cyga Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 http://www.shiningcar.pl/pl/p/Dodo-Juic ... -Cloth/488 Czy w tej cenie znajde coś lepszego do polerowania wosku tak, aby nie zrobić sobie nawet najmniejszych rys podczas pracy? Potrzebuje kupić jeszcze dzisiaj, dlatego pytam tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 A może popularna Eurow Shag Weave? Jest trochę większa i troszkę tańsza, ale nie miałem porównania do tej Dodo Juice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Tery, ...czekam na argumenty za i przeciw od innych, choć mi chodzi głównie o delikatniość. Czytam w międzyczasie tematy i szukam jakiejś odpowiedniej. Te co podałem miałem zamiar kupić 2, co daje prawie 40zł. Jeżeli istnieje jakaś bardziej warta uwagi, która sobie w pojedynke poradzi, to ja wole w takim razie dopłacić do jednej, ale porządnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 cyga, WWL Alladin, trochę droższy niż takie dwie, ale większy i na pewno delikatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 escimo, no fajny fajny, ale zapomniałem dodać że jestem na dziś ograniczony przez asortyment sklepu shiningcar Tam WWL nie mają niestety... Mam nadzieje że coś w godzine jeszcze się urodzi z dobrych propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Do polerowania wosku to tylko i wyłącznie Microfiber Madness Summit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 cyga, jeśli tak, to zainteresuj się http://shiningcar.pl/pl/p/Monello-Mikro ... owania/557 gramaturę ma co prawda 350g/m2, ale jest delikatna i ładnie obszyta satyną. Sam mam 3 sztuk takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 geno, jak wcześniej napisałem... Musze kupić coś z shiningcar, choć wskazana przez Ciebie fibra ma fajną gramature! escimo, w takim razie mam dwie na celowniku - zaproponowana przeze mnie Dodo Juice Extra Soft Buffing Cloth i przez Ciebie Monello. Cholera, kto by pomyślał, że wybór mikrofibry może być ciężkim wyborem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Planuje remont garazu i zastanawiam sie nad oswietleniem, uzywa ktos z was lamp ''jarzeniówek-świetlówek'' LED? czy lepiej zainwestowac w normalne zarowki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 zwykle swietlowki wkolo, jakis halogen albo HQI do bardziej miejscowego oswietlenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ale czy te LED swieta ta samo jasno jak te zwykle ? Halogeny mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 a tego to Ci nie powiem, ale czy cena bedzie adekwatna do jakosci to juz by trzeba porownac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeep Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 domowe moim zdaniem trochę ciemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costa de sol Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 witam czy ktos korzystal z chemi uk valet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thezoo Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Witam. Czy futro będzie lepszym rozwiązaniem od gąbki FLEXIPAD twarda-biała do korekty lakieru Audi, bo jedna gąbka już nie wytrzymała, a efekt po całym dniu jakiś jest ale mało zadowalający (jakieś rysy zostały, a nie należą do tych bardzo głębokich) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 thezoo, jak będziesz potrafił wyprowadzić rysy po futrze to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Kiedyś kupiłem lampy ksenon do Audi... Dotarły do mnie ale były w średnim stanie. Użyłem wtedy pasty Tempo żeby je odświeżyć - i nie powiem ładnie się prezentowały. Ale jak to z lampami w Audi bywa teraz troche pożółkły znowu... No i do rzeczy, nie chciałbym używać znmów tempo... mam Megsowe UC - czy ono ma podobną "moc" co tempo ? Na Germanie i UC uda mi się znów odświeżyć lampę czy raczej nie bardzo ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Pytanie do miłośników/entuzjastów/znawców marki... Czy prawdziwy Mercedes 124 ma fabrycznie zabezpieczoną/zalaną komorę silnika czymś jakby wosk, fluidol... czy jest to zwyczajnie brud, bądź czyjaś fantazja... Dzięki z góry z odp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 gruby_RS, w sensie jest to bezbarwne? Widziałem takie coś, to jest pomiędzy bezbarwnym, trochę ze starości jest jakby żólte. Na 100% nie ma zabezpieczeń w ciemnym kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 to jest pomiędzy bezbarwnym, trochę ze starości jest jakby żólte. Tak dokładnie, taka żółto-bezbarwna warstwa... dzięki btw 1995 rok - przebieg 212 tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 gruby_RS, mogę zajechać na inspekcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zapraszam, ale weź nerwosol i paczkę fajek, bo szukałeś czegoś takiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Czy prawdziwy Mercedes 124 ma fabrycznie zabezpieczoną/zalaną komorę silnika czymś jakby wosk, fluidol... czy jest to zwyczajnie brud, bądź czyjaś fantazja... Fantazja. Powinien być czysty lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Czy hdc jest lekko ścierny ? Jeśli tak to da nim się zlikwidować hologramy na miekkim padzie np urbana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 nie jest scierny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi