RadarVR6 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Panowie czy kanapka, DJ LP + DJ Purple Haze + FK Hi Temp będzie miała sens czy już sobie darować FK na DJ ? robił ktoś takie testy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Panowie czy kanapka, DJ LP + DJ Purple Haze + FK Hi Temp będzie miała sens czy już sobie darować FK na DJ ? robił ktoś takie testy ? Zdecydowanie darować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mam pytanie, czy na BH kłaść jeszcze DJ jako podstawa pod Reda ?? Bo się lekko pogubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mam pytanie, czy na BH kłaść jeszcze DJ jako podstawa pod Reda ?? Bo się lekko pogubiłem. nie, bo zerwiesz BH cleanerem DJ>BH>Red Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No tak myślałem ale wolałem się upewnić, podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtower Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jakiej twardości jest lakier w Nissan Micra K12 ?? Dotychczas mam doświadczenie tylko z lakierem VAG LC9Z i polerką DAS6. Przyszedł czas na ogarnięcie Micry. Jak się ma do lakieru VAG'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jakiej twardości jest lakier w Nissan Micra K12 ?? Dotychczas mam doświadczenie tylko z lakierem VAG LC9Z i polerką DAS6. Przyszedł czas na ogarnięcie Micry. Jak się ma do lakieru VAG'a ? Zdecydowanie łatwiej się poddaje. Jak Vag'a masz za sobą to dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerix Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 czy Ultimate Compound ręcznie na padzie german ruszy lakier bmw Schwarz2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Czy wiecie jak sprawdzić czy lakier jest jedno, czy dwu warstwowy? Lakier z palety BMW: IMOLAROT 2 405. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the7truth Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam. Chciałem zapytać czym usunąć środek Bioline do zderzaków? Kilka miesięcy temu przejechałem tym tylny, czarny, plastikowy zderzak i porobiło się trochę plamek gdzie środka było więcej. Tzn. aplikuje się to jak niektóre pasty do butów, ściskając buteleczkę środek namacza gąbkę. Jednak po jakimś czasie na gąbce zebrała się piana, którą rozsmarowałem po zderzaku. Myślałem, że jakoś się to wyrówna, ale to zaschło i do dziś nic tego nie ruszyło (szampon, apc, piany aktywne z myjni). Jest jakiś środek, który to raz a porządnie zmyje? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 czy Ultimate Compound ręcznie na padzie german ruszy lakier bmw Schwarz2?zapomnij, tutaj maszyna i futro, bo to twardziel jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Capaz http://www.uniquecarsandparts.com.au/co ... es_bmw.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam. Chciałem zapytać czym usunąć środek Bioline do zderzaków? . Jest jakiś środek, który to raz a porządnie zmyje? Pozdrawiam Często producent pomaga w takich sytuacjach, spróbuj się do nich dodzwonić nic nie zaszkodzi a może znajdziesz odpowiedź, jeżeli nikt tu nie pomoże Ja tak robiłem z kilkoma produktami i zawsze mnie do działu technicznego łądczyli bez problemu. Magiczną gąbeczką próbowałeś? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiogolab Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Czy benzyna ekstrakcyjna nie uszkodzi lakieru? Mam problem z małymi kropeczkami żywicy. Samochód wczoraj dokładnie umyłem. APC póżniej aktywna piana i mycie właściwe na dwa wiadra. Zabieram się do pracy z Auto Finesse Triple i widzę piękne małe kropeczki żywicy. Próbowałem już olejem oraz denaturatem i nic z tego. Zakupiłem dzisiaj Sonaxa do usuwania owadów oraz benzynę ekstrakcyjną. Nie miałem okazji jeszcze wypróbować. A może lepiej od razu szukać Auto Resinol z Atas'a? Na forum też ktoś polecał ten produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 a nie prościej po prostu użyć glinki? kropeczki z żywicy bez problemu wtedy schodzą. ale jak coś to benzyna nie uszkodzi Ci lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiogolab Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 a nie prościej po prostu użyć glinki? kropeczki z żywicy bez problemu wtedy schodzą. ale jak coś to benzyna nie uszkodzi Ci lakieru Dzięki za odpowiedź. Pewnie łatwiej i bezpieczniej byłoby glinką. Nie mam możliwości nabycia w dniu dzisiejszym. Spróbuję więc benzyną. W sklepie motoryzacyjnym gość polecał jeszcze NITRO ale boję się tego użyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the7truth Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam. Chciałem zapytać czym usunąć środek Bioline do zderzaków? . Jest jakiś środek, który to raz a porządnie zmyje? Pozdrawiam Często producent pomaga w takich sytuacjach, spróbuj się do nich dodzwonić nic nie zaszkodzi a może znajdziesz odpowiedź, jeżeli nikt tu nie pomoże Ja tak robiłem z kilkoma produktami i zawsze mnie do działu technicznego łądczyli bez problemu. Magiczną gąbeczką próbowałeś? Pzdr Nie próbowałem, muszę kupić. A co sądzicie o denaturacie? Jest sens czy na 100% nie ruszy? Kontakt z producentem to dobry pomysł, zadzwonię do nich w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 pytanie do uzytkownikow szczotek EZ detail brush wersja duza nada sie do mycia okolic zawiasow w drzwiach i wlotow powietrza o ksztalcie plastra miodu ( srednica ze 2,5cm ) ? czy moze lepiej nabyc wersje mini szczotki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 snap, moim zdaniem jest stanowczo za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 czyli cza brac obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 czyli cza brac obie Najlepsza decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 duza wersja z tego co pamietam ma albo miala tendencje do pekania, dobrze mysle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek881 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 duza wersja z tego co pamietam ma albo miala tendencje do pekania, dobrze mysle ? Mój EZ właśnie niedawno się "ukręcił" zardzewiał ten drut przy rączce. Łatwego życia nie ma co prawda i dużo wytrzymuje. Ale wyszedłem z sytuacji rozwiercając kawałek drutu który został w rączce, i nasadziłem szczotkę jeszcze raz, na klej do szyb, chasa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Wrzucał ktoś może coś ala mały tutorial jak profesjonalnie zrobić zaprawkę lakierniczą oryginalnym zestawem zakupionym od producenta danej marki np. Opla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 zaprawki http://jak.pielegnowacauto.pl/newsy/jak ... -zaprawke/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi