Fr0styyy. Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jaki Cleaner najlepiej kupić żeby przednią szybę od wewnątrz przetrzeć? Są zacieki od APC i nic tego nie chce ruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Car Glass Polish od Autoglym - niezastąpiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 tez tak mialem ale z zewnatrz i puscilo po surfex hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Car Glass Polish od Autoglym - niezastąpiony Dostanę w TESCO albo innym markecie tak żeby pod ręką było? Bo znając życie zamawiając tylko to w showcarshine albo gdzieś indzie wyjdzie jeszcze 10 innych produktów tez tak mialem ale z zewnatrz i puscilo po surfex hd APC od Nielsena mam na wyczerpaniu już... Następne będzie Surfex HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dostanę w TESCO nie wyjdzie jeszcze 10 innych produktów takie zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Fr0styyy., CGP to obowiązkowy produkt Dla mnie Surfex HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 yy no niestety nie, w marketach w PL nie ma Autloglyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 krzysiek555, co rozumiesz przez "glasure"? Zymol Glasur? Jeśli tak to pod Glasur koniecznie HDC. tak dokladnie sjake pislae ze hdc juz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Fr0styyy., CGP to obowiązkowy produkt Dla mnie Surfex HD To leci zamówienie... A tak btw. ten CGP od AG to coś ściernego jest? edit: nie maja Surfexa :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 A tak btw. ten CGP od AG to coś ściernego jest? mhh szklo chcesz drzec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam, czy POORBOY'S WHITE DIAMOND SHOW GLAZE dobrze maskuje małe swirle (srebrny metalic)? Nada się jako cleaner, czy właściwości czyszczące bliskie zera? Testował ktoś na nim PB Red'a? Myślałem nad kombinacją IPA -> PB White Diamond -> Red lub Colli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4dzio Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jaki silny szampon polecacie? TW Zip Tar & Bug jest dobry, czy polecicie coś lepszego? Stan lakieru opłakany, są na nim wszystkie najciężej schodzące substancje świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Panowie 4dniowy lakier mogę nawoskować ?? Nie uszkodzę go ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nie wiem dlaczego ale mnie prosili abym się z tym wstrzymał, więc już prawie miesiąc na Volvo nie ma żadnego wosku we wrześniu może coś się ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nie wiem dlaczego ale mnie prosili abym się z tym wstrzymał, więc już prawie miesiąc na Volvo nie ma żadnego wosku we wrześniu może coś się ruszy Mi mówili żebym 2 tygodnie uważał na ptasie kupy i rozpędzone muchy co latają powyżej 100km/h. Kufffa jak ja wytrzymam. Już miesiąc nie woskowałem. Wychodzi na to że trzeba nawoskować prawą stronę autka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ten CGP od AG to coś ściernego jest? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zna ktoś jakiś dobry bezdotyk w Ełku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Chcesz się obmyć po trjatlonie ? Swoop na pewno ma jakiś kącik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Czy po BH można jeszcze dać WET MIRROR FINISH ULTRA SLICK a dopiero na to Reda ? Czy nie ma to najmniejszego sensu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zna ktoś jakiś dobry bezdotyk w Ełku? Chyba pytanie do Swoop-a Jak przejeżdżam przez Ełk to jeden jest Karchera przy wylocie na Orzysz,a drugi jest przy Rondzie przy obwodnicy/wylocie na Białystok. Jak myją nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 drugi jest przy Rondzie Właśnie tam byłem- myjka spoko, jest gdzie osuszyć za 'pińcet' Ludzie tu nie widzieli gościa, który nagrywa jak leje wodę na samochód, czy co...? Jakoś dziwnie się patrzyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A nie wiem,ale sypnę sucharkiem o Ełku chodzi plota,że mieszkańcy twierdzą,że psy na całym świecie szczekają ełk,ełk,ełk,ełk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafo1 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Co sądzicie o polerce pastą G3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 rafo1, za G3 na forum możesz dostać drugi punkcik A serio to są duuużo lepsze pasty do pracy na sucho, tym bardziej na Q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ...ale G3 też potrafi zadziwić i często pomóc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi