Moderator rychu Opublikowano 15 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Oj, czyli aż tak grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 15 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Jak robię podgląd wysyłanej wiadomości to jest ok, pokazuje całość. Za to jak już ją wysyłam, to urywa ją w pewnym momencie, prawie na końcu. Gdzieś znalazłem że limit to ~65 tyś znaków, ja mam mniej edit, a jednak dobiłem do ogranicznika, forum liczy za znak również spacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 To rzeczywiście będzie relacja roku, ja już szykuję poduszkę, coby sobie kolan od klękania nie poobcierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 To rzeczywiście będzie relacja roku, ja już szykuję poduszkę, coby sobie kolan od klękania nie poobcierać Fuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dobiłem do ogranicznika wrzucić relację jako dwa posty jeden pod drugim , przecież potrafisz p.s. czekamy, czekamy... - dawaj szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Czy na naszym forum ,ew na innych opatych na tym silniku istnieje limit długości jednej wiadomości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolz86 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Używał ktoś ręcznika do osuszania K2 KING? Warte to uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 coolz86, Jak za tą cenę daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolz86 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reez Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 1. czy jest ktoś w stanie wywróżyć ze zdjęcia czy taka mikrofibra nada się do polerowania wosku? Jak na moje oko to tak, ale może ktoś używał i się wypowie w dotyku jest mięciutka i puszysta jak futerko chomika syryjskiego, dosłownie 2. czy pasta autosol nada się do odświeżenia ramek wokół szyb czy też przedniego "grilla" w tuaregu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 czy taka mikrofibra nada się do polerowania wosku? w dotyku jest mięciutka i puszysta Warto sprawdzić, na pewno nie zaszkodzi. 2. czy pasta autosol nada się do odświeżenia ramek wokół szyb czy też przedniego "grilla" w tuaregu ? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 reez, nie zapomnij pozbyć się metki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwoz Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Czy lakierem strukturalnym do plastiku można malować czujniki parkowania? nie będzie to zakłócało ich pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Planuje kupic kolejne apc i wlasnie nie wiem jakie... Jakie teraz jest godne polecenia? Predator? Surflex? CG Apc czy cos innego? Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvard Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Czy po żółtym korku 3m Hand Glaze można nakładać coli 915? I czy ten glaze nie skróci trwałości 915? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Carire, z Surfexa HD powinieneś być zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Carire, z Surfexa HD powinieneś być zadowolony +1 Zdecydowanie polecam,dużo lepszy niż np. Predator z 4nano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Czy po żółtym korku 3m Hand Glaze można nakładać coli 915? I czy ten glaze nie skróci trwałości 915? Jeśli mówisz o 3M 05990 to posiada ono wypełniacze i na pewno wpłynie na trwałość wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Czy predator slabo wypada zgadza sie? Bo sie zastanawiam nad nim... A valetpro Dionysus na plastiki jest ok? Chodzi mi o trwalosc i zeby nie zmywal sie zbyt szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Carire ja mogę polecić Autosmart G101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Carire, Predatora nie testowałem. Surfexa HD natomiast użytkuję i jestem z niego bardzo zadowolony. 5L Surfexa jest 2x tańsze niż 5L Predatora. Surfexa można rozcieńczać nawet 1:100, Predator to gotowy produkt. Dla mnie wybór jest prosty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Carire, z Surfexa HD powinieneś być zadowolony +1 Zdecydowanie polecam,dużo lepszy niż np. Predator z 4nano Różni ludzie, różne potrzeby - do wnętrz zdecydowanie wolę Predatora, na zewnątrz Surfexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perełka Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 A valetpro Dionysus na plastiki jest ok? Chodzi mi o trwalosc i zeby nie zmywal sie zbyt szybko... Mam bardzo zniszczone listwy przy szybach, są mocno zszarzałe i brzydkie. Próbowałam kilku środków, nic w sumie nie pomagało. Jakiś czas temu dostałam próbkę Dionysus Trim Glitz, jakieś 10 ml chyba. A ta próbeczka nie dość, że spowodowała, że mam wszystkie plastiki zewnętrzne jak nowe, to trzyma się naprawdę długo. Do tej pory zużyłam jakieś pół buteleczki, a aplikowałam chyba jakoś na początku roku i w tym miesiącu dopiero aplikowałam po raz drugi. Produkt bardzo wydajny, konsystencja oleista, ale nie klejąca, nie przyciąga kurzu, fenomenalne odżywienie i pogłębienie koloru, bardzo dobre odpychanie wody, ze spokojem Ci polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Carire, z Surfexa HD powinieneś być zadowolony +1 Zdecydowanie polecam,dużo lepszy niż np. Predator z 4nano Różni ludzie, różne potrzeby - do wnętrz zdecydowanie wolę Predatora, na zewnątrz Surfexa Oczywiście że tak,kazdy ma inne potrzeby,ja poprostu wypowiedziałem swoją opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaban Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Panowie, wyjąłem silnik z auta, które dość długo stało pod chmurą. Potrzebuję 'jakieś coś' aby skutecznie oczyścić blok, kolektory z białego nalotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi