kamilgt Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Glassiante glissante, britemax, #901, lusso, weglus, spróbuj na drugi dzień sprawdzić ingi, często podczas spłukiwania szamponu są one zaburzone, a po jakimś czasie wracają do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 kamilgt, a coż to takiego ingi? ;p woda mi bardzo wolno spływała z auta po umyciu, lakier był tępy więc raczej wosk został zdjęty. nałożyłem na szybko nową warstwe bez black hole'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 ingi to kropelkowanie i zrzucanie wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 kamilgt, myśle, że tępy lakier wyjaśnił sprawe położona nowa warstwa wiec nie mam jak sprawdzić niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 SNB APC Green ktoś stosował na winylu? w stężeniu 1:5 będzie bezpieczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Nie w temacie detailingu ale pewnie ktoś mi podpowie. Co to za "ustrojstwo" w kratce zderzaka, po lewej stronie, pod zaślepką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 saddam, radar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 yukon, nie wprowadzaj człowieka w błąd. toż to rakieta jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Jak polakieruje auto (myślę, że okolice październik/listopad ) zostawię je na jakieś tydzień w ogrzewanym garażu aby dobrze wysechł bezbarwny. Na dwór nie wystawię, gdyż pewnie będzie już padał śnieg Moje pytanie: Jak zabezpieczyć ten lakier na zimę? Ps. Po lakierowaniu nie będzie robionej polerki (zostanie na jakiś czas morka), bo polerkę zakupię pewnie dopiero po świętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Mam taki problem czasami zdarza się że na wyczyszczony plastik nakładam 303 i zostają mi smugi czym to jest spowodowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 hsv, za dużo jak nałożysz miejscami to róznie bywa dobrze rozprowadź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Czy był na forum test piany SHINY GARAGE FRUIT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 pytanie "z zycia wziete" Mam dostac na konto w PL przelew w EURO - zostanie przewalutowane. Czy musze robic cos dodatkowo? czekac na kase i nic wiecej ? jaki termin realizacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Jak konto w zł to dostaniesz w zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Tak w zl,ale czy beda wymagac czegos wiecej? Otrzymalem maila od banku hamerykanskiego,ze pieniadze sa zatrzymane i musze wplacic 500euro by calosc doszla do mnie + 500euro ktore wplacilem na odblokowanie ich... ? dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 patryczken16, mialem kilka podobnych przypadków ale za każdym dotyczyło to rezerwacji hotelu, biletów za granicą, czynności, gdzie fizycznie pojawiałem się w tych miejscach i odbierałem bilety oraz korzystałem z hotelu. Zabawa polegała na tym, że z konta karty krdytowej rzeczywiscie ściągano mi całą kwotę i dodatkowo musiałem zapłacić równowartość w gotówce w momencie wymeldowania się z hotelu/wykupienia biletów. W tym samym momenice jak płaciłem gotówką pieniądze zdeponowane podczas rezerwacji wracały mi na konto. W Twoim przypadku jest to o tyle dziwne, że rozumiem, że nie byłeś nigdzie fizycznie, tylko coś chciałeś zamówić i zapłacić przelewem?. Jeżeli nie chcesz pisac na forum mozesz odezwać się na PW - mam kilku kolegów, którzy pracują w "róznych" bankach i może coś podpowiedzą bo raczej żadny szanujący się bank nie żąda "zastawu" w wysokości zwracanej kwoty. Chyba, że ktoś chce cię zrobić w *&ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 lukwawa, poszlo PW,dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 W jakim stężeniu z wodą należy używać ocet, żeby szyby doczyścił, a butelki i atomizera nie zjadł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 soll, prosto z butelki, atomizera nie zje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie rozcieńczać? muszę szyby od wewnątrz potraktować, a nie chcę żeby nierozcieńczony wietrzył się przez godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Czemu od wewnątrz? Zacieki po twardej wodzie tam masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ktoś je tak potraktował od wewn., że Megs Glass Cleaner nie dal rady, chcę to zrobić max skutecznie. Zacieki nie, ale smużenie, swirle, holosy i w ogóle ciapate te szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 To ja bym to potraktował najpierw nierozcieńczonym octem a potem szybko poprawił Class Cleanerem. Może nie będzie długo capiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ktoś może napisać coś więcej o AG Leather Cleaner? Może ktoś porównywał z FC albo Lexolem? Szukałem trochę i widzę, że są na Forum osoby, które korzystały z tego środka ale żadnych porównań nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi