Skocz do zawartości

Krótkie pytanie- krótka odpowiedź część 3

Rekomendowane odpowiedzi

kupusso, dzięki, mam Prickborta, ale chyba taniej pójdzie benzynką

Do mycia silnika spróbuj Tenzi Truck , w odpowiednim rozcieńczeniu myje bardzo ładnie i nic sie nie dzieje z plastikami :mrgreen: testowałem wielokrotnie :mrgreen:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

iivo, o plastiki się nie boję tak bardzo, bo póki co zależy mi na zmyciu oleju z aluminiowych części. Sprawdzałeś na aluminium?

Felgi też myłem i nie zauważyłem jakiś niepokojących rzeczy a domywało bardzo ładnie pył z klocków , więc myślę że nic nie powinno się stać :) Przetestuj różne rozcieńczenia i myślę że" będzie Pan zadowolony " :mrgreen:

Ponieważ w tym przedziale cenowym, są znacznie lepsze, trwalsze. Zacznij czytać forum :)

Panie i Panowie. Mam zamiar położyć PB EX-P + Natty's Blue na to - srebrny metalik. Dobre rozwiązanie? Przed EX-P powierzchnię przelecieć IPA? Czy EX-P ma już w sobie jakiś cleaner?

Imo dobre produkty Megsa dla mnie to: słoneczkowe aplikatory, Endurance i #16. Miło też wspominam Gold Class Paste Wax za zapach i 'szajn' - dla mnie wystarczający :)

rafo1, Meg's ma bardzo mocny marketing, ale jego produkty nie są najlepsze w swojej klasie nawet... A przynajmniej nie wszystkie, bo - żeby być uczciwym - muszę przyznać, że też jest kilka rzeczy w ich ofercie, które używam z przyjemnością ;)

Siedzę już jakiś czas na tym forum i nie wiem co wybrać, postawiłem na kosmetyki Meg's, bo mam środek do kokpitu, oraz do skóry i spodobały mi się. Poszukuję jakiegoś zestawu, do odświeżenia ręcznego... Rok temu znajomy robił delikatną polerkę maszyną, po tym zabiegu dwa razy odświeżałem tak na szybko ręcznie UC + Wosk Turtle Nano. Teraz potrzebuję czegoś lepszego :) Na razie mam tylko mikrofibry, ręcznik, rękawicę Meg's i szampon NXT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.