie nią dużego syfu sąsiadowi w garażu?? (czytaj, hali garażowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Mało pyli jak regularnie czyścisz pada. Padło nawet stwierdzenie że możesz z nią pracować w garniturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 w środku każda pasta będzie dobra. pada zawsze możesz przeczyścić na zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 dzięki, panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Kto w Polsce prowadzi Scholl Concepts? Z tego co znalazlem to troche maly wybor, a tam gdzie wczesniej kupowalem pod producentem Scholl jest 0 produktow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi