rafo1 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czy AF Rejuvenate zastąpi Black Hole ? Podobno Black Hole + Natty's Wax Blue daje super efekt. Chyba nikt nie orientuje się , czy warto kupić Sonus Hand Polish ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Sorry, pomyłem się . AF Rejuvenate to bardzo dobry cleaner. Będzie dobry po glince a przed Black Hole. 1. ok 2. AF Rejuvenate 3. Black Hole 4. Natty-s To będzie dobry zestaw przed korektą . Po ewentualnej korekcie Black Hole nie będzie Ci niezbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Witam Szukam jakiegoś cleanera. Zastanawiam się nad VP Achilles, lecz nie wiem czy nadaje się pod NXT 2.0 TechWax/Coli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zastanawiam się nad VP Achilles, lecz nie wiem czy nadaje się pod NXT/Coli . Help! Na moje nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 wcześniej pytałem, a teraz sam odpowiem. AIO bardzo fajnie sprawdza się na plastikowych szybkach zegarów/wyświetlaczy. na zegarach w renault usunął mi wszystko, na wyświetlaczu klimatyzacji i radia w hyundaiu większość(twardy plastik). około 2-3min polerowania twardą strona tricolora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 weglus, masz może zdjęcia przed oraz po? Jakie to dokładnie AIO? Mam porysowane szybki od zegarów i od dawna miałem ochotę się za to zabrać. Widziałem w kilku relacjach PSB, że ludzie nakładają wosk na szybki zegarów, itp... ma to sens? Nie odbija za bardzo światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 sebek0720, nie zrobiłem zdjęć, bo to była szybka nieplanowana akcja. AIO to scholl a15+. nie woskowałem szybek także nie pomoge w tej kwestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 sebek0720, ja smaruje szybkę zegarów SRP - ciężej jest je zetrzeć niż z lakieru, ale poprawia moim zdaniem przejrzystość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziomski Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 czy Menzerna SF4000 na żółtym padzie wystarczy na pozbycie się hologramów czy mocniejsza kombinacja jest potrzebna? ewentualnie zastanawiałem się nad przejazdem UC (mam jej dużo) na pomarańczowym Flexi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 poziomski, Zależy od lakieru i zależy od hologramów. Jeśli musisz się nagimnastykować, żeby je zobaczyć- powinna wystarczyć, jeśli jak 'po lakierniku' 4000 może nie dać rady. Skoro masz pasty i pady, to próbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jaki cleaner polecacie pod Hi Temp? tak, żeby wytrzymał mi jak najdłużej Pomóżcie... Ale mam dylemat... Jakiś cleaner + tester hi temp Czy DuraGloss 671 następnie 601 a potem 111 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 czy ktoś tu jeszcze myje ironx opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubus1 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Po korekcie użyłem tylko wosku Colli 476 bez cleanera. Czy teraz używając tylko cleanera szybko przygotuję powierzchnię pod wosk czy trzeba zaatakować czymś jeszcze powierzchnię? Planuję użyć DJ Lime Prime bo zostały minimalne ryski; zastanawiałem się jeszcze nad CG Wet Mirror Finish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Z biegiem czasu lakier będzie łapał bród który to będzie zalegał mimo mycia auta więc za jakiś okres powiedzmy że 6 miesięcy przydała by się glinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henake Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 czesc swego czasu ktos z Was w fajny sposob pokazal jak wypolerowac szybke od zegarow moze mi ktos podeslac link? szukam juz dobra godzine i nie moge znalezc, ew jak nie link to moze podpowiedz jak sie do tego zabrac pozdro M.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 jaka rączka boczna będzie pasować do silverline'a? chodzi mi o rozmiar gwintu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Czy nakładając SRP rotacją na najmniejszym biegu da się zrobić halogramy? bo nie wiem czy mi sie udało czy po prostu wyszły kwiatki polerki po malowaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Arek_, kwestia zasadnicza, jaki padem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Czym domyć smar przy wnękach drzwi? APC nie daje rady, dimer też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Arek_, kwestia zasadnicza, jaki padem? pomarańczowym flexipads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Czym domyć smar przy wnękach drzwi? APC nie daje rady, dimer też Autosmart Plus-10. Prickbort chyba też powinien dać radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Czym domyć smar przy wnękach drzwi? APC nie daje rady, dimer też Autosmart Plus-10. Prickbort chyba też powinien dać radę. Spróbuj podgrzać roztwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Czym domyć smar przy wnękach drzwi? APC nie daje rady, dimer też Autosmart Plus-10. Prickbort chyba też powinien dać radę. Spróbuj podgrzać roztwór Wpadłem na to po chwili Nie mogę znaleźć opcji pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 czy ktoś tu jeszcze myje ironx opony? Secior chyba tylko Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi