gruby_RS Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 padem tricolor no to nie mam konceptu, trudno napisać kup maszynę i zrób korektę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 fireman, qob, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 30 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 patnet, spróbuj octem na mikrofibrze, kilkukrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 patnet, spróbuj octem na mikrofibrze, kilkukrotnie. Na zacieki po APC/jakimś z dupy dressingu w sprayu zadziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 octu używa się do usuwania kamienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 AIO aplikować piankowym megsa czy tricolorem lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 AIO aplikować piankowym megsa czy tricolorem lepiej? Najlepiej aplikatorem z microfibry lub bawełny. Jeśli chcesz uzyskać większa ścieralność to tricolor, jeśli nie to gąbka megsa tez się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 weglus, j/w a jaki to AIO i co chcesz nim osiągnąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Używał ktoś Tenzi Leder Clean, jak opinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bono-e30 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Używałem dawno dawno temu, ale chyba preparat się nie zmienił, woda z szarym mydłem robi taką samą robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 wnęki drzwi chce nim przelecieć. jest to scholl concepcts a15+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witajcie, mam problem, poleruje autko które było lakierowane. Jednym słowem lakiernik spartolił robotę i to z każdej strony Lakier ma taką "skórkę" że lepiej wygląda asfalt po kilku zimach. Najgorsze jest wykończenie tego samochodu, lakier jest tak miękki, że w żaden sposób nie mogę pozbawic go hologramów. Najgrubsza i najbardziej delikatna mikrofibra nie daje rady. Poddać się tak po prostu i poinformować właściciela ? Bo wykańczanie SF4000 na czarnym waflu i tak nie przetrwa po mikrofibrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bono-e30 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Tani i na grubo położony bezbarwny pewnie Chyba że bezpośrednio po wyjeździe od lakiernika poszło pod nóż, czyt, pod polerkę Kiedy malowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 7-10 dni temu z tego co mi wiadomo. Więc przysłowiowe 72 godziny zostały zachowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Szczecin Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ma takie pytanie, do jakiej pasty Menzerny mozna porównać czarny korek 3M ? Mam taką nowa butlę a nie pracowałem na 3M więc muszę ją jakoś wpasować w pracę bo szkoda zeby stała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Royal Szczecin, czarny korek to ładnie wypełniający cutting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Szczecin Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A czy może zastąpić Menzernę 3000 lub 4000 wg ciebie ? i jakie wrażenia z pracy czarnym korkiem ? Pytam bo mogę odsprzedać a nie wiem czy nie zostawic dla siebie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Royal Szczecin, Raczej może zastąpić FG500/PG1000. Jak kupiłeś to używaj, a nie sprzedawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 31 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Royal Szczecin, mógłbyś podać kod z opakowania tego czarnego korka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Szczecin Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 No to jestem w kropce bo dotąd sądziłem że jest to pasta wykończeniowa... Kod : 09375 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Royal Szczecin, Ja jej używałem na pomarańczowej i zielonej gąbce i szło jak Cutting, ale to HONNNDAAA była Ja bym ją sklasyfikował jako "Lekki" cuttiing/polishing. Jest dosyć tłusta, imho mocniejsza niż żółty korek. Wszystko zależy w sumie od pada, ale FINISZ to to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Szczecin Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 aha czyli nawet lepiej ze jest bardziej tłusta bo wolę takie (oczywiście pasty:-) w takim razie skoro już jest to zastąpię nią menzerne 2500 i powinno być ok chyba nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Royal Szczecin, no można, ale bliżej jej do IP2000. Wszytko zależy od lakieru, kombinacji z gąbką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal Szczecin Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 No na pewno się nie zmarnuje w takim razie, dziękuję za pomoc - super ! jakby ktoś chciał kontynuować za i przeciw to proszę bardzo... teraz mam wiśniową C klasę do zrobienia mocno zajechaną więc polecę 500 na futrze potem czarnym korkiem a na koniec menzerną 4000 i powinno byc okej wg was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Panowie, pral ktos Palm Aplicator od Autoglyma w pralce? Jesli tak to w jakiej temperaturze? Pranie w bialym jeleniu? Bo nie chce zeby mi sie rozkleil, a chce go dokladnie wymyc z DG #111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi