quadrifoglio Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 No właśnie tak robię i jak daje podglą to mam dalej link HTML wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Link musi być takiej postaci: a nie przykładowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JaAWdljhD5o[/youtube] Już wiesz jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Tak czytam forum i nasunęło mi się pytanie. Czy do rozcieńczanie APC macie po kilka spryskiwaczy? Bo do wnętrza 1:1- lub 20 do felg 1:5 do silnika itd. Musiałbym mieć z 5 spryskiwaczy na samo APC. Jak rozwiązujecie ten problem - może robicie małe ilości i wsio zużywacie za jednym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 U partnerów są butelki np po 250 ml, w każdej inne stężenie i masz na każdą okazję, koniecznie opisać, żebyś się nie pogubił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 masa140, mnie wystarczają dwa: 1:4 i 1:10 - używam APC od Megs'a... http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... 250ml.html - te malutkie są bardzo wygodne...ale mam jeszcze i dwie takie: http://showcarshine.pl/opakowania-i-ety ... u-apc.html z końcówkami pianującymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witles Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Oryginalna pianownica Karcher - czy jest sens kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 NIeeee, mam podobną bez regulacji, mało warta. Piana jak mleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witles Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 soll, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ona kosztuje coś koło 80-90 zł? Lepiej ręczną Glorię, Epoca, albo odłożyć na PA lub MTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Na forum w dziale "sprzedam" ktoś taka sprzedaje nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 czym dam radę doczyścić te plamy? czy apc 1:5 da radę? liczę na szybką odpowiedź bo zależy mi na czasie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 APC 1:5 powinno dać radę, najwyżej zrób 1:2, tylko poszoruj to trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 super dzięki Kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witles Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 soll, Glorię już mam, ale zmieniam myjkę stąd pytanie. Kosztuje 69 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 witles, ja osobiście radziłbym udeżyć w pianownicę typu PA, sam do takowej się przymierzam. Oczywiście z dedykowaną końcówką/ bagnetem. Na jaką myjkę planujesz zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Panowie, co tnie bardziej niż FG500 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Aaaa to zależy Czasem zielony korek 3M, podobno najmocniejsza Presta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 podobno najmocniejsza Presta. lepiej z daleka...oj z daleka MM.MM, Scholl S2 Orange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Pavlik, Fakt, z Prestą można przesadzić, o Szolu zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stang Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Mam zamiar kupić megsowy apc. Jaka jest różnica między apc(zielony) a apc plus(pomarańczowy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witles Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 soll, KARCHER K 2.400, myślałem nad wyższym modelem, ale skoro poprzednia myjka wysiadała ze względu na słabą jakość wody, to trochę szkoda kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Jeśli mogę Ci coś doradzić, to polecam się rozejżeć za starszymi modelami Karchera z serii 300 na Allegro, mają całe środki alu (pompa również) oraz niektóre silnik indukcyjny a nie szczotkowy - róznica w wadze 4,5 (seria 2.xxx) vs 12 kg (seria 330). Jedzie naprawdę ostro, przewód i lancę mam, więc sie dogadałem ze sprzedawcą i za 220 zeta zakupiłem model 330, oczywiście gwarancja jakaś tam rozruchowa, ja podjechałem osobiście i sprawdziłem na żywca, polecam taki pomysł Wytrzyma dłuzej niż ze dwie myjki nowe serii 2.xxx gdzie to tak naprawdę zabawka do opłukiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witles Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 soll, ok, dzięki, będę szukał w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteKKK03 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A jak ma się sprawa z Megs'owym PlastX? Ten sprzedawany oddzielnie jest w białej butelce, a ten z zestawu w czarnej... opisy może i się lekko różnią, ale nic konkretnego z tego nie wynika, a różnica cenowa jest spora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi