patryk4544 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 1.Dziękuje za odpowiedz. W czym najskuteczniej wyczyścić mikrofibre, która jest w smarze? 2. Czym najskuteczniej pozbyć się owadów z lakieru i chromu? 3. Czy jest jakiś sposób na usunięcie słodkiego napoju z materiału pod wycieraczką, oraz piasku który jest jakby w niego wżarty i odkurzacz słabo sobie radzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreArt Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 patryk4544, czytaj forum, tu jest naprawdę wiele ! 1. niczym, do kosza z nią 2. środek typu tar & glue remover np. z tańszych i skutecznych polecany Decabit 3. pranie ekstrakcyjne poprzedzone porządnym odkurzaniem najlepiej z turboszczotką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes99 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Mam pytanie do bardziej doświadczonych będę robił korektę mechaniczna i mam garaż ale bardzo mały. Gniesc sie w garażu czy na powietrzu też mogę zrobić polerke. (słońce i upał nie przeszkadzają?) podpowiedzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Garaż i tylko garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO-59 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Meguiar's (magłajer-s)Scratch X 2.0 czy można go użyć maszynką, czy tylko do użytku ręcznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Mam pytanie do bardziej doświadczonych będę robił korektę mechaniczna i mam garaż ale bardzo mały. Gniesc sie w garażu czy na powietrzu też mogę zrobić polerke. (słońce i upał nie przeszkadzają?) podpowiedzcie lepiej sie pogniesc, postaraj sie uprzatnac garaz. ja tak zrobilem a mam 2,85x5,15 garaz, po bokach garazu nic nie stoi (wczesniej bylo wszystko) a na scianie nawprost powiesilem szafki i ustawilem regaly. zmiescilo sie wszystko i naprawde garaz zrobil sie duzo wiekszy. chociaz i tak wiekszy by sie przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Szukam, szukam i nie mogę znaleźć tematu, w którym było testowanych kilka ręczników do osuszania. Porównywane było sporo modeli, z tego co pamiętam sprawdzana była głównie chłonność (zatapianie w naczyniu i po wyjęciu odczekanie aż skapie wszystko). Z góry dzięki Dzinkins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 zukam, szukam i nie mogę znaleźć tematu, w którym było testowanych kilka ręczników do osuszania. Porównywane było sporo modeli, z tego co pamiętam sprawdzana była głównie chłonność (zatapianie w naczyniu i po wyjęciu odczekanie aż skapie wszystko). Z góry dzięki http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... =r%EAcznik http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... =r%EAcznik http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... =r%EAcznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N20 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 czym najlepiej spolerować plastikową szybke od radia ? moge polecieć scratch x'em na tri colorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 szukam, czytam, przeliczam i już mam mętlik w głowie co mi da lepszy wygląd (bo na wiosne i lato to sie dla mnie liczy) i ochrone na mniej więcej 2miesiące? blackhole + nattys blue czy duragloss 601 + duragloss 111? duragloss trwalszy i byłby też na zime, ale można go jeszcze kupić przed zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 30 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Bierz blue - ja mam od 10 maja 2 warstwy Reda i trzymają się dzielnie na niegarażowanym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 czym najlepiej spolerować plastikową szybke od radia ? moge polecieć scratch x'em na tri colorze ? Możesz, na pewno pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N20 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 dzięki dzinkins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 rychu, a co mniej przyciąga kurz? jest to dla mnie dość ważny element Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 W czym wyprać/jak wyczyścić aplikatory? Mam na tri-color zaschnięte UC + troche podczerwieniony jest przez lakier (nie bezbarwny) i na żółtym megsa mam suche SRP. Czy stracą przez takie pranie swoje właściwości chociaż po części? Szczególnie zależy mi na tri-color. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Szybkie pytanie,nowa astra-dziewiczy biały lakier,który wosk z podanych da najlepszy efekt? RG55-Pete's-Oro ? Co do aplikatorów,ja tam zawsze piorę ręcznie z mydełkiem,ew. wrzucę do pralki i śmigają jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 kubik, wg moich niewielkich doświadczeń różnicy raczej nie zauważysz. Ja bym wziął "oro" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunga Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 cyga, nie stracą na wartości jeżeli są przebarwione, dobrze je wymyj i dalej działaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 cyga, dokladnie ja raz polerowalem fiata CC to przerazilem sie jak zobaczylem pad zabarwiony na czerwono ale jelen woda i zeszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes99 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Garaż i tylko garaż Dzięki za rade. Tak tez zrobilem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 dunga, Fancivi, dzięki! W takim razie biore się za szare mydło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUCIO-59 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 A co o tej myjka ciśnieniowa Nilfisk sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_ko7 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Na ktorym programie płukanko ? 3 czy 5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Na ktorym programie płukanko ? 3 czy 5 ? Pięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 GUCIO-59, no też jestem ciekaw co ta myjka reprezentuje sobą. Jak to jest z tą dyszą Vario? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi