Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Glassiante

glissante, britemax, #901, lusso,

weglus, spróbuj na drugi dzień sprawdzić ingi, często podczas spłukiwania szamponu są one zaburzone, a po jakimś czasie wracają do normy :)

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

kamilgt, a coż to takiego ingi? ;p

woda mi bardzo wolno spływała z auta po umyciu, lakier był tępy więc raczej wosk został zdjęty. nałożyłem na szybko nową warstwe bez black hole'a

Opublikowano

Jak polakieruje auto (myślę, że okolice październik/listopad ) zostawię je na jakieś tydzień w ogrzewanym garażu aby dobrze wysechł bezbarwny. Na dwór nie wystawię, gdyż pewnie będzie już padał śnieg :/

Moje pytanie:

Jak zabezpieczyć ten lakier na zimę?

Ps. Po lakierowaniu nie będzie robionej polerki (zostanie na jakiś czas morka), bo polerkę zakupię pewnie dopiero po świętach :)

Opublikowano

Mam taki problem czasami zdarza się że na wyczyszczony plastik nakładam 303 i zostają mi smugi czym to jest spowodowane ?

Opublikowano

pytanie "z zycia wziete"

Mam dostac na konto w PL przelew w EURO - zostanie przewalutowane.

Czy musze robic cos dodatkowo? czekac na kase i nic wiecej ? jaki termin realizacji ?

Opublikowano

Tak w zl,ale czy beda wymagac czegos wiecej? Otrzymalem maila od banku hamerykanskiego,ze pieniadze sa zatrzymane i musze wplacic 500euro by calosc doszla do mnie + 500euro ktore wplacilem na odblokowanie ich... ? dziwne.

Opublikowano

patryczken16, mialem kilka podobnych przypadków ale za każdym dotyczyło to rezerwacji hotelu, biletów za granicą, czynności, gdzie fizycznie pojawiałem się w tych miejscach i odbierałem bilety oraz korzystałem z hotelu. Zabawa polegała na tym, że z konta karty krdytowej rzeczywiscie ściągano mi całą kwotę i dodatkowo musiałem zapłacić równowartość w gotówce w momencie wymeldowania się z hotelu/wykupienia biletów. W tym samym momenice jak płaciłem gotówką pieniądze zdeponowane podczas rezerwacji wracały mi na konto.

W Twoim przypadku jest to o tyle dziwne, że rozumiem, że nie byłeś nigdzie fizycznie, tylko coś chciałeś zamówić i zapłacić przelewem?. Jeżeli nie chcesz pisac na forum mozesz odezwać się na PW - mam kilku kolegów, którzy pracują w "róznych" bankach i może coś podpowiedzą bo raczej żadny szanujący się bank nie żąda "zastawu" w wysokości zwracanej kwoty. Chyba, że ktoś chce cię zrobić w *&ja :evil:

Opublikowano

Ktoś je tak potraktował od wewn., że Megs Glass Cleaner nie dal rady, chcę to zrobić max skutecznie.

Zacieki nie, ale smużenie, swirle, holosy i w ogóle ciapate te szyby :mrgreen:

Opublikowano

Ktoś może napisać coś więcej o AG Leather Cleaner? Może ktoś porównywał z FC albo Lexolem?

Szukałem trochę i widzę, że są na Forum osoby, które korzystały z tego środka ale żadnych porównań nie widziałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.