escimo Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 krzysztof410199, Glasur raczej średnio na zimę się nadaje. Chyba, że masz możliwości gdzieś w cieple myć i smalcować samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Gdzieś wyczytałem, że PB black hole ma właściwości ścierne tak jak UC. Nadaje się do nałożenia po UC, będzie widoczny efekt po ręcznej korekcie? BH nie ma właściwości ściernych i jak najbardziej się nadaje po ręcznej korekcie żeby zamaskować to czego wcześniej nie usunąłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ma ktoś może jakiś sposób, jak nie zanieczyszczać lakieru przy spamclowaniu wszelakich gum, tworzyw, uszczelek ? Używam FK #317 i jak najedzie się na lakier to trzeba się namęczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos89 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 To już ostatnie pytanie czy opakowanie PB black hole starczy na więcej niż jednorazową aplikację? Samochód passat. Dzięki chlopaki za wcześniejsze posty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 PB black hole starczy na więcej niż jednorazową aplikację? ale te normalne, 473? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 czy opakowanie PB black hole starczy na więcej niż jednorazową aplikację? to ile Ty tego chcesz dać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof410199 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 To w takim razie co polecacie na zime skoro Glasur sie nie nadaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 krzysztof410199, #16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 adamos89Przy umiejętnym nakładaniu powinno nawet coś zostać po jednej aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 #16 Tylko że już nie do kupienia ( poza używkami w giełdzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 clhseba, taa jest w przynajmniej 2 sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 clhseba, taa jest w przynajmniej 2 sklepach Gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmsm Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Czym usunąć białe plamy na czarnych plastikach po korekcie? odkleiłem taśmę i wszędzie ten pył mam i nie wiem jak go wybawić z plastików. Ipa trochę pomogła ale nie wszystko zeszło. Oraz jakiej temp nie powinno się przekraczać podczas polerowania żeby nie spalić lakieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Czym usunąć białe plamy na czarnych plastikach po korekcie? odkleiłem taśmę i wszędzie ten pył mam i nie wiem jak go wybawić z plastików. IPA trochę pomogła ale nie wszystko zeszło. Magiczna gąbka powinna pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 co polecacie jako dobra odzywke do kierownicy tylko zeby sie potem nie kleiła...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dziś odbieram auto od lakiernika, czy są jakieś przeciwwskazania, żeby kłaść cquartza na świeży lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz91 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 kupiłem zestaw gt 12 i gt 11 do skór. W związku z tym że na ulotce gt 12 pisze "nie stosować do kierownicy" zaopatrzyłem sie w zykłe szare mydło "biały jeleń" no i zacząłem myc. delikatnie nawilzyłem kierownice mydło na mf, przetarłem i patrze czarna mf i "szare miejsce " które się teraz klei - reasumując najprawdopodobniej usunałem farbę ze skóry:| z tym się nic nie da zrobić juz to wiem. Zatem co zrobilem nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Nie chce mi się wierzyć ,że szare mydło weszło w reakcję z farbą na skórze. Błędu doszukiwałbym się w zbyt agresywnym tarciu. Jest to możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz91 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 nie ma opcji zostało to dosłownie przetarte ;/ na początku pomyślałem " ja pier*dole czym ja ja tak ubrudziłem " a potem patrze ze to farba : | wrzuce wieczorem foty jak to wyglada oczywiscie zaprzestalem dalszej pracy i mam "plame" na kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 podejrzewam że kierownica pomalowana renoskórem bez utrwalacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Doczyściłeś skórę i wylazła buba miałem tak parę razy czyszcząc skórę, brud przykryje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam Czy do położenia nowej warstwy rainx na przednią szybę trzeba starą warstwę usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 kupszczelisty, przeleć szybę dokładnie IPA i nakładaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Panowie krótkie pytanie - potrzebne trwałe zabezpieczenie na jesień/zima, chodzi głównie o ochronę. Mercedes Sprinter trzymany pod chmurką. Co polecicie, coś od DG, FK 1000P, a może Rejex (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Kinek Colli 476 powinno byc odpowiednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi