dominik847 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 MM.MM jasne, przed glinkowaniem użyłem nilsena do usuwania smoły co do pracy na maszynie to pozostają moje ręce bo maszyną bardziej mógłbym zaszkodzić bo nigdy nie miałem innej w ręku niż opisywana tu "kula do dyskoteki" a ten aplikator http://showcarshine.pl/aplikatory/479-s ... 1-szt.html będzie dobry do DJ LP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dominik847, będzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Będzie dobry ale osobiście preferuję te białe aplikatory. Lepiej widać na nich syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 dominik847, Jeśli nie masz aplikatora to albo z MF albo np. "german" żadne tam bawełniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 MM.MM german to rozumiem tricolor ? http://showcarshine.pl/aplikatory/394-m ... shing.html jeśli ten to którą stroną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 MM.MM german to rozumiem tricolor ? http://showcarshine.pl/aplikatory/394-m ... shing.html jeśli ten to którą stroną ? tak, i czarną stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 panowie znacie jakąś dobrą strone gdzie można sprawdzić numer vin samochodu ? (pod względem wyposażenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 panowie znacie jakąś dobrą strone gdzie można sprawdzić numer vin samochodu ? (pod względem wyposażenia) Najlepiej poszukać na stronach/forach klubowych danego auta. Zawsze gdzieś w faq leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Sabat, dzięki , nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jaki aplikator użyć do PB Black Hole? Mam słoneczka Megs'a, ale chciałbym spróbować czegoś nowego np aplikatorem bawełnianym: http://shiningcar.pl/pl/p/Monster-Shine ... awelny/308 nie będzie za ostry? czy zostać przy aplikatorze gąbkowym Megs'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Która szczotka lepiej się sprawdzi przy myciu felg: http://www.shiningcar.pl/pl/p/ShiningCa ... Brush-/563 http://www.pielegnowacauto.pl/szczotka- ... brake.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 lz, Ile ramion? Dużo miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 lz, chcesz je myć czy podrapać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq161 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 FSO-Team Ja robie podobnym padem i nic zlego sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 barteq161, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ile ramion? Dużo miejsca? 5 ramion i mało miejsca [ Dodano: 2 Lipiec 2012, 19:43 ] chcesz je myć czy podrapać? Myć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Polecam Muc-Offa mam ich inną szczotkę niż ta która pokazałeś ale jakość to klasa sama w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 VP Traditional Tyre Dressing czy VP Dionysus Tyre Gloss...który z nich da bardziej matowy, satynowy efekt i dluzej trzyma sie na oponie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Tym razem piszę w imieniu kolegi. Rozwalił opakowanie po Colli - zamiast się zastanowić w co przełożyć ten wosk, to wziął go rozgrzał i przelał do innego opakowania. Konsystencja wróciła - według mnie ten wosk nadaje się do śmieci, ale wolę zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 czy warto kupic jakis sealant pod wosk naturalny? mam lusso oro, mysle nad sealantem wolfganga. zrobi robote czy cos innego wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 sebek0720, jeśli go nie zagotował do wrzenia to będzie żył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 VP Traditional Tyre Dressing czy VP Dionysus Tyre Gloss...który z nich da bardziej matowy, satynowy efekt i dluzej trzyma sie na oponie?? Dionysus daje bardziej matowy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Ile powinno zajmować glinkowanie samochodu, który nigdy wcześniej glinki nie widział? Bo właśnie skończyłem 5-cio godzinną zabawe, co mnie trochę przeraziło. Wprawdzie efekt jest, ale po jakim czasie (!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 cyga, mi też ostatnio zeszło około 4-5h na glinkowanie Więc raczej standardowy czas. Przynajmniej w oczach amatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 cyga, mi też ostatnio zeszło około 4-5h na glinkowanie Więc raczej standardowy czas. Przynajmniej w oczach amatora No już myślałem że jestem jakis nienormalny... Chyba że obaj jesteśmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi