kamilgt Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Mamy tu jakichś speców od telewizorów ? Mam parę pytań ale to już na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 kamilgt, Chcesz wsadzić w zagłówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 kamilgt, dziś coś tam przywiozłem do chatki puchatka, kłeszczyns ar łelkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 SzaKal, Nie nie, potrzebuje do domu 2-3 sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lu5asz Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Hej.Jest jakas firma na Ślasku,co mi ladnie odpicuje autko.Nie mam doswiadczenia a azabezpieczyc na zime lakier by sie przydalo.Chyba ze ktos z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 mrcleaner.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 koledzy wczoraj miałem swój pierwszy raz... , Z Carbonem...było fajnie,ale-przy polerowaniu "haczył" bieliznę,momentami ostro,i stąd moje pytanie dlaczego,bo: a-gra wstępna źle rozegrana:Vanilla Hand Glaze b-za zimno nam było-18 stopni w cieniu c-za krótko/długo leżał-cały dach miziany i dopiero szarpanie bielizną d-nie lubię Tuska i Maryli Rodowicz i to dlatego Podpowiedzcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 A może za grubo i długo leżał? [ Dodano: 21 Październik 2012, 10:29 ] Pytanie mam takie. Obiekt biała alfa półroczna. Zależy mi na maksymalnym blasku. Mam następujące produkty: 1. Autoglym UDS i to jedyna politura 2. FK 1000 hi temp 3. FK pink 4. SV shield 5. Zymol titanium 6. Zymol concours Założenie jest takie, że lakier jest w dobrym stanie, czyli nie robimy korekty, tylko typowe czyszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Za długo leżał i to, że nie lubisz Tuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 czyli przy tej i wyższej latem temperaturze,nakładać max pół dachu,maski,i po jednym elemencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 4. SV shield 5. Zymol titanium Na jesień tylko te 2 z podparciem 4ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 4. SV shield 5. Zymol titanium Na jesień tylko te 2 z podparciem 4ki +1 Shielda nie mam, ale "naczytałem się" o nim sporo pozytywnych opinii, że dobry jest na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KA2012 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 używał ktoś może Autoglym Clean Wheels i mógłby napisać coś o tym środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Panowie mam pytanie, mam takie 4 białe kropeczki na masce w wielkości ziarka piasku widać to tylko po wypastowaniu czy dam radę rozetrzeć w to miejsce lakier i zamaskować przy pomocy meguiars ultimate compound? nie wygląda to nawet na odprysk i oczywiście żadnej rdzy czy czegokolwiek nie ma. Sprawcami są pier***ne spadające zołędzie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Wczoraj myłem auto na słońcu i starałem się po umyciu szamponem każdy element spłukiwać pomimo tego na lakierze i szybach zostały białe plamy szczególnie po stronie gdzie świeciło słońce - może powinienem po spłukaniu każdego elementu odrazu wycierać do sucha. Białe plamy zostały pomimo tego że ponownie zmoczyłem element i ponownie go wytarłem. Co to będzie w lato gdzie na zewn będzie 30st C. Najlepiej by było myć w pomieszczeniu ale nie każdy ma taką możliwość. Jak radzicie sobie z tym problemem. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Szyby przetrzyj czyms do szyb,albo IPA. Lakier cleanerem lub QD i zniknie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Co to za szampon? Miałem podobny problem jak myłem jakimś marketowym - całość szybko wysychała i pozostawiała białe zacieki. Przy dg 901 nie ma tego problemu, a wodę mam dosyć twardą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 No tak, ale tu chyba chodzi o zwykłe mycie. Niestety cień to podstawa. Szampon też ma znaczenie. Np. Duragloss #901 ma małe tendencje do zostawiania śladów. Sam jestem ciekawy co podpowiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Mój szampon to Rise & Shine “Big Apple Shampoo" Skoro z DG 901 nima tego problemu to może trza zakupić [ Dodano: 21 Październik 2012, 14:56 ] Quick detailera nie mam a czy jak przejadę cleanerem to nie zlikwiduje warstwy wosku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Zlikwidujesz. DLatego QD warto mnie w arsenale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 masa140, No najlepiej to myć w cieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Glinkować przed korektą świeżo pomalowany samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Borek123, Świeżo polakierowany lakier powinien być czysty, więc raczej nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Myję też Big Apple i mam to samo, już zakupiłem QD . Ale może trzeba spróbować z DG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 masa140, No najlepiej to myć w cieniu. i mieć wodę bez kamienia która u nas w pomorskim jest mocno zakamieniona...ahh odwrócona osmoza itp. moje marzenie wodne ocet też pienie zmywa z szyb naloty z wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi