buka Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Panowie jakie APC polecacie ma byc dobre i wydajne i w miare tanie Polecamy nie zadawać takich pytań,tylko korzystać z wyszukiwarki bo było na ten temat powiedziane bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Panowie jakie APC polecacie ma byc dobre i wydajne i w miare tanie Nielsen APC Cyclone Zrobiłem sobie zaprawke pędzelkiem, mam to spolerować papierem i póxniej polerką i na to nakładać klar, czy najpierw klar a potem polerować ? Jest mega nierówne jak to pędzelkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ile trzyma się Werkstatt AJT ? ma ktoś foto jaki efekt daje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 3-4 warstwy podobno do 6 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 najpierw klar a potem polerować ? Właśnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 czy denaturat moze zastapic IPA ?? teoretycznie tez oczyszczony, tylko skazony zeby nie pić Jakiś miesiąc temu padło takie pytanie. Chciałbym odgrzać kotleta. Może ktoś się wypowiedzieć na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hart88 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 czyściłem błotniki w moto od spodu z rdzy kwasem fosforowym 30% i zostawił on film klejący niby przeciwkorozycjny.czym to teraz zmyć bo lakieru przecież na to nie dam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W jednym z aut mam fabryczne kołpaki, mogę je potraktować ironX? Nic im się chyba nie powinno stać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 czy ktos stosował te środki http://www.shinearama.co.uk/product.php ... ALLITE-GAL http://www.shinearama.co.uk/product.php ... THRCON-GAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Czy ktoś z was miał doczynienia z CH EXTREME TOP-ONE STEP WHITE CARNAUBA WAX & SEALANT IN ONE ? jak z trwałością, producent podaje 6 do 8 miesięcy ... http://www.chemicalguys.pl/product.php?id_product=111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Mam problem, wczoraj chciałem odświeżyć na szybko jedno autko maszyną przy użyciu SRP, przy nakładaniu na gąbkę zamiast pasty dosłownie wylało się mleko... Produkt zakupiony w zaprzyjaźnionym z KA sklepie niecały rok temu jako nowy oczywiście, trzymany w garażu (ok 15C zimą), zużyte ok 1/2 z 500ml, przed użyciem oczywiście porządnie wstrząśnięte (nie mieszane ) Czy coś się niedobrego stało z SRP? Czy to może normalne po pewnym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ja ma ponad rok SRP w takich samych warunkah trzymany i jest ok, taka dosc geste mleczko, ale np Nielsen brilance dwa opakowania w magiczny sposób wyparowaly do połowy, pomimo tego ze w promieniu 3 metrów nie ma zadnego źródła ciepła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?ch ... interval=7 Czy taki miernik sprawdzi się i będzie wystarczający do sprawdzenia samochodu przed zakupem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Zimą skropliła mi się woda od wewnętrznej strony tylnej szyby i wyschła w plamy, Megsowy płyn do szyb sobie nie radzi, mam Duragloss Nu-Glass, ale boję się użyć ze względu na paski od ogrzewania. Ma ktoś pomysł czym zmyć te water spoty bez uszkodzenia ogrzewania szyby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ultratouch, pewnie i sprawdzi ... ale ogólnie to poszukaj czegoś z sondą na kablu bo tym niedotrzesz wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Zimą skropliła mi się woda od wewnętrznej strony tylnej szyby i wyschła w plamy, Megsowy płyn do szyb sobie nie radzi, mam Duragloss Nu-Glass, ale boję się użyć ze względu na paski od ogrzewania. Ma ktoś pomysł czym zmyć te water spoty bez uszkodzenia ogrzewania szyby? AG Glass Polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Czy jest sens kłaść dwie warstwy PB Black Hole, jaki odstęp czasowy ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 rufus295, według mnie jest większy wet look i całkiem dobrze kryje ewentualne ryski ja stosuję 30 min przerwy między warstwami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus295 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmek Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Seba, wstrzasnij mocno butelka przez dluzsza chwile. SRP jak dlugo postoi rozdziela sie, na gorze jest woda a na dole osiada gesta zawiesina. [ Dodano: 1 Maj 2011, 20:17 ] Zimą skropliła mi się woda od wewnętrznej strony tylnej szyby i wyschła w plamy, Megsowy płyn do szyb sobie nie radzi, mam Duragloss Nu-Glass, ale boję się użyć ze względu na paski od ogrzewania.Ma ktoś pomysł czym zmyć te water spoty bez uszkodzenia ogrzewania szyby? AG Glass Polish CGP tez zawiera czastki scierne. Uzyl bym czegos nie sciernego i wcieral tylko wzdluz paskow ogrzewania. Np PB Proffesional Polish - daje rade z water spotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Panowie po wymianie uszczelki pod głowicą muszę umyć głowicę i doprowadzić ją do ładu bo silnik mi się trochę "spocił". Jaki tani środek polecacie do mycia silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 1 Maja 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 K2 Akra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 ten z autolandu do mycia silników też jest bardzo skuteczny bodajże spec się nazywa czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Spec jak na swoją cenę jest dobry ale ostatnio czyściłem nim swoją głowicę - pędzelek potem myjka i kiepsko dał radę. Dopiero po psiukaniu na sucho i wycieraniu bawełnianą szmatką wszystko zeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Wiecie może czy gdzieś jest dostępna pasta Mothers Mag & Aluminum Polish? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi