fazer Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 fazer, polecam Bilt Hamber Surfex HD dzięki kolego nawet nie brałem go pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 fazer, Weź również pod uwagę 4nano Predator APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sand Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Pytanie do właścicieli polerki Graphite 59G242. Czy akcesoria z zestawu nadają się do czegokolwiek? Opis i fotki w połowie strony: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... c&start=15 Chodzi mi dokładnie o zdjęcie z BP, gąbką i futrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Capaz, żeby wosk był cały jednolity to by musiał poleżeć kilka dobrych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie detailingowo ale krótkie, treściwe pytanie. Czarny dach w samochodzie - lipa czy nie? Co uważacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Czarny dach w samochodzie - lipa czy nie?Co uważacie? wszystko zależy od tego jaki samochód i jaki jego kolor. W niektórych pasuje, niektórych nie - takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Najczęściej dramat ale są wyjątki. Jakie auto masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Część już jest czarna, wersja open air. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 To jest ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Chodzi o domalowanie pozostałej części dachu na czarno. Są też już lusterka w czarnym macie (na foto ich jeszcze nie ma). Chyba jednak pomaluje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie lepiej by bylo folia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Według mnie powinno być ładnie ale tylko mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Nie lepiej by bylo folia ? Nie... lotka od tego półcabrio ma obłe kształty i lipnie to wyjdzie. Mam już szpreja i wprawę w używaniu go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Powiedzcie mi, wosk poleżał na samochodzie pare godzin przed spolerowaniem - wcześniej po prostu nie był suchy. Teraz go przejechałem MF (nie było w sumie kurzu wiec bez ryzyka), ale w niektórych miejscach pod ostre światło jestem w stanie wypatrzeć że się delikatnie hologramuje od MF. Czy mam od spolerowania odczekać jeszcze godzine, przelecieć raz MF i jutro, przed drugą warstwą umyć i kłaść, czy olać już dzisiejsze polerowanie? EDIT: Nie lepiej by bylo folia ? Nie... lotka od tego półcabrio ma obłe kształty i lipnie to wyjdzie. Mam już szpreja i wprawę w używaniu go Folią można cuda zdziałać i żaden kształt nie jest im straszny. Można śmiało robić, bo to bardzo bezpieczne i kompletnie bezinwazyjne. EDIT2: Jednak się ładnie wosk dotarł po godzinie, wszystko jest jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Czym się różni APC Plus Meg's od APC Meg's? dwa pierwsze wyniki http://allegro.pl/listing.php/search?st ... lla-search Wprawdzie link allegro ale chyba zgodny z regulaminem, bo nie do jakiejś konkretnej aukcji tylko do wyniku wyszukiwania. Inna kwestia, że to dział "krótka odpowiedź" więc to że link wygaśnie to chyba też nie problem opisy przeczytałem, ale bardziej interesują mnie różnice praktyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 FSO-Team, Plus - lepszy zapach i mniej się pieni, nadaje się do prania tapicerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 średnia glinka może lekko zmatowić, porysować lakier?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 m1chal, jak się nie używa lubrykantów i jedzie na wodzie, to można nahologramić. Porysować jedynie wówczas, gdy glinka jest zanieczyszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 jedzie na wodzie, to można nahologramić fak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borda01 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Czy MAC 124 usunie też zaschnięte owady? Czy jest tylko na smołę? Ew. polećcie jakiś inny specyfik tego typu. Mam Decabit, ale usuwa tylko smołę. Zależy mi na łatwym usunięciu owadów i innego syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Mac rozprawia się ze wszystkim poza metalicznymi opiłkami z którymi doskonale radzi sobie np. IronX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtifan Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 1. Czy SRP mogę nakładać na polerce a jak tak to na jakiej gąbce? 2. Czy czarny wafel 3M będzie dobry do Black Hole? 3. Czy po czyjeś nieudanej polerce gdzie zostały bardzo widoczne holsy zaczynać Menzerną 500 czy raczej 2000 + 3000 ? 4. Mycie komory silnika w TDI- tanio- rozrobić sobie Tenzi Truck 1:5 czy lepiej kupić K2 AKRA ? Dzięki z góry za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 1. Na padzie finishowym 2. Jesli to finishowy to tak 3. Jesli chcesz usunac same hologramy to 3000 4. Moze byc Tenzi, pamietaj o zabezpieczeniu plastikow dressingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 jak wydajny jest meguiars supreme shine? Będę go używał do nabłyszczania po apc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Ktoś się natchnął na identyczne lub podobne urządzonko w jakimś polskim sklepie by gdziekolwiek czy koszty transportu nie były wyższe niż samego towaru? Link: http://www.autogeek.net/lug-nut-cleaning-combo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi