Marek Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 czy może lepiej zmienić go na coś a gamy AG jak np pisałeś EGS lub Aqua Wax , myślałem nad Autoglym High Definition Wax ale nie wiem czy warto wydać na niego kasę. Przejdż do działu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=45 Dostanieszwyczerpujące informacje na temat Autoglyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil80 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Już zadałem pytanie w tamtym temacie. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam.. Zamierzam zakupić kosmetyki do wnętrza firmy PB. Interesują mnie dwa produkty, a mianowicie coś do plastików: POORBOY’S WORLD Natural Look Dressing i coś do skóry POORBOY’S WORLD Leather Stuff (półskóra w aucie - info o skórze dot. ilości potencjalnie zużywanego środka przy aplikacji) Pytanie brzmi: Czy wystarczy jak zakupię jeden środek , w tym przypadku POORBOY’S WORLD Leather Stuff - bo w opisie produktu jest informacja, że nadaję się również do plastików, Reasumując: Zakupić jeden środek czy dwa dedykowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 bbarti, tak samo chyba NL nadaje sie do skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bary110 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Panowie, mam pytanko, wiem że było o tym 1000 razy na forum ale chce się upewnić Zamówiłem polerkę silverline i planuję do niej dokupić bp flexipads 125 i 75mm czy pady abw 80 i 150mm bedą do niej pasować? czy może polecacie inny rozmiar bp i padow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 czy pady abw 80 i 150mm bedą do niej pasować? Tak będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu_SR Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Z jakim aplikatorem najlepiej stosowac DC2 ? Z gabkowym czy moze z Even Coat ? Czy majac APC i Last Touch z Megsa potrzebuje jeszcze MEGUIARS ENGINE CLEAN, czy raczej bedzie to zbedny wydatek i wystarcza te srodki ktore mam ? Chodzi o wyczyszczenie silnika i nadaniu mu troche swiezego wygladu, ale tez bez przesady. Nie planuje uzyskac efektu takiego jak na gieldach, przy uzyciu litrowych tub Plaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monogramus Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jaka jest różnica między Collinite 845 a Collinite 476? Zależy mi na trwałości, bo w wyglądzie raczej nie zobaczę różnicy na białej perle bmw. Od razu zapytam czy Dodo Juice cleaner będzie dobry do tego wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Polerka mechaniczna. Jakiego padu użyc do Megsa UC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neclocus Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Czy majac APC i Last Touch z Megsa potrzebuje jeszcze MEGUIARS ENGINE CLEAN, czy raczej bedzie to zbedny wydatek i wystarcza te srodki ktore mam ? Megs Engine Clean raczej niepotrzebny, APC 1:4 powinno dac rade, jesli nie - dasz wieksze stezenie Megs Last Touch jest raczej detailerem na zewnatrz auta, do zebezpieczenia komory silnika lepiej ValetPRO Talos Protectant, 303 Protectant albo FK Top Kote Anti-Static Protectant ( tym ostatnim robilem miesiac temu silnik i fajnie sie trzyma, nie lapie kurzu) BTW 303 i FK mozesz dostac testery, wystarczy na silnik i jeszcze zostanie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam pytanie! Robiłem ostatnio zabezpieczenie podwozia, no i człek, który to robił nie pomyślał i nie zabezpieczył właściwie zewnętrznej części progów i teraz mam czarne kropki od konserwacji na progach i trochę na drzwiach. Czy zejdzie to Tar Removerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czu samym UC mogę wypolerować lampy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 kempus, Jeżeli posiadasz to nie zaszkodzi spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 kempus, Jeśli masz lakier oryginalny to te kropki spokojnie zejdą Ci rozpuszczalnikiem NITRO, ewentualnie lekko przepolerować ręcznie lakier będziesz musiał bo mogą się smugi porobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 hsv, spojrz tutaj: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=4942 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 firmek, dzięki za linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ktorym padem z gamy abw nakladac cleaner?? jaka predkosc?? i czy clenerem sonusa zejda mi malutkie ryski narobione przez wycieranie kurzu z auta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czarnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 jak wyczyscic aplikator tri color po recznej korekcie UC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Na poczatek kilkukrotnie dobrze wyplukac w wodzie az przy wyciskaniu przestanie leciec mleczna ciecz. Na koniec umyc w szarym mydle. Po UC aplikator jest bardzo latwo doprowadzic do porzadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasieńka Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam! Jakiś czas temu dostałam od znajomego tubkę pasty polerskiej Abel Auto Efface Rayuers. Na opakowaniu jest napisane, że to pasta do ręcznego usuwania zadrapań, czy na aplikatorze tricolor ma szansę zastąpić UC na całej karoserii? Czy lepiej ją zużyć na pojedyncze rysy, a cały samochód oblecieć czymś innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kasieńka, Też chciałem ją wykorzystać zamiast UC ale swirlsów nie usunąłem ale troszkę odświeżyć lakier tym można. A na pojedyncze rysy to też ostrożnie bo sobie przetarłem lakier znęcając się nad jakąś niewielką ryską, która po porządnych środkach pewnie by zeszła. PS: to było dawno, jeszcze przed erą forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżepetto Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Macie jakiś sprawdzony sposób na nakładanie wosku Natty's Blue Liquid Wax? Jest dość rzadki i nie wiem zbytnio jak się za niego zabrać. Psikać na aplikator z mikrofibry i nakładać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 dżepetto na aplikator gąbkowy, i rozcierasz po lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi