Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy Tenzi Truck lub Super Green Specjal nadaje się do zwykłego "codziennego" mycia, czy używa się tej piany do odświętnego odszczurzania?

Opublikowano
Czy Tenzi Truck lub Super Green Specjal nadaje się do zwykłego "codziennego" mycia, czy używa się tej piany do odświętnego odszczurzania?

Truck nadaje się do wnęk, odszczurzania i ciężarówek :D ten drugi też ;)

Opublikowano
cz@rek,

chyba się skusze na OPTIMUM Opti-Seal lub C1.5 :)

Polecałeś komuś niedawno Optimum Car Wax, pisałeś, że nie masz z nim problemów. Dlaczego chcesz zmienić na Opti-Seala czy też C1.5? Pytam z ciekawości bo mam OCW i wspomagam się nim w zimie.

Opublikowano

kupusso,

zgadza się, mam i bardzo go sobie chwalę :good: ale ciekawią mnie te wynalazki, bo jeszcze nie miałem z nimi doczynienia :) a kiedyś musi byc ten pierwszy raz :) padło na OPTIMUM Opti-Seal zobaczymy jak się spisze

Opublikowano

Witam mam zamiar odświeżyć boczki lecz są wykończone listewkami drewnianymi. Pytanie czy mogę normalnie zaaplikować APC megsa w stężeniu 1:10?

• Moderator
Opublikowano
Etykieta od mojego Natysa Red zafarbowała na różowo, miał ktoś podobny przypadek ?

Moją też to niestety dopadło. Nie wiem czym to jest dokładnie spowodowane.

Możliwe, że jak się dotknie etykiety ręką, w której wcześniej trzymaliśmy aplikator, to wchłonie trochę środka. W sumie miałem tak tylko kawałek pobrudzony, a ostatnio patrzę - cała etykieta zrobiła się różowawa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.