canta8 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 [Za takie pomysły powinno się odbierać możliwość woskowania auta na co najmniej miesiąc Miodzio Ale zbyt ostro. Proponuje,by za karę dwóch wyznaczonych przez Modera Kolegów przeprowadziło wstepną korekcję pastą Tempo. No a potem dopiero 601 AIO i 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Pracuje ktoś może przypadkiem w salonie VW,lub ma kolegę,który pracuje? Historię jednego Vinu sprawdzić mi trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Hej Mam pytanko do szanownych kolegów. Jak wyczyścić klosz lampy samochodowej który jest paktycznie nie do oddzielenia? Nie ma tam jak wepchnąć mikrofibry aby przetrzeć Lampa to taka : http://allegro.pl/lampa-prawa-reflektor ... 80277.html Poprostu mam od wewnętrznej strony lampy taki jakby zółtawy nalot. Pomyslałem sobie aby może coś zalać do środka i wypłukaloby się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Naszło mnie żeby użyć w niedługim czasie Black Hola. Jaki wosk będzie sie najdłużej trzymał? A jaki najlepiej wyglądał? Czy lepiej bez (nie na BH) Victoria Vax Red FK1000 Pits 53 Megs 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Srebrny metalic... Lepiej: DURAGLOSS Polish Bonding Agent #601 + DURAGLOSS #105 ?/DURAGLOSS PreCleaner #652 ? + DURAGLOSS Clear Coat Polish #111 czy POORBOY’S WORLD White Diamond Show Glaze + FINISH KARE 1000P High-Temp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 soll, zdecydowanie blackhole da efekt showcar'a + pete's na czarnym tylko pamietaj że on osłabia trwałosc wosku no ale cos za cos wystarczy poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 HejMam pytanko do szanownych kolegów. Jak wyczyścić klosz lampy samochodowej który jest paktycznie nie do oddzielenia? Nie ma tam jak wepchnąć mikrofibry aby przetrzeć Lampa to taka : http://allegro.pl/lampa-prawa-reflektor ... 80277.html Poprostu mam od wewnętrznej strony lampy taki jakby zółtawy nalot. Pomyslałem sobie aby może coś zalać do środka i wypłukaloby się ? Jak zalejesz to odbłyśnik możesz dojechać, nie mówiąc o zaciekach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 co polecicie do wyczyszczenia kremowych skórzanych mebli w domu? pianka do czyszczenia z colourlocka średnio daje rade. najlepiej coś do 40zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 co polecicie do wyczyszczenia kremowych skórzanych mebli w domu? pianka do czyszczenia z colourlocka średnio daje rade. najlepiej coś do 40zł Tylko która? były przecież 2 wersje. Albo zapuszczenie wyższego stopnia,albo za mało szorowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 HejMam pytanko do szanownych kolegów. Jak wyczyścić klosz lampy samochodowej który jest paktycznie nie do oddzielenia? Nie ma tam jak wepchnąć mikrofibry aby przetrzeć Lampa to taka : http://allegro.pl/lampa-prawa-reflektor ... 80277.html Poprostu mam od wewnętrznej strony lampy taki jakby zółtawy nalot. Pomyslałem sobie aby może coś zalać do środka i wypłukaloby się ? Podobno woda destylowana pomaga, nalać do środka i potrząsać lampą aby zebrała ten brud z klosza, potem wylać i zostawić do samoczynnego wyschnięcia. Sam nie próbowałem tej metody ale podobno działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Czy ktoś naprawiał może luźny materiałowy fragment podsufitki który odchodzi? Nie cała podsufitka, tylko jej spodnia warstwa od strony kabiny Niestety po środku/koło przetłoczeń. Fotek ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Czy ktoś naprawiał może luźny materiałowy fragment podsufitki który odchodzi? Nie cała podsufitka, tylko jej spodnia warstwa od strony kabiny Niestety po środku/koło przetłoczeń. Fotek ni ma Przydały by się fotki. Podklejałem kiedyś taki materiał... niestety nie pamiętam nazwy kleju, ale zaraz poszukam i dam znać na PW jak znajdę. Wyszło ok, tylko materiał materiałowi nie równy.. @EDIT: Klej jaki używałem nazywa się Bonaterm A+. Nanosiłem go pędzelkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mam okazje poprosic kogos o przeslanie kilku drobiazgow z USA Moze ktos podpowiedziec na czym faktycznie jest jakas roznica w cenach zeby taka operacja warta byla zachodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Myślałem że jest jakiś prostszy sposób, z poszukiwań w necie, to należy zerwać materiał i: a. jeśli jest w dobrym stanie, bez dziur i ubytków, czysty- przykleić na nowo b. kupić nowy materiał np w http://www.hurtowniatapicerska.pl Jakby komuś miał się przydać poradnik http://www.mtasak.republika.pl/podsufitka.html Capaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mam okazje poprosic kogos o przeslanie kilku drobiazgow z USAMoze ktos podpowiedziec na czym faktycznie jest jakas roznica w cenach zeby taka operacja warta byla zachodu? Wszystko na Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horas91 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Panowie ponawiam pytanie DURAGLOSS Polish Bonding Agent #601 + DURAGLOSS #105 ?/DURAGLOSS PreCleaner #652 ? + DURAGLOSS Clear Coat Polish #111 czy POORBOY’S WORLD White Diamond Show Glaze + FINISH KARE 1000P High-Temp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 co polecicie do wyczyszczenia kremowych skórzanych mebli w domu? pianka do czyszczenia z colourlocka średnio daje rade. najlepiej coś do 40zł Tylko która? były przecież 2 wersje. Albo zapuszczenie wyższego stopnia,albo za mało szorowałeś wersja soft clean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Horas91, jeden woli teściową a drugi córkę. Na to pytanie nie znamy odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 kubik, Tak myslalem, tylko ze na "wszystko" to mnie dzis nie bardzo stac 50 dolcow przesylka- czyli ma sie zwrocic i dac jekies wymierne oszczednosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 faraon3021, zwróci się i na bank da wymierne oszczędności. Z....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adr_ad Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 co polecicie do wyczyszczenia kremowych skórzanych mebli w domu? pianka do czyszczenia z colourlocka średnio daje rade. najlepiej coś do 40zł Tylko mydło Avel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Arekkaz, kubik, dzieki, biore sie za szukanie dobrego zrodelka Z.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Moi drodzy - planuje zakup dwóch opon w bardzo nietypowym rozmiarze (1 producent, 1 model) niestety w używce (cena nówki - 1000zł/szt. po rabatach) i właściwie znalazłem już konkretne 2 sztuki ale: Ktoś przed wystawieniem na sprzedaż zamarynował je w plaku, silikonie, oleju albo innym brudzącym na czarno syfie który się lepi i jest tłusty - również po bieżniku. Czy istnieje sposób na usunięcie tej warstwy na tyle żebym nie bał się na tym jeździć? apc 1:4 podoła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Shmatan, czyżby toyo 205/35/18? takie coś wytrze Ci sie na bieżniku po kilku metrach takze o to sie nie martw. a jakbys chciał to usuną cto np tenzi truck usunie to wszystko btw. te opone pewnie ktoś celeowo umaział w tym czymś zeby poukrywać mikropękniecia gumy. takze obejrzyj je dokładnie czy wszystko z nimi ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 VinCe, 205/45/R18 NCT5 ;] W takim razie pewnie je wezme - zawsze bałem się długofalowych stuków smarowania bieżnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi