dwoz Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Posiadam przedłużacz węża do myjki macallister i chciałbym ją użyć w myjce black and decker pw 1300, gdzie zakupię taką przejściówkę? dodam że na allegro nie znalazłem takich adapterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czy VP Blue Gel jest silniejszy od Tenzi Truck Clean? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czy Tenzi truck Clean, można czyścić nadkola, i zaszczurzone felgi ? W jakim stężeniu najlepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Czy taka rękawica nadaje się do mycia po korekcie? Bo nie chciałbym popsuć tego nad czym się tak napracowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bechcik Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ze względu na brak jakichkolwiek funduszy, mam możliwość zrobienia "polerki" takim oto cudem: Czy w duecie z UC da radę coś wykombinować na fiatowskim, czerwonym lakierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Allesio, ja na mocno zaszczurzone felgi dałem go w stężeniu 1:3 , świetnie sobie poradził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 bechcik, nie zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 bechcik, Narobisz więcej szkód niż to warte. Lakier może wyglądać gorzej niż przed polerką. Lepiej kup Tricolora za 20zł i jedź ręcznie UC. Przynajmniej ściągniesz oksydację i lakier zyska na głębi. [ Dodano: 17 Lipiec 2012, 14:50 ] Czy taka rękawica nadaje się do mycia po korekcie? Obrazek Bo nie chciałbym popsuć tego nad czym się tak napracowałem Sam takiej używam i nie robi jakiś widocznych szkód przy myciu na 2 wiadra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Allesio, ja na mocno zaszczurzone felgi dałem go w stężeniu 1:3 , świetnie sobie poradził. Ok dzięki, czyli leci do koszyka Jaką rękawicą lepiej myć CG 3w1, czy Nigrin ? Warto sprzedać CG i kupić tą nową od Megsa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ktoś coś widział, ktoś coś wie ;> ? Dostałem za free więc przetestować może warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jest dostępny u któregoś z partnerów forum Prickbort w butlach o pojemności większej niż 1L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ktoś coś widział, ktoś coś wie ;> ? Dostałem za free więc przetestować może warto Obrazek Obrazek Bardzo dobry środek Tylko trzeba psikać zawsze w pionie bo skończy się nabój a środka 1/3 w puszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 michałoś, a propos "polerki" o którą zapytał bechcik, Czy zrobiłeś kiedyś auto takim cudem? Otóż ja tak i tragedii nie odnotowałem. Wręcz przeciwnie. Nie twierdzę jednak ,że to dobry sprzęt i dzisiaj bym go użył . Tak, coś osiągniesz ale do poziomu preferowanego na tym forum będzie baaaardzo daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ze względu na brak jakichkolwiek funduszy, mam możliwość zrobienia "polerki" takim oto cudem: Obrazek Czy w duecie z UC da radę coś wykombinować na fiatowskim, czerwonym lakierze? Tym to możecie sobie spolerować, ale pastę do podłogi jeśli macie płytki w połysku. Teraz coś czego chyba jeszcze nie było - w żadnej relacji niestety nic nie znalazłem Czy przed nałożeniem Zymol HDC można nałożyć SRP w celu przykrycia kilku mini rysek po korekcie? Były to ogromne rysy, ale lepiej zostawić coś powłoki na przyszłość - auto młode to może korekta zawita jeszcze w przyszłości. Na koniec oczywiście Zymol Carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 AMS, wydaje mi się że samo HDC dobrze przykryje te ryski, a w polączeniu z SRP zapewne carbon długo nie poleży na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ze względu na brak jakichkolwiek funduszy, mam możliwość zrobienia "polerki" takim oto cudem: Obrazek Czy w duecie z UC da radę coś wykombinować na fiatowskim, czerwonym lakierze? Zaczynałem od takiego cuda i na początku robiło robotę, lakier w polonezie błyszczał a wtedy to było priorytetem. Nie usuniesz tym rys ale zmatowienia jak najbardziej i nie namachasz się tyle co przy ręcznej robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 co polecicie jako godny zamiennik ironx, została mi już końcówka i chciałbym kupić coś innego, myślałem nad 4nano rc+, jacyś inni godni rywale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 S3ci0r Zalezy pod jakim katem wybierasz, czy dobre czyszczenie ? czy musi tez krwawic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 bechcik napisał/a: Ze względu na brak jakichkolwiek funduszy, mam możliwość zrobienia "polerki" takim oto cudem: Obrazek Czy w duecie z UC da radę coś wykombinować na fiatowskim, czerwonym lakierze? Tym to możecie sobie spolerować, ale pastę do podłogi jeśli macie płytki w połysku. Teraz coś czego chyba jeszcze nie było - w żadnej relacji niestety nic nie znalazłem Czy przed nałożeniem Zymol HDC można nałożyć SRP w celu przykrycia kilku mini rysek po korekcie? Były to ogromne rysy, ale lepiej zostawić coś powłoki na przyszłość - auto młode to może korekta zawita jeszcze w przyszłości. Na koniec oczywiście Zymol Carbon. Kolego coś mi tu nie pasuje, jak wynika z tego co napisałeś zrobiłeś korektę na aucie więc jakiś zasób wiedzy posiadasz, piszę jakiś bo zrobiłeś korektę a dopytujesz się o tak prozaiczną sprawę jak rękawica do mycia, który to temat na chwilę obecną chyba jest wyczerpany, a po chwili kolejny zwrot - piszesz na temat tej niby polerki że tylko do pasty do podłogi, no niby ok. a za moment chcesz robić połączenie HDC + SRP + CARBON. Tym mnie rozłożyłeś, bo chyba jeszcze o takim pomyśle tutaj nie czytałem, aczkolwiek może robiłem to niezbyt uważnie i jestem do tyłu w trendach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 S3ci0r, RC+ brałbym w ciemno jeśli ma być godnym zamiennikiem iron-x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 barteq161, ma czyścić tak jak iron, albo i lepiej za mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Stanley08, chodziło mi najpierw o położenie SRP a na niego HDC, gdyż zastanawia mnie czy różne środki maskują różne rzeczy czy po prostu nie ma to znaczenia odnośnie rękawicy pytam bo na jednym elemencie miałem kilka hologramów i zastanawiałem się czy to nie od rękawicy - ale raczej jakiś paproch skądś się wziął - ale PF2500 i potem SF4000 dały radę bez problemu Co do Zymolków to będzie moja pierwsza aplikacja więc nie mam doświadczenia jak z kryciem bo głównie zymolki detailerzy dają na jakieś extra fury z tego co zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 AMS, HDC jest mistrzem maskowania więc SRP jest tu zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 AMS, kładź samo HDC. Jest ono tak dużym oszustem, że będziesz zadowolony. A SRP tylko oslabi na moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi