sebek0720 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 micky, Czym aplikujecie cleanery, politury i woski? Osobiście wosk nakładam aplikatorem gąbkowym, cleaner aplikatorem bawełnianym... politury nigdy nie nakładałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Do deski użyłem Megsowego Interior Detailera. Wydaje mi się ze to mogło mieć wpływ ja bym polecił oczyszczenie deski APC później na to NL a do bieżącego odświeżania NLa właśnie używał bym Interior Detailera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micky Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 a które APC wobec tego byś polecił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ValetPro Interior APC ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Auto Finesse Total Interior Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 dzinkins, dla uściślenia - posiadam ten żółty (mniejszy) ale pewnie różnią się tylko wymiarami. Szczerze mówiąc tani to on nie był a po Twojej wypowiedzi wnioskuje, że jest kiepski A moge go na razie wykorzystać do osuszania z grubsza a później w ruch mikrofibra Eurow Shag Weave? Tak Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burger Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 HDC + tańszy wosk (np natty's red) będzie dobrym rozwiązaniem? Czy lepiej dołożyć do Zymolowego wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 HDC + tańszy wosk (np natty's red) będzie dobrym rozwiązaniem? Czy lepiej dołożyć do Zymolowego wosku? Moim zdaniem szkoda HDC, jeżeli już to tylko wosk z Zymola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Polecicie jakiś sklep internetowy oferujący testery cleaner'ów? Mam na myśli produkty konfekcjonowane ( chyba nie zrobiłem literówki, ale chodzi o te " rozlewane z beczki" ) oczywiście mogą być też oryginalne testery (ale ja z takimi się nigdy nie spotkałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMS Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 HDC + tańszy wosk (np natty's red) będzie dobrym rozwiązaniem? Czy lepiej dołożyć do Zymolowego wosku? Moim zdaniem szkoda HDC, jeżeli już to tylko wosk z Zymola. Też mam podobny dylemat jak kolega jaki wosk zakupić do HDC - póki co mam colliego 845, ale rozważam zakup HD Wax - będzie mega połysk głębia i wet look na ciemnych lakierach? Kumpel wybiera się na pokaz audio i chciałbym mu odpicować furę, żeby błyszczała się jak fury na niemieckich moto show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ile przeciętnie bezbarwnego schodzi przy pełnej korekcie mechanicznej? Zakładam że lakier jest sfatygowany i nigdy wcześniej polerki nie widział. Najlepiej proszę o podanie jakichś widełek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Polecicie jakiś sklep internetowy oferujący testery cleaner'ów? Mam na myśli produkty konfekcjonowane ( chyba nie zrobiłem literówki, ale chodzi o te " rozlewane z beczki" ) Żaden z partnerów tak owych nie sprzedaje Z powodu zasad ustalonych na tym forum Też mam podobny dylemat jak kolega jaki wosk zakupić do HDC - póki co mam colliego 845, ale rozważam zakup HD Wax - będzie mega połysk głębia i wet look na ciemnych lakierach? Kumpel wybiera się na pokaz audio i chciałbym mu odpicować furę, żeby błyszczała się jak fury na niemieckich moto show Dołóż do Carbona i będzie Pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jak myślicie taki mini toster obrotowy POLERKA SAMOCHODOWA polerowania 12V NAJTANIEJ (2455609863) sprawdziłby się np. z UC zamiast pracy ręcznej? Oczywiście nie porównuję tego do polerki z prawdziwego zdarzenie na którą nie mam warunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ak myślicie taki mini toster obrotowy POLERKA SAMOCHODOWA polerowania 12V NAJTANIEJ (2455609863) sprawdziłby się np. z UC zamiast robić ręcznie? Oczywiście nie porównuję tego do polerki z prawdziwego zdarzenie na którą nie mam warunków nie daj spokój lepiej ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bono-e30 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 KIA Ceed. Lakier - miękki , czy twardy? Grubo czy cienko? Nie miałem styczności nigdy z tą marką. Jutro będę dłubał. (podejrzewam podobieństwo Hondy ale warto zapytac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 6 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kia to raczej cieniutko. W czerwonych złaził bezbarwny, więc trzeba uważać na jaki model się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 dzinkins, myślałem, że może da się uzyskać efekt jak ręcznie tylko przy mniejszym wysiłku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Żaden z partnerów tak owych nie sprzedaje Z powodu zasad ustalonych na tym forum PB Propolish jest dostępny jako tester i chyba AG SRP też (ale mogę być w błędzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 dzinkins napisał/a: Żaden z partnerów tak owych nie sprzedaje Z powodu zasad ustalonych na tym forum PB Propolish jest dostępny jako tester i chyba AG SRP też (ale mogę być w błędzie) Mówię o "rozlewakach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 dzinkins, ano fakt... teraz doczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bono-e30 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kia to raczej cieniutko.W czerwonych złaził bezbarwny, więc trzeba uważać na jaki model się trafi. No to czuję w kościach weekend z głowy jak tak mówisz DZIĘKI! PS. Kolor czarny, jakby ktoś coś ten tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 PS. Kolor czarny, jakby ktoś coś ten tego _________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 6 Lipca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 bono-e30, z czarnym kłopotów z bezbarwnym KIA nie miała, tyle dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kia ma lakier po 80 mikronów czasami mniej więc musisz uważać z mocnym cięciem Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bono-e30 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dziękuję za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi