Zgrywussdz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Potrzebne jest oklejenie plastików przed ręczną korektą lakieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgrywussdz, tak, jeśli nie chcesz narobić szkód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jukojuko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zamówiłem ten Carpro Eraser , chciałem zamówić wszystko w jednym sklepie żeby raz zapłacić za przesyłkę. Carpro Eraser ręcznie nie mogę odszukać , w zakładce wash nie ma, gdzie go znaleźliście ? Tylko z linka Evo to otwieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jukojuko, na stronie głównej masz producentów -> CarPro http://www.shinearama.co.uk/search.php?fmanu=CPX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 czym najlepiej pielęgnować skórę czarną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Rafu, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 escimo thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jukojuko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 escimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam pytanie, najpierw nałożyć Meguiars Ultimate Compound czy Dodo Juice Lime Prime ? I czy jest jakaś określona różnica pomiędzy nałożeniem jednego a drugiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 co tym razem bylo zlego w moim ogloszeniu z piana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam pytanie, najpierw nałożyć Meguiars Ultimate Compound czy Dodo Juice Lime Prime UC to pasta ścierna a DJ LP to cleanser. Wiec kolejność jest oczywista chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avocado Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam pytanie, najpierw nałożyć Meguiars Ultimate Compound czy Dodo Juice Lime Prime ? I czy jest jakaś określona różnica pomiędzy nałożeniem jednego a drugiego ? UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capaz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam pytanie, najpierw nałożyć Meguiars Ultimate Compound czy Dodo Juice Lime Prime Samo nałożenie Meguiars nie wystarczy. Lakier należy tym wypolerować. Przyda się jakiś aplikator np. Tricolor, albo chociaż słoneczko. Musisz energicznie wypracować produkt na lakierze - stanie się praktycznie przezroczysty. Więcej info znajdziesz na forum. Dodo LP jest Cleanerem - więc ląduje później, ale przed nałożeniem wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wielebny, dla mnie nie było aż takie oczywiste, jeszcze do tego nie doszedłem, ledwo paczka dotarła Capaz, Aplikator Tricolor mam. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 czy takie połączenie da mi więcej do "wyglądu"? Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant + DJ BV lub butterwax? pytanie nr2- jaka jest trwałość natty's paste red? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Finish Kare 1000p Hi-Temp Sealant ten Sealant jest przeznaczony do ochrony powłoki lakierniczej a nie polepszania wyglądu. Wiec lepsze efekty otrzymasz przy 2 warstwach DJ BW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mam znów pytanie, niby banalne ale wolę się upewnić. Zamierzam nakleić naklejkę na klapę od bagażnika. Zrobić to dopiero po gruntownym dopieszczaniu lakieru ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 wiem, że do ochrony. dlatego chciałem na niego położyć DJ dla wyglądu tylko zastanawiam sie czy coś to da. miesiąc trwałości DJ to dla mnie troche mało Zgrywussdz, raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zrobić to dopiero po gruntownym dopieszczaniu lakieru ?? Zdecydowanie tak, ja osobiscie dalem jeszcze pod nalepke od CB dwie warsty Colli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 weglus, dzięki Wolę się upewnić, niż nałożyć wszelkie środki w tym wosk, a potem coś cudować żeby tylko nakleić. Thomas207, również dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 patryczken16 chyba chodziło o rozlewanie w nieoryginalne pojemniki... Tak na moje oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 patryczken16 chyba chodziło o rozlewanie w nieoryginalne pojemniki... Tak na moje oko ale on sprzedawal w ori opakowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dokladnie,ori opakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 wiem, że do ochrony. dlatego chciałem na niego położyć DJ dla wyglądu tylko zastanawiam sie czy coś to da. miesiąc trwałości DJ to dla mnie troche małoZgrywussdz, raczej tak Sealant pod woskiem jeszcze osłabi go. z DJ BV pro juz by tak nie było bo to hybryda. Zaś kolejna warstwa wosku przedłuża żywotność całości i podnosi trochę jakość całości. Możesz zrobić 2 warstwy DJ z przerwą 24h i 3 warstwa po 1 myciu ale nie dłużej niż 5 dni bo brud będzie za bardzo się już wgryzał. Jak chcesz to jeszcze przedłużać to kup sobie QD i pryskaj po gruntownym myciu jakimś. Myj szamponem z neutral PH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Fancivi, ale chyba na "litry". Z tego co pamiętam to było cena za 1l to... Ale nie ma ogłoszenia, a ja piszę z pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi