manio49 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam problem z przednią szybą: została wymieniona trochę ponad miesiąc temu i nie mogę jej domyć od środka. Myłem ja chyba 5-6 razy i ciągle w nocy widzę smugi i refleksy od świateł innych aut. Po umyciu niby jest ok, ale strasznie szybko robi się mleczna. Nie jest to tragedia, pasażerowie twierdzą, że jest czysta, ale ja wiem, że ze starą nie miałem takiego problemu. Myłem ją różnymi płynami, wycierałem różnymi ściereczkami i poprawa jest niewielka denaturat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 cyymek, jak pod chmurką to moim skromnym zdaniem zapomnij o Glasurze...nie zawsze jest odpowiednie słońce aby to wygrzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Flafi w bagażniku no właśnie też tak robię, ale jak nagrzejesz (kombi) to będzie parował i wilgoć w aucie ... ktoś inne koncepcje jakieś ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Poprosil bym jeszcze o wypowiedz innych bardziej doswiadczonych kolegow co do moich pytan I oczywiscie sugesti kolegi Pavlika czy jednak do prac pod chmurka bedzie lepszy Carbon I w takim wypadku odpuscic Glassura czy moze I tak wybrac Glassura no I oczywiscie do tego bedzie HDC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jezeli pod chmurke chyba bym wzial Carbona, kladlem tydzien temu przy chyba 15st, pozniej troche slonca wyszlo i chyba mu starczylo bo dzis na deszczu elegancko sie zachowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wziąłbym carbona na Twoim miejscu. Mam jeden i drugi wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czy to u mnie coś nie tak pokazuje czy Polishangel zniknął z partnerów ??to pewnie konkursu z FM50 i Flexem też pewnie nie rozstrzygną Spokojna Twoja rozczochrana ...losowanie właśnie się odbyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A co z wynikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Informacja dla zainteresowanych: 1. FLEX - zamówienie 100000777 2. FM50 - zamówienie 100000786 3. Wosk testowy HUSARII 1- zamówienie 10000749 4. Wosk testowy HUSARII 2 - zamówienie 100000804 5. Foam Clean 100 - zamówienie 100000770 6. CarCera Shock - zamówienie 100000863 7. CarCera Shock - zamówienie 100000768 8. Ręcznik WWL Aladdin - zamówienie 100000760 9. Carcera test Wax liquid - zamówienie 100000761 10. Ręcznik WWL Jin - zamówienie 100000838 Gratulacje dla szczęśliwców! "Prezenty" zostaną rozesłane w ciągu kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pytani: Potrzebuję okleić kilka elementów folią bezbarwną w celu ochrony przed zarysowaniem. Na co zwracać uwagę? Gdzie i czego szukać? (laikowi google niewiele pomaga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Chcesz to robić samemu czy oddać na zrobienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zrobić samemu, barek w mieszkaniu i inne płaskie powierzchnie. Bez załamań, wnęk itp - myślę że sobie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A to zmienia postać rzeczy, z założenia przyjąłem że chodzi o auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wpisz w allegro okleina meblowa i tam maja bezbarwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki, znalazłem. Cena w porównaniu z 3m scotchgard kolosalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_k Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Niby coś gdzieś się przewija na forum ale mało konkretnie. Szukam opinii na temat POLISHANGEL® Sensitive Venus. Jak to się ma do np. Zymol Vinyl lub nieco niżej PB NL ? Pytam o efekt, trwałość i łatwość aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Może ktoś polecić jakieś dobre maty wygłuszające do nadkoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 pLaYmAn, Dynamat extreme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czy PB EX-P mocno odstaje trwałością od FK 1000P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Swoop, może ściągaczka silikonowa? sam kupiłem, ale od tego momentu nie było rano rosy, a jak była to akurat nie wyjeżdżałem rano http://www.jamax24.home.pl/allegro/scia ... nowa/5.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czy PB EX-P mocno odstaje trwałością od FK 1000P? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 pLaYmAn, Dynamat extreme Dzięki za odpowiedź Jeśli nie ma żadnej tańszej, sensownej alternatywy to będzie trzeba kupić tą Dynamat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jutro będę prał tapicerkę Nielsen Nap Low Foam w ojca toyocie i chcę rozcieńczyć go 1:10 czyli 100ml nielsena i 900ml wody dobrze myśle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Sparco, 10*100=1000 a nie 900 to co podałeś to 1:9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pała z chemii, siadaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi