cyga Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Czy miał ktoś doświadczenia z odrdzewiaczem w żelu BiltHamber? Chciałbym to zestawić z gelem używanym w relacji Toledo przez Justyne... Osobiście zbieram się do zakupu BH, ale może ktoś zmieni moje zdanie? Polecany: http://www.antirustgel.com/ BH (też ma świetne opinie): http://www.bilthamber.com/deox-gel Edit: Dopiero teraz się zorientowałem że ten pierwszy gel to aż 16zł za 135g... Jednak się to nie kalkuluje w stosunku do BH. Wycofuje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Który to był, co pisał te fajne historie z wyrywaniem dziewczyn? :E Camel? :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dziś chwila nieuwagi i kumpel usiadł na masce efekt taki : Usunę to UC ? ręcznie na tricolorze bo wydaję mi się że będzie ciężko,dodam że mam nałożony Cquartz i samochód jest po korekcie,nie wiem czy go tym sposobem nie usunę ? Niestety maszyny i past polerskich nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Sparco, Powinno to zejść pod UC, tyle że na pewno w tym miejscu zejdzie Cquartz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 tyle że na pewno w tym miejscu zejdzie Cquartz. ojjj nie był bym taki pewny, że po UC schodzi Cq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 prosze doradzcie mi czym mam nakładać i ręcznie polerować POORBOY'S BH i SSR1 tak aby nie uszkodzić lakieru. Nie wiem co mam wybrać a tych kosmetyków będe używał pierwszy raz i nie chcę sobie narobić kłopotów. Mogę używać ręcznie zwykłych padów do polerki maszynowej, czy ten pomysł odpada. Muszę mięc naprawdę miękkie akcesoria ponieważ lakier jest bardzo delikatny a w dodatku to granat na astrze G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Na zymol.com można płacić paypalem? Czy tylko kartą kredytową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson-8p. Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam,cz Tenzi leder clean nie bedzie za ostry dla skory audi A3 2004r. ? jakim w miare dobrym srodkiem moge ja Pozniej zabezpieczyc... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witam,cz Tenzi leder clean nie bedzie za ostry dla skory audi A3 2004r. ? jakim w miare dobrym srodkiem moge ja Pozniej zabezpieczyc... ? Bardzo dobrym i bezpiecznym cleanerem jest Colorlock Strong Clean. Pryskasz na skórę, szczotkujesz szczotką z miękkiego naturalnego włosia, a potem poleciłbym Ci nałożyć jakąś odżywkę. Mnie jeśli chodzi o zapach najbardziej odpowiada odżywka firmy Furniture Clinic. Ale to jest moja opinia, każdemu może podobać się coś zupełnie coś innego. Do skór polecić Ci mogę jeszcze produkty Gliptone i Zaino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altay Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Tenzi nic skórze nie zrobi, całe audi a6 c5 tym obleciałem w kremowej skórze, efekt był bardzo dobry, bo to mocny środek. Koniecznie po tym dobrze skórę zabezpieczyć, u każdego partnera dostaniesz coś dobrego Ja swego czasu używałem auto finesse hide i jak za 29zł dawało fajny matowy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Panowie jak umieścić na forum film z YT ? wiem że nie raz o tym było, ale nie mogę znaleźć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Panowie jak umieścić na forum film z YT ? wiem że nie raz o tym było, ale nie mogę znaleźć ... link do filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 SzaKal, wpisujesz link do filmiu i wpisujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Pod filmem na YT klikasz w "Udostępnij", zaznaczasz "Długi link", kopiujesz go i wklejasz tak jak koledzy wyżej napisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Panowie, mam problem z parującymi szybami w Volvie. Konkretnie to najbardziej szyba czołowa (tylko po stronie pasażera ) i prawa przednia. Teoretycznie filtry były wymieniane na początku roku, klima nabijana w wakacje... Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Pasażerki nawilżyły fotel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 JM63, Może to być np. nagrzewnica ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 sprawdź czy nie masz mokrej podłogi po stronie pasażera, może jakiś odpływ się zapchał, albo nagrzewnica cieknie? (nie wiem gdzie masz nagrzewnicę - strzelam ) EDIT: Szakal mnie ubiegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dzięki Panowie, popatrzę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Koledzy srebne auto ka pełno czerwonych kropek od farby.glinka i orickbort nie dają rady.czym to usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Po umyciu autka i wysuszeniu, położyłam PB QW+ - niestety nie mogłam do końca spolerować.. zostały smugi... to wina za niskiej temp czy mógł "pogryźć" się z nałożonym jakiś czas temu FK 1000 ? Podpowiedzcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackill Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja mam takie problemy, jeśli używam zbyt "mokrej" od detailera fibry. Wtedy biorę nową, suchą i spolerowuje się bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Monia, Jeśli robiłaś to przed chwilą to zimno + mokra fibra. Ja tak miałem jak oostatnio o 21 osuszałem samochód przy pomocy QD. Zostawały smugi ale po prostu dłużej odparowywały, po chwili nie było śladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi