tetrus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 T25 i bedzie montowana nad rejestracja obok oswietlenia gdyz jest tam pasujace miejsce. Trzeba je tylko wyciac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 tetrus, a może zamontować taką w oświetlenie tablicy rejestracyjnej? Są do wszystkich aut i nie trzeba nic ciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 lajcik1 kamere Pioneer mam juz zakupiona i nie moge jej zmieniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 mam juz zakupiona to zmienia postać rzeczy To może chociaż w listwie nad rejestracją lub w zderzaku. Jakoś ta blacha mi się nie widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 W tym miejscu, tyle ze od dolu chce ja zamontowac. Jest tam raczej metal i jak go dobrze zabezpieczyc po wycieciu miejsca na kamere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 tetrus, przede wszystkim przydało by się znać model a w zasadzie wygląd kamery aby coś podpowiedzieć, bo Avkę to każdy widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 yukon, ja używałem Renoskóra, który na drobne uszkodzenia będzie dobry, na większe już trudno. Ale nie skorzystałem z lakieru bezbarwnego, gdyby go dodać może być większa trwałość. Zestaw aceton plus czarna farbka masz choćby na aukcji nr 294434121. Do tego z innej aukcji od tego sprzedającego możesz wziąć bezbarwny. Ja malowałem całość kierownicy i po poł roku zaczęła brudzić. Ale dałem bardzo dużo farby i nie miałem bezbarwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 tetrus, przede wszystkim przydało by się znać model a w zasadzie wygląd kamery aby coś podpowiedzieć, bo Avkę to każdy widział Pioneer BC20PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 a może wyciąć w ramce od tablicy miejsce na kamerkę lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 a może wyciąć w ramce od tablicy miejsce na kamerkę lub Obrazek Wiecznie brudna będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pomysle o ramce. Jak na zdjeciu odpada, bo to nie praktyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pytanie dotyczy AG Car Glass Polish. Czy tez dajecie tak dużo środka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Marcin_ko7, Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Marcin_ko7, nie Chyba że szyba mega brudna, ale to lepiej 2 razy zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Czy tez dajecie tak dużo środka ? Ja daję 2-3 krople na aplikator na 1 szybę .Jeżeli szyba jest bardzo brudna najpierw czyszczę ją płynem do szyb a później CGP . Ostatnio oglądałem filmik demonstracyjny autoglyma jak używać większości ich produktów i byłem szczerze zdziwiony , gdyż np. w przypadku SRP zalecają wysmarować cały samochód na bogato i jak zaschnie zetrzeć . Tak jak oni to pokazali na tym filmiku to butelka srp 325 ml wystarczyła by na 2 -3 auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Czy tez dajecie tak dużo środka ? Ja daję 2-3 krople na aplikator na 1 szybę .Jeżeli szyba jest bardzo brudna najpierw czyszczę ją płynem do szyb a później CGP . Ostatnio oglądałem filmik demonstracyjny autoglyma jak używać większości ich produktów i byłem szczerze zdziwiony , gdyż np. w przypadku SRP zalecają wysmarować cały samochód na bogato i jak zaschnie zetrzeć . Tak jak oni to pokazali na tym filmiku to butelka srp 325 ml wystarczyła by na 2 -3 auta O to chodzi,szybciej się skończy,kupisz kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDominikk Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pytanie trochę z innej beczki - czy ktoś z Was ma namiary na sprawdzony sklep (internet) gdzie można kupić olej MOTUL? Ważne by to było sprawdzone miejsce, aby nie trafić na podróbkę... Niestety moje źródło z którego brałem zniknęło z rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 DDominikk, http://www.texpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 DDominikk, http://aptekaolejowa.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja kupuje tutaj. Pewnie i solidnie. Caly a4klub sie zaopatruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario448 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Polecam Ci ten sklep, sam u nich brałem i jestem zadowolony. http://www.zmienolej.pl/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Polecam Ci ten sklep, sam u nich brałem i jestem zadowolony. http://www.zmienolej.pl/ Pozdrawiam. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pomysle o ramce. Jak na zdjeciu odpada, bo to nie praktyczne. Nie chcę się wtrącać bo i tak zamontujesz jak chcesz, ale czy nie lepiej, żeby obiektyw kamery skierowany był w dół? Bo na podstawie tej kamery i miejsca montażu co pokazałeś to będzie patrzeć poziomo Nie jest to trochę bez sensu? A co do zabezpieczenia, to ja gołą blachę zeszlifował bym delikatnie papierkiem ściernym, odtłuścił bym dobrze zmywaczem silikonowym, potem farba podkładowa dwa razy pędzelkiem, potem bazowa dwa razy pędzelkiem, najlepiej pod kolor, na to ewentualnie klar. Czyli tak jak normalny proces lakierowania w wersji mini Bo rozumiem, że otwarte zostaną tylko krawędzie wycięcia... Użył bym takiego zestawu jak od MX-ów: K L I K Jak coś źle powiedziałem, niech mnie jakiś lakiernik poprawi, ja lakiernikiem nie jestem, sprzedaje tylko pistolety do malowania Nie wiem czy podkład można sobie darować czy nie, ale jeśli nie jesteś pewien, to zadzwoń po prostu do MX i Paweł Ci pewno coś mądrego doradzi. Najwyżej kupisz też podkładu niewielką ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDominikk Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dzięki wielkie za namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 http://www.zmienolej.pl/ +2, Ja brałem co prawda Millersa, ale Motula chyba też sprzedają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi