Administrator Evo Opublikowano 3 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czy ValetPRO Large Blue Fluffer a SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER to te same ręczniki? Lepszy taki flafi czy POORBOYS WORLD Waffle Weave Drying Towel 60x90cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Idź w wafla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 lu5asz, warto a cena okazyjna chyba ze dolozysz troche i mozesz miec zymola carbona Rozumiem,ze Tobie Petes53 bardziej podchodzi??Ile u CIebie wytrzymuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak bym mial wybierac Pete/Carbon wybieram Carbon Pete sprzedalem jakos szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak bym mial wybierac Pete/Carbon wybieram Carbon Pete sprzedalem jakos szybko... +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 lu5asz, warto a cena okazyjna chyba ze dolozysz troche i mozesz miec zymola carbona Rozumiem,ze Tobie Petes53 bardziej podchodzi??Ile u CIebie wytrzymuje? na Vanilli leżał miesiąc,i pewnie dalej by leżał,ale przyjechała próbka Carbona właśnie i nie wytrzymałem... ,i znów Vanilla i...efekt jakiś taki...mam wrażenie że Petes daje efekt jakby "tłustego" lakieru,a mi to bardzo pasuje,Carbon był jakby taki neutralny,"normalny",jak Lusso Oro,ale to tylko moje odczucia... Widze ze masz czarną Octavie-jak chcesz coś taniego a wypróbować na czarne,to zerknij na Dodo Purple Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Carbon + HDC daje taki efekt A lakier jest bez korekty i troche porysowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Petes na Vanilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 zdecydowanie carbon no chyba ze cos z victorii red lub yellow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Najlepsze są takie zdjęcia. Świeci się-fajny wosk-muszę go mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Świeci się-fajny wosk a to źle,coś nie tak?przecież 90% użytkowników tego forum to tacy sami laicy,początkujacy jak ja,i ide o zakład że im się micha cieszy jak zobaczą taki właśnie efekt,po skończonej,nieraz całodziennej robocie,takiego właśnie efektuoczekują Dopiero z czasem,z przeczytanymi postami,relacjami innych kolegów,chcą bądź nie,próbować czegoś innego,brnąć dalej w te "chorobę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 3 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Petes na Vanilli Wow Jeśli wytrzymuje odpowiednio dużo oprysków z mocnego APC, to zaraz składam zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 nie kumam do czego pijesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Panowie jak odśnieżać samochód po korekcie lakieru tak żeby go nie porysować ? Nie chce po korekcie mieć większych rys niż miałem przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Panowie jak odśnieżać samochód po korekcie lakieru tak żeby go nie porysować ? Nie chce po korekcie mieć większych rys niż miałem przed Jedź na bezdotyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ale przecież nie będę dziennie o 6 jeździć na bezdotyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Sebek96, jedyna moja rada to nie odśnieżać do gołego lakieru, tylko zostawiać cienką warstwę śniegu tak żeby szczotka nie dotykała lakieru. Ale i tak pewnie po zimie dobrze jest przynajmniej finish zrobić. Rysy od szczotki są raczej płytkie. : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 edź na bezdotyk A po drodze na bezdotyk dostań mandat za nieodśnieżony samochód. Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgarniasz śnieg tylko z grubsza, żeby na lakierze została cienka warstwa śniegu po której przesuwasz szczotkę. Przez zimę zawsze się coś nałapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Sebek96, Mam ten sam problem ... ja odgarniam śnieg z karoserii szczotką, ale nie dotykając lakieru, tak jak by w powietrzu wiadomo trochę śniegu zostanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek96 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Rozumiem, a jak by tak odśnieżać rękawicą do mycia ? Ten filmik dobry akurat tak się składa, że też mam subka w bagażniku I jeszcze jedno, mówicie, że po zimie finish da radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 kubik wafel bo więcej wchłania wody? Boje się że osuszając pionowe powierzchnie waflem np. drzwi będę robił rysy bo jest mniej delikatny od takiego pluszowego flafiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 3 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 decydowanie carbon no chyba ze cos z victorii red lub yellow? Carire, mógłbyś wrzucić tutaj listę wszystkich wosków których osobiście używałeś ? Bo mam wrażenie że masz imponujące doświadczenie w tej materii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi