grabek246 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Justyna, bieżnik wydaje sie ok, jutro zmienie stronami to dam znac co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodex Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jaka jest różnica pomiędzy Menzerna IP2000 a IP2500? Z opisu obie usuwają szlif o granulacji 2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jaka jest różnica pomiędzy Menzerna IP2000 a IP2500? Niewielka, PF 2500 (IP jest chyba tylko 2000) jest nieco delikatniejsza, ale do usuwania jakiegokolwiek szlifu, zacząłbym przynajmniej od PG 1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 kodex, jest IP2000 i PF2500 Looknij tu http://forum.kosmetykaaut.pl/download.php?id=2683 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jest też nowa IP2100. Menzerna wypuściła niedawno nowe produkty, są to pasty FG400 i IP2100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodex Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 To przez to, że w sklepie napisali Power Finish IP2500.. Chcę kupić zestaw: FG 500, IP 2000, FF 3000 lub FG 500, PF 2500, FF 3000 w zestawie z gąbkami: gąbka Flexipads 135mm cutting, gąbka Flexipads 135mm polishing, gąbka Flexipads 135mm finishing. Po tym może iść jeszcze lekko ścierny cleaner od PB (tak mi poradził mister z jednego ze sklepów) i na to wosk FK 1000p lub Colli 476. Zatem, który zestaw lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz KRK Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Jeśli lakier twardy i dojechany dorzuciłbym do zestawu futro. Z wymienionych zestawów oba dobre. Kwestia gustu, preferencji. Pierwszy z nich (ten z IP2000) bardziej wszechstronny moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ja bym wziął ten pierwszy zestaw na Twoim miejscu, ale wiele zależy od lakieru. To, co na jednym się sprawdza, na innym może dać słabe rezultaty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodex Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Pierwszy z nich (ten z IP2000) bardziej wszechstronny moim zdaniem. I to mnie trochę bardziej przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Ile glinki Valet Pro odciac na pierwsze glinkowanie 2letniego lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 lu5asz, 1/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Panowie gdzie był temat firmy co okleja samochody?? Chyba byli z Gdańska czy jakoś tak. Ni olery nie mogę doszukać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=70 ale to z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=70 ale to z Warszawy Może mi się pomerdało. Dzięki wielkie Kamil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Akira, zapewne o to Ci chodziło: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8631 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 grabek246, nowe opony ? Jeśli tak, to bardzo możliwe, że trafiłeś na bardzo "czułą" gumę . Ja na jednej stacji ustawiałem zbieżność z nowymi gumami i mieściło się ustawienie w tolerancji . Później 2x sprawdzali, zamiana kół itp. i dalej tak było... Okazało się, że trzeba było zbieżność "bliżej ideału" przestawić, co uczynili na innej stacji i było już ok Daj cynk czy to było to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Akira, zapewne o to Ci chodziło: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=8631 O to to to. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabsu Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 http://www.czarny-mat.pl my z poludnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 www.czarny-mat.pl my z poludnia po co linkujesz stronę, której nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chabsu Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 sory bez myslnika, nie wiem dlaczego mi sie wcisnelo http://www.czarnymat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Pytanie troche z innej beczki widziałem że ktoś kiedyś podczas detailingu miał do czynienia z kamieniem w samochodzie jako element wykończenia. Czy dało by rady oblecieć polerką np element z konglomeratu (konkretnie parapet) i pozbyć się takich kółek które zostawia przykładowo szklanka z zimną wodą lub jakieś inne płyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 kukis, myślę że tak. Ktoś już polerował drzwi prysznicowe, a ktoś inny blat kuchenny chyba z marmuru jakiegoś więc z parapetem nie powinno być problemu A ja mam takie pytanie czym usunąć smar z jasnych foteli z samochodzie? Samochód po wypadku na tylną kanapę pewnie ładowali jakieś rzeczy i jest ubrudzone oparcie smarem. Zwykłe pranie nie dało rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Koledzy,czym nakladac Blue Gel wheel cleaner?musze domowic atomizer czy jak.Rozcienczacie go??W zestawie do PB Natural Look otrzymalem atomizer,ale konsystencja tego specyfiku jest gesta,wiec jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie mam pojęcia o czym piszesz.... Tu natural look, tu blue gel? Co w końcu chcesz nakładać tym niebieskim aplikatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 kamilgt, jemu nie chodzi o aplikator tylko atomizer do butelki chyba z tego co ja rozumiem Ja do NL nie uzywam atomizera tylko dozuje sobie z butelki na aplikator i jazda. Jak chcesz to weź ten atomizer z NL do blue gela i powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi