Moderator rychu Opublikowano 30 Września 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak auto stało w garażu i się nie zakurzyło to nie trzeba, jak na dworze to umyj ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alarec Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie jerzdzone bylo, stalo pod chmurka na parkingu przez noc. Wiec pomyslalem ze ten kurz megifoam sciagnie. A czy jak umyje recznie to nie sciagne politury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton789 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie. Chyba ze mocnym stężeniem szamponu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 clhseba, wyleci w kosmos a Ty otrzymasz punkcik Czyli nie ma szans na poszukanie " kompana" do zakupu czegoś w większym opakowaniu ? troszke dziwna sprawa no ale ktoś ustalił ten regulamin i niestety trzeba się go trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 clhseba, tak jak piszesz. Regulamin jest regulaminem i rejestrując się na forum deklarujesz jego przestrzeganie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 cyymek, 9x2 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 clhseba, tak jak piszesz. Regulamin jest regulaminem i rejestrując się na forum deklarujesz jego przestrzeganie. Jasne rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam pytanko odnośnie wosków zymola czy pomiędzy Carbonem a Glasurem jest duża różnica po za ceną i ilością carnauby? Jeśli tak to jakie są to różnice. Obecnie używam PB Natty's Red na lakierze czarna perła, i jak by się te woski miały w stosunku do Reda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 kup a bedziesz zadowolony chyba nie ma takiego, ktory by narzekal na glasura tym bardziej na czarnym lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krz_p Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 cyymek, różnica w wyglądzie nie jest taka duża jak w cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ile IronX'a idzie Wam na "deironizację" całego auta (klasy kompakt)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 cyymek, miałem Carbona i teraz mam Glasura. Różnica w wyglądzie jest subtelna. Zrzucanie wody, trwałość i kropelki na plus dla Glasura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaine Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 clhseba, jak Arekkaz pozwoli to zadaj pytanie w temacie [sLASK] Katowice/Sosnowiec - okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Panowie i Panie, jako, że nastała jesień a co za tym idzie rosa na szybach. Jak sobie radzicie rano z rosą, czym i jak ją usuwacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Swoop, przednia szyba wycieraczki, a z bocznych szyb woda ucieka po wyjechaniu z podwórka na wiejskiej drodze dzięki niewidzialnej wycieraczce tylko wyjeżdżać trzeba z uchylonymi szybami ale teraz będę wyjeżdżał raczej codziennie rano więc jakaś ściągaczka chyba będzie potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 kamilgt, ja wyjeżdżam z osiedla i wbijam się od razu na obwodnicę, więc RainX działa, ale nie chciał bym się natknąć po drodze na jakiś patrol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinwdg Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Panowie i Panie, jako, że nastała jesień a co za tym idzie rosa na szybach. Jak sobie radzicie rano z rosą, czym i jak ją usuwacie? ja w firmowym woze sciagaczke,taka za 4 zeta z auchana spisuje sie swietnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jeszcze mam takie pytanko odnosnie woskow zymol. Skoro pomiedzy Carbonem a glassurem roznica jest nie az tak duza I mieli byscie mozliwosc zakupienia 2 sztuk Carbona w cenie 1 Glassura doslownie to na co by padl wybor patrzac takze troszke na strone finansowa. Oczywiscie zakupie 1 opakowanie danego wosku, ale podaje orientacyjna przebitke cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 cyymek ja bym brał glassura. Jest troszkę lepszy, a zanim go zużyjesz, to spokojnie uzbierasz na następny. A jak lubisz się bawić woskami i próbować różnych, to idź w sampery, ewentualnie szukaj na allegro, ebay ofert sprzedaży połówek opakowań itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 cyymek, patrząc z perspektywy taniości ale i wymagań jakie stawiają te dwa woski, wziąłbym Carbona...większa pewność, że nie będzie się wypacać i potem ciągnąć przez kilka dni Jeśli masz czas i warunki na to aby wosk spokojnie mógł się wypocić przez nockę...to Glasur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoszon1983 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam problem z przednią szybą: została wymieniona trochę ponad miesiąc temu i nie mogę jej domyć od środka. Myłem ja chyba 5-6 razy i ciągle w nocy widzę smugi i refleksy od świateł innych aut. Po umyciu niby jest ok, ale strasznie szybko robi się mleczna. Nie jest to tragedia, pasażerowie twierdzą, że jest czysta, ale ja wiem, że ze starą nie miałem takiego problemu. Myłem ją różnymi płynami, wycierałem różnymi ściereczkami i poprawa jest niewielka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Panowie i Panie, jako, że nastała jesień a co za tym idzie rosa na szybach. Jak sobie radzicie rano z rosą, czym i jak ją usuwacie? Flafi w bagażniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czy to u mnie coś nie tak pokazuje czy Polishangel zniknął z partnerów ??to pewnie konkursu z FM50 i Flexem też pewnie nie rozstrzygną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyymek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pavlik fajnie ze dodales aspekt techniczny. Ja wszystkie prace przy aucie wykonuje pod chmurka. Kwestia finansowa nie stanowi tu problrmu poniwaz wosk I tak wystarczy chyba na lata. Glownie chodzi mi o to czy glassur jest wart zaplacenia dwukrotnosci Carbona. Dodam iz woski bede mial zakupione w USA gdzie Carbon kosztuje okolo 50 zielonych I Glassur 100 co I tak daje duzo nizsza cene niz w PL. Wiec moze faktycznie w tym wypadku zakupic pewniaka czyli Glassura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 cyymek, przy takich cenach nawet nie zastanawiałbym się tylko brał glasura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi