Geno Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 U mnie czujnik nie wariuje, mimo że jest cały czas włączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 właśnie tak myślałem czy nie trzeba będzie używać 'normalnych' trybów wycieraczek. jak na złość u mnie tylko kropi co pare minut i nie moge sie przejechać żeby zobaczyć jak to działa. geno no to mam nadzieje, że u mnie też będzie ok. chociaż żel w czujniku mam już stary i czujnik czasami działa z opóźnieniem. musze sobie wymienić ten żel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 weglus, u mnie nie ma problemów z czujnikiem deszczu. Nie masz się czego obawiać na moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 czy moge po myciu przeleciec samochód MF z woda demineralizowana ? Z racji tego, ze mam twarda wodą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 matek55, lepiej z QD większy poślizg- mniejsze ryzyko rys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 właśnie mam połozony wosk dodo diamond white a QD to FK 425 i chyba moze sie troche gryźć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 weglus, w Octavii też tak mam i wycieraczka w niczym nie przeszkadza czujnik działa jak działał natomiast ja mam pytanie: planowałem korektę, ale obawiam się że może mi nie starczyć czasu, docelowo jako LSP ma iść HDC + Glasur gdybym jednak widział że się nie wyrobię to zrezygnować z HDC na rzecz cherry glaze, black hole czy innego (wtedy na to inny wosk się znajdzie np. RG55) - czy jednak zostać przy parze Zymola? aha, na trwałości mi nie zależy - ma być szoł & szajn i ma to przetrzymać kolejny weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 HDC to świetny "oszust", więc doskonale przykryje niedoskonałości - w tym przypadku to najlepszy wybór A z Glasurem poleży zdecydowanie dłużej niż przez weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 weglus, z czujnikiem nie ma problemów po nałożeniu NW ale wycieraczki potrzebne są rzadziej więc możesz sobie intensywność pracy czujnika zmniejszyć jeśli masz taką możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 bardzo szybkie pytanie PB BH lepiej nakładać Soft Foam czy Even coat Megsa? Nakładałem piankowym i zastanawiam się czy nie lepiej zrobić to bawełnianym skoro ma lekkie właściwości ścierne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Yasiek, lepiej Even coat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 bardzo szybkie pytanie PB BH lepiej nakładać Soft Foam czy Even coat Megsa? Nakładałem piankowym i zastanawiam się czy nie lepiej zrobić to bawełnianym skoro ma lekkie właściwości ścierne? Obojętne, on nie jest ścierny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 czujnik przy deszczyku działa dobrze jak narazie. ale pióra zaczęły skakać dopiero jak spryskiwaczy użyłem przez kilka sekund czyli zaczęło być mokro na szybe i piórach to było ok. pióra do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 weglus, albo do wymiany, albo spróbuj wyczyścić chusteczkami od 303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 chusteczek nie mam więc chyba bardziej mi sie opłaca zainwestować w nowe pióra. zastanawiam sie tylko czy kupować boscha za 100zł/komplet czy chińczyki które mam od zimy 20zł/sztuka i pracowały super do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 chusteczek nie mam więc chyba bardziej mi sie opłaca zainwestować w nowe pióra.zastanawiam sie tylko czy kupować boscha za 100zł/komplet Odradzam. Sam mam i to jest jakiś shit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Fr0styyy., w sensie bosch czy chusteczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Bosch Aero. Nie dość, że 100 zł kosztowały w tym roku jeszcze, to rozmazują wszystko na szybie. Mgła zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Pany, był gdzieś temat o maszynkach do strzyżenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Przecieracie czyms ironX? czy tylko spryskujecie, czekacie i spłukujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Horas91, wypracowujemy pędzelkiem po około 10min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam Który Meguiar's Endurance mam kupić, jeden jest w butelce bez atomizera 473 ml, a drugi jest z atomizerem w butelce o pojemności 709 ml. Różnica w cenie to około 10zł i nie wiem czy to jest ten sam produkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Horas91, wypracowujemy pędzelkiem po około 10min. Całe auto oblatujesz z "pędzelkiem" ? Lepiej jest spłukać niż trzeć po lakierze WitamKtóry Meguiar's Endurance mam kupić, jeden jest w butelce bez atomizera 473 ml, a drugi jest z atomizerem w butelce o pojemności 709 ml. Różnica w cenie to około 10zł i nie wiem czy to jest ten sam produkt? Ten sam. Różnica w cenie, pojemności i atomizerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 w zależności gdzie pracujemy, bo jeśli na felgach to pędzelek wskazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 senz, Miałem na myśli felgi, gdzie syfu znacznie więcej. Jak całe auto ironem, to oczywiście tylko ciśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi