_arek_ Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Mógłby ktoś polecić jakaś budżetową szczotkę do czyszczenia padów, która spełniałaby swoje zadanie i nie zniszczy padów zamiast kupować specjalistycznej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 szczoteczka do zębów z twardym włosiem ok 3-5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żary Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Czy jest jakiś środek np. Ultimate Compound który ruszy ręcznie swirle na lakierze metallic z Audi 80 - dosyć twardym, czy jednak tylko polerka maszynowa. Oraz jaki preparat w budżetowej cenie do 40zł będzie dobry do przywrócenia czarnego koloru na zderzakach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Czym dobrze wyczyścić osłony przeciwsłoneczne (samochód po palaczu) ? Nierozcieńczone APC + pędzel trochę ruszyło ale bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Allesio, Powtarzać do skutku zamienić pędzel na szczotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Magiczna gąbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Magiczna gąbka Najlepiej odkręcić i zamoczyć w silnym stężeniu APC czy jakiejś piany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No tak, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Szybkie pytanie dotyczące wypocenia wosku. Wiem że gdzieś było, z tym że nie mam za bardzo czasu szukać, od wczoraj siedze non stop w garażu żeby skończyć samochód... mam dosłownie chwilke. Wosk to 476. Wosk ma się wypocić po aplikacji czy wypolerowaniu ? Ma pocić się w słońcu czy może stać w blaszaku ? Z góry dzięki, wracam do garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Panowie mam pytanie. A mianowicie chodzi o felgi, na zimę oddaje do uzupełnienia braków i do piaskowania, i teraz przechodzimy do setna. Nie chciałbym ich zbytnio malować tylko nadać połysk, jest tak opcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Pietrek., ma się wypocić po spolerowaniu. Przy obecnych temperaturach wypoci się spokojnie w blaszaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrek. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jest, tylko nie piaskuj, oddaj do sodowania, zminimalizujesz ubytki. Następnie szlifowanie aluminium papierami aż będzie idealnie gładkie, na koniec polerujesz. Praca strasznie czasochłonna. Google - polerowanie felg aluminiowych. Dzięki Saddam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Czy końcówka B będzie pasowała do myjki Nilfisko Alto C120? http://wera-serwis.pl/foto/4KONCOWKI_m.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Czy cleanere VP Achilles moge wyrzadzic jakies szkody na aucie polerowanym miesiac temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Bieniek zawsze można narobić szkodę, ale to jest cleaner więc przy użyciu zgodnie z instrukcją nic się nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgodnie ze sztuka tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Seba, w moim Nilfisku C110 wygląda to tak: C120 ma raczej te same złączki więc powinno pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Bieniek http://excede.pl/valetpro-achilles-prep-500ml-p45.html masz tu instrukcję obsługi dla 2 maszyn i ręczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 saddam wiem wiem mam nawet pianownicę Autobrite i Nilfiska C120 natomiast chcę kupić drugą pianownicę PA na allegro od WERA i złącze B jest opisane jako Lavor natomiast na zdjęciu wygląda ono identycznie stąd moje pytanie czy podejdzie pod Nilfiska skoro jest opisane jako Lavor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Seba, ok, rozumiem. Po dokładniejszym przyjrzeniu się widać, że "skrzydełka" w końcówce do Nilfiska są lekko zaokrąglone. Lavora nie. Może pasować a nie musi. Lepiej nie ryzykować. Zapytaj czy mają końcówkę dedykowaną do Nilfiska. Dam sobie rękę uciąć, że przewijały się takowe na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jak zamknąć szczelnie apc nielsena? po prostu dać korek? czuje wtedy aromat cytryny, czy przewinąć folią i na to dać korek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_TRANCE Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 fazer, APC NIelsena kupujesz w butelkach, więc zakręć ją normalnie i finito. W czym kłopot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patnet Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Posiadam dwa talerze 125mm i 150mm ale chciałem się jednego pozbyć i mam pytanie czy z talerzem 125mm mogę używać gąbki 150mm ? Maszyna DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Posiadam dwa talerze 125mm i 150mm ale chciałem się jednego pozbyć i mam pytanie czy z talerzem 125mm mogę używać gąbki 150mm ?Maszyna DA Zależy od gąbki 150tki LARE są pod BP 125tkę. Zwykła gąbka to 135tka jest idealna pod bp 125. Jak dla mnie to mocno średnio się pracuje 150+bp125( w sumie raz użyłem takiej kombinacji na próbę) Sprzedaj 150tkę i kup 80 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patnet Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Posiadam dwa talerze 125mm i 150mm ale chciałem się jednego pozbyć i mam pytanie czy z talerzem 125mm mogę używać gąbki 150mm ?Maszyna DA Zależy od gąbki 150tki LARE są pod BP 125tkę. Zwykła gąbka to 135tka jest idealna pod BP 125. Jak dla mnie to mocno średnio się pracuje 150+bp125( w sumie raz użyłem takiej kombinacji na próbę) Sprzedaj 150tkę i kup 80 Pozdrawiam 80mm mam Dostałem do maszyny kilka gąbek 150mm ale łatwiej pracuje mi się z gąbkami 135mm dlatego myślałem sprzedać większy talerz a za kasę z niego kupić sobie małe pady 80mm A w razie potrzeby gąbkę 150mm zakładać na BP 125mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi