Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam przedłużacz węża do myjki macallister i chciałbym ją użyć w myjce black and decker pw 1300, gdzie zakupię taką przejściówkę? dodam że na allegro nie znalazłem takich adapterów.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy taka rękawica nadaje się do mycia po korekcie?

html.media?_Instance=komfort&_Option=Other&_Connector=palio&_tableName=eshop_media&_colID=id&_colContent=content&_colFileName=file_name&_colMimeType=mime_type&_colLastUpdated=last_updated&_colSize=doc_size&_ID=4007693&_CheckSum=-659008769

Bo nie chciałbym popsuć tego nad czym się tak napracowałem :)

Opublikowano

Ze względu na brak jakichkolwiek funduszy, mam możliwość zrobienia "polerki" takim oto cudem: zalog_pic.jsp?img_id=11989.jpg

Czy w duecie z UC da radę coś wykombinować na fiatowskim, czerwonym lakierze?

Opublikowano

bechcik, Narobisz więcej szkód niż to warte.

Lakier może wyglądać gorzej niż przed polerką.

Lepiej kup Tricolora za 20zł i jedź ręcznie UC.

Przynajmniej ściągniesz oksydację i lakier zyska na głębi.

[ Dodano: 17 Lipiec 2012, 14:50 ]

Czy taka rękawica nadaje się do mycia po korekcie?

Obrazek

Bo nie chciałbym popsuć tego nad czym się tak napracowałem :)

Sam takiej używam i nie robi jakiś widocznych szkód przy myciu na 2 wiadra.

Opublikowano
Allesio, ja na mocno zaszczurzone felgi dałem go w stężeniu 1:3 :kox: , świetnie sobie poradził.

Ok dzięki, czyli leci do koszyka ;)

Jaką rękawicą lepiej myć CG 3w1, czy Nigrin ?

Warto sprzedać CG i kupić tą nową od Megsa ?

Opublikowano
Ktoś coś widział, ktoś coś wie ;> ? Dostałem za free więc przetestować może warto 8-)

Obrazek

Obrazek

Bardzo dobry środek :good:

Tylko trzeba psikać zawsze w pionie bo skończy się nabój a środka 1/3 w puszcze

• Administrator
Opublikowano

michałoś, a propos "polerki" o którą zapytał bechcik, Czy zrobiłeś kiedyś auto takim cudem? Otóż ja tak i tragedii nie odnotowałem. Wręcz przeciwnie. Nie twierdzę jednak ,że to dobry sprzęt i dzisiaj bym go użył .

Tak, coś osiągniesz ale do poziomu preferowanego na tym forum będzie baaaardzo daleko.

Opublikowano
Ze względu na brak jakichkolwiek funduszy, mam możliwość zrobienia "polerki" takim oto cudem: Obrazek

Tym to możecie sobie spolerować, ale pastę do podłogi jeśli macie płytki w połysku.

Teraz coś czego chyba jeszcze nie było - w żadnej relacji niestety nic nie znalazłem

Czy przed nałożeniem Zymol HDC można nałożyć SRP w celu przykrycia kilku mini rysek po korekcie? Były to ogromne rysy, ale lepiej zostawić coś powłoki na przyszłość - auto młode to może korekta zawita jeszcze w przyszłości. Na koniec oczywiście Zymol Carbon.

Opublikowano

AMS, wydaje mi się że samo HDC dobrze przykryje te ryski, a w polączeniu z SRP zapewne carbon długo nie poleży na aucie.

Opublikowano
Ze względu na brak jakichkolwiek funduszy, mam możliwość zrobienia "polerki" takim oto cudem: Obrazek

Zaczynałem od takiego cuda i na początku robiło robotę, lakier w polonezie błyszczał a wtedy to było priorytetem.

Nie usuniesz tym rys ale zmatowienia jak najbardziej i nie namachasz się tyle co przy ręcznej robocie.

Opublikowano

co polecicie jako godny zamiennik ironx, została mi już końcówka i chciałbym kupić coś innego, myślałem nad 4nano rc+, jacyś inni godni rywale?

Opublikowano
bechcik napisał/a:

Tym to możecie sobie spolerować, ale pastę do podłogi jeśli macie płytki w połysku.

Teraz coś czego chyba jeszcze nie było - w żadnej relacji niestety nic nie znalazłem

Czy przed nałożeniem Zymol HDC można nałożyć SRP w celu przykrycia kilku mini rysek po korekcie? Były to ogromne rysy, ale lepiej zostawić coś powłoki na przyszłość - auto młode to może korekta zawita jeszcze w przyszłości. Na koniec oczywiście Zymol Carbon.

Kolego coś mi tu nie pasuje, jak wynika z tego co napisałeś zrobiłeś korektę na aucie więc jakiś zasób wiedzy posiadasz, piszę jakiś bo zrobiłeś korektę a dopytujesz się o tak prozaiczną sprawę jak rękawica do mycia, który to temat na chwilę obecną chyba jest wyczerpany, a po chwili kolejny zwrot - piszesz na temat tej niby polerki że tylko do pasty do podłogi, no niby ok. a za moment chcesz robić połączenie HDC + SRP + CARBON. Tym mnie rozłożyłeś, bo chyba jeszcze o takim pomyśle tutaj nie czytałem, aczkolwiek może robiłem to niezbyt uważnie i jestem do tyłu w trendach :dontknow:

Opublikowano

Stanley08, chodziło mi najpierw o położenie SRP a na niego HDC, gdyż zastanawia mnie czy różne środki maskują różne rzeczy czy po prostu nie ma to znaczenia ;) odnośnie rękawicy pytam bo na jednym elemencie miałem kilka hologramów i zastanawiałem się czy to nie od rękawicy - ale raczej jakiś paproch skądś się wziął - ale PF2500 i potem SF4000 dały radę bez problemu ;)

Co do Zymolków to będzie moja pierwsza aplikacja więc nie mam doświadczenia jak z kryciem bo głównie zymolki detailerzy dają na jakieś extra fury z tego co zauważyłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.