SZyBA Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Pytanko mam takie może dziwne jak i co zrobić chcę umyć auto nałożyć odżywke i wosk ale mniejsza o to jak to zrobić skoro podwórko gdzie to mogę zrobić w czasie dnia jest od 9 do 20 słońce operuje tam cały czas i nie ma jak się schować bo wokół pusto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 po 20 rozstawiasz halogeny i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Odpada po 20 teren już zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 SzaKal bierz Flexipads soft Podpisuje sie pod tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 spons, Już zamówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 11 Maja 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 SZyBA, Taki duży parasol jak w ogródkach piwnych są musisz skołować, sąsiad ma taki na placu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 yukon, Flexipads jest dobrej jakości ? dobrze jest wyważony ?? Jakość jest dobra. Nie ma bicia. Te z flexi lepiej wypadają niż niektóre od festoola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuci5 Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Witam. Prosze o porade. Jako, że chce zamówić sobie pare kosmetyków z ShowCarShine, potrzebuje pomocy. Posiadam Szampon Meguiar's Gold Class, do tego rękawica, teraz chciałbym wywoskować samochód. Na oku mam Glinke BILT HAMBER AUTO CLAY- soft, i myśle nad zakupem testerów od Dodo Juice wosku RAIN FOREST RUB oraz cleanera DODO JUICE LIME PRIME LITE. Uważacie, że na początek to dobry zakup? I jeszcze jedna kwestia, co kupić do aplikacji wosku i cleanera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 kuci5, oczywiście że dobry, do wosku zwykły żółty pad megsa . I jeżeli nie masz to jakąś puszystą mikrofibre do spolerowania nałożonego wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Czy ten lakier w Focusach to był już dwu składnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshua121 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Czy mogę woskować auto 476# w słońcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korsarz91 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 stosowal kros iron x na chromowane felgi? co sie dzieje z felga po styknieciu z tym specyfikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 stosowal kros iron x na chromowane felgi? co sie dzieje z felga po styknieciu z tym specyfikiem? Producent nie zaleca stosowania na chromowane powierzchnie: Avoid using on metal Chrome trims http://www.cquartz.com.br/ironx.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4rcyh Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 czy mogę po 2 tygodniach od nałożenia colli 476 nałożyć jeszcze jedną warstwę? jeśli tak to czy mam go uprzednio umyć? czy jeśli jest czyste przetrzeć QD i na to wosk? czy coś mi ta druga warstwa da? dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toka Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Panowie i Panie, 303 Aerospace nada się do plastików zewnętrznych? Jeśli tak to jak on się sprawuje? Szybko spływa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 czy 50ml SRP starczy na A3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolargol Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 k24, spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jan Wronowski Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Panowie i Panie, 303 Aerospace nada się do plastików zewnętrznych? Jeśli tak to jak on się sprawuje? Szybko spływa? Nada się do wszystkiego tak na prawdę Jedyną rzeczą o ktorej nie mozna zapomniec to dobre przygotowanie plastikow przed aplikacją bo inczej w czasie deszczu moga wystapic zacieki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 czy 50ml SRP starczy na A3 ? Możeż za 5 dobrać dodatkowe 50ml i wtedy masz pewność że wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 zobaczymy jak wyjdzie, napewno napisze i może pokusze się także o fotorelacje w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Powiedzcie mi czy Chemical Guys Wet Mirror Finish można używać jako cliner ? Niewiem dlaczego ale po dwóch miesiącach po nałożeniu CH WMF i colina 476 prawie już nic nie kropelkuje... myje delikatną pianą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronc Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Czy ktoś używał Duragloss Black Dressing #271? Jest bardziej coś jak czernidło (czyli tylko na typowo czarne plastiki) czy taka odźywka w stylu FK exterior trim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio_6n Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 panowie na jednym elemencie auta mojego brata ktos "spaprał" lakierowanie i są rysy ktore czuc pod palcem, tak jakby ktos za szybko lakierował i po tarciu papierem polozyl baze a nastepnie bezbarwny i lakier po jakims czasie osiadł i są widoczne rysy na masce. Czy po przejechaniu papierem wodnym 2500 całego elementu i maszynowej polerce serią PB SSR dam rade wyprowadzic lakier na 0 ? nie chce zeby po zmatowieniu wodnym pozniej byl taki jakby za mgla a rozne opinie krążą, niby po papierze nie da sie juz tego tak idealnie wyprowadzic, prawda to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 panowie na jednym elemencie auta mojego brata ktos "spaprał" lakierowanie i są rysy ktore czuc pod palcem, tak jakby ktos za szybko lakierował i po tarciu papierem polozyl baze a nastepnie bezbarwny i lakier po jakims czasie osiadł i są widoczne rysy na masce. Czy po przejechaniu papierem wodnym 2500 całego elementu i maszynowej polerce serią PB SSR dam rade wyprowadzic lakier na 0 ? nie chce zeby po zmatowieniu wodnym pozniej byl taki jakby za mgla a rozne opinie krążą, niby po papierze nie da sie juz tego tak idealnie wyprowadzic, prawda to ? to by było nie logiczne, papierrem 2500 nic nie zdziałasz, minimum 2000, potem 2500 i 3000 potem polerka na trzy korki i bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 panowie na jednym elemencie auta mojego brata ktos "spaprał" lakierowanie i są rysy ktore czuc pod palcem, tak jakby ktos za szybko lakierował i po tarciu papierem polozyl baze a nastepnie bezbarwny i lakier po jakims czasie osiadł i są widoczne rysy na masce. Czy po przejechaniu papierem wodnym 2500 całego elementu i maszynowej polerce serią PB SSR dam rade wyprowadzic lakier na 0 ? nie chce zeby po zmatowieniu wodnym pozniej byl taki jakby za mgla a rozne opinie krążą, niby po papierze nie da sie juz tego tak idealnie wyprowadzic, prawda to ? to by było nie logiczne, papierrem 2500 nic nie zdziałasz, minimum 2000, potem 2500 i 3000 potem polerka na trzy korki i bedzie ok a i tak za jakiś czas znowu będzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi