Administrator Evo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Format adresu ma być taki : , a nie youtu.be..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Temat z pytaniami większymi założony, więc wyedytuje post -> http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=13301 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wiem ale jak daje udostępnij to taki mi wyskakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 SzaKal, kopiuj link z okna przeglądarki i musi być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Arekkaz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 inco, załóż temat i na pewno dostaniesz odpowiedzi na Twoje wszystkie pytania http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wie ktos gdzie jest dostepny Nielsen Acid Wheel Cleaner? Bo nigdzie nie moge znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 kinek01 powstał temat tu już nie będzie trzeba robić zamętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Czy Tenzi Truck lub Super Green Specjal nadaje się do zwykłego "codziennego" mycia, czy używa się tej piany do odświętnego odszczurzania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wie ktos gdzie jest dostepny Nielsen Acid Wheel Cleaner? Bo nigdzie nie moge znalezc http://mrcleaner.pl/nielsen-aluminium-c ... -p987.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Czy Tenzi Truck lub Super Green Specjal nadaje się do zwykłego "codziennego" mycia, czy używa się tej piany do odświętnego odszczurzania? Truck nadaje się do wnęk, odszczurzania i ciężarówek ten drugi też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jak uzyje na wiosne FK1000 to bedzie przesada?Chce cos dlugotrwalego,kolor czarna perła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 cz@rek, chyba się skusze na OPTIMUM Opti-Seal lub C1.5 Polecałeś komuś niedawno Optimum Car Wax, pisałeś, że nie masz z nim problemów. Dlaczego chcesz zmienić na Opti-Seala czy też C1.5? Pytam z ciekawości bo mam OCW i wspomagam się nim w zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 kupusso, zgadza się, mam i bardzo go sobie chwalę ale ciekawią mnie te wynalazki, bo jeszcze nie miałem z nimi doczynienia a kiedyś musi byc ten pierwszy raz padło na OPTIMUM Opti-Seal zobaczymy jak się spisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jak uzyje na wiosne FK1000 to bedzie przesada?Chce cos dlugotrwalego,kolor czarna perła. Dlaczego przesada? Śmiało smaruj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 lu5asz, jasne a jak nie to kup sobie jakiś samplerek od dodo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Etykieta od mojego Natysa Red zafarbowała na różowo, miał ktoś podobny przypadek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wie ktos gdzie jest dostepny Nielsen Acid Wheel Cleaner? Bo nigdzie nie moge znalezc http://mrcleaner.pl/nielsen-aluminium-c ... -p987.html To jest na pewno to samo co Acid Wheel Cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomexy Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam mam zamiar odświeżyć boczki lecz są wykończone listewkami drewnianymi. Pytanie czy mogę normalnie zaaplikować APC megsa w stężeniu 1:10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 31 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Tak możesz. Jeśli to jest drewno to i tak jest lakierowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wie ktos gdzie jest dostepny Nielsen Acid Wheel Cleaner? Bo nigdzie nie moge znalezc http://mrcleaner.pl/nielsen-aluminium-c ... -p987.html To jest na pewno to samo co Acid Wheel Cleaner? Wyślij dla pewności PW do NOX'a ale na 99% to jest ten środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wie ktos gdzie jest dostepny Nielsen Acid Wheel Cleaner? Bo nigdzie nie moge znalezc http://mrcleaner.pl/nielsen-aluminium-c ... -p987.html To jest na pewno to samo co Acid Wheel Cleaner? Wyślij dla pewności PW do NOX'a ale na 99% to jest ten środek Dziekuje Ci bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Etykieta od mojego Natysa Red zafarbowała na różowo, miał ktoś podobny przypadek ? Moją też to niestety dopadło. Nie wiem czym to jest dokładnie spowodowane. Możliwe, że jak się dotknie etykiety ręką, w której wcześniej trzymaliśmy aplikator, to wchłonie trochę środka. W sumie miałem tak tylko kawałek pobrudzony, a ostatnio patrzę - cała etykieta zrobiła się różowawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 ja też miałem plamkę małą, a dziś już jest cała różowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 evo,nie wiem czy już sobie ogarnąłeś temat pochłaniaczy, ale teraz są w auchanie za 6 i 7 zeta, do wyboru większy i mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi