Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
panowie znacie jakąś dobrą strone gdzie można sprawdzić numer vin samochodu ? (pod względem wyposażenia)

Najlepiej poszukać na stronach/forach klubowych danego auta.

Zawsze gdzieś w faq leży

Opublikowano
Ile ramion? Dużo miejsca?

5 ramion i mało miejsca

[ Dodano: 2 Lipiec 2012, 19:43 ]

chcesz je myć czy podrapać? ;)

Myć :lol:

Opublikowano

Polecam Muc-Offa mam ich inną szczotkę niż ta która pokazałeś ale jakość to klasa sama w sobie

Opublikowano

Tym razem piszę w imieniu kolegi. Rozwalił opakowanie po Colli - zamiast się zastanowić w co przełożyć ten wosk, to wziął go rozgrzał i przelał do innego opakowania. Konsystencja wróciła - według mnie ten wosk nadaje się do śmieci, ale wolę zapytać.

Opublikowano

czy warto kupic jakis sealant pod wosk naturalny? mam lusso oro, mysle nad sealantem wolfganga. zrobi robote czy cos innego wybrac?

Opublikowano
VP Traditional Tyre Dressing czy VP Dionysus Tyre Gloss...który z nich da bardziej matowy, satynowy efekt i dluzej trzyma sie na oponie??

Dionysus daje bardziej matowy efekt ;)

Opublikowano

Ile powinno zajmować glinkowanie samochodu, który nigdy wcześniej glinki nie widział? Bo właśnie skończyłem 5-cio godzinną zabawe, co mnie trochę przeraziło.

Wprawdzie efekt jest, ale po jakim czasie (!)

Opublikowano

cyga, mi też ostatnio zeszło około 4-5h na glinkowanie :) Więc raczej standardowy czas. Przynajmniej w oczach amatora :|

Opublikowano
cyga, mi też ostatnio zeszło około 4-5h na glinkowanie :) Więc raczej standardowy czas. Przynajmniej w oczach amatora :|

No już myślałem że jestem jakis nienormalny...

Chyba że obaj jesteśmy! :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.