Biszkopt Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 W Markach, moje oba szwagry robiły, obaj bardzo zadowoleni. Jeden stalówki na biało drugi alusy na taki kolor, co się mieni od szarego do czarnego, bardzo ładnie Gość przy tobie puszcza czy są proste, jak przywieziesz - żebyś wiedział ile będzie kosztowało, terminowi i mili. Powtarzam za szwagrami http://www.regeneracjafelg-warszawa.pl/ Ja robiłem w Grodzisku, bo miałem bliżej, ale jak bym miał drugie felgi, to bym zawiózł do Marek. Wyszły nieźle, ale te szare szwagra ładniej Dużo czytałem o firmie na Instalatorów, że kiepscy. Kolega z innego forum tez mi pisał, że odradza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Pytanie do posiadaczy i znawców. Czy na AF Tripple mogę nałożyć sealant? Czy raczej jest on przeznaczony bardziej pod woski naturalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam, w sklepie gdzie chcę kupić słoneczka, będą dopiero w przyszłym tygodniu. Nie mam w domu ani jednego aplikatora piankowego (stare są niezdatne już do użytku). Chciałbym w ten weekend nałożyć wosk - czy w jakimś supermarkecie znajdę coś, co może jednorazowo posłużyć do tego celu? Jakieś gąbeczki się do tego nadadzą? Właściwie to też pianka... Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym związane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam, w sklepie gdzie chcę kupić słoneczka, będą dopiero w przyszłym tygodniu. Nie mam w domu ani jednego aplikatora piankowego (stare są niezdatne już do użytku). Chciałbym w ten weekend nałożyć wosk - czy w jakimś supermarkecie znajdę coś, co może jednorazowo posłużyć do tego celu? Jakieś gąbeczki się do tego nadadzą? Właściwie to też pianka... Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym związane? Może ręcznie ale jaki wosk? Na upartego to i mf da się nałożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Kiedyś na Statoilu widziałem aplikatory piankowe Sonaxa. Takie prostokątne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wosk to 476S... zerknę na stację, czy są aplikatory. Do piątku i tak nic mi nie dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 sebek0720, Jak to nie, kupujesz dzisiaj, wysyłka jutro i w piątek jest u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 kamilgt, masz trochę racji, ale w przyszłym tygodniu chciałbym odwiedzić nowo otwarty sklep DetailingGarage A już z nimi rozmawiałem, ze wpadam po aplikatory - więc wolałbym się wstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 kamilgt, masz trochę racji, ale w przyszłym tygodniu chciałbym odwiedzić nowo otwarty sklep DetailingGarage A już z nimi rozmawiałem, ze wpadam po aplikatory - więc wolałbym się wstrzymać To i robota niech poczeka BHP stanowiska ma kluczową rolę,dla końcowego efektu,co by nie mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 ...i chyba właśnie tak zrobię. Jutro ostatni egzamin i mam wolne, więc czas będzie również po niedzieli. W takim razie od razu zapytam... do czego używa się aplikatorów z mikrofibry? Z tego co czytałem, dressingi nakładać najlepiej bawełnianym (dla większego matu przetrzeć zwykłą MF). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Bawełnianych używam do nakładania dressingu wewnątrz auta oraz do cleanerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mam pytanie, miał ktoś może styczność z niżej widocznymi produktami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Wyciągnij ściereczkę i zobacz na metce jaki ma skład włókien. Jak 80% na 20% to jeszcze ok. A jak 100% polyester to nie warto. Takie od 70% już są naprawdę dobre. Niestety na produktach marketowych nie będzie raczej informacji o gęstości włókien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Te fibry ravi są podobno bardzo dobre, było o nich kiedyś na forum, jeśli ich z innymi nie myle Rękawice odpuść, chyba, że do felg/progów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udaj sie do Tesco Carefur itp itd i poszukaj na motoryzacyjnym te co podales odpusc nie sprawdza sie do konca w aucie a tanie nie sa rekawice do mycia niczym sie nie roznia poza cenami z tych marketowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywussdz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ta Cristal Line jest taka twardawa, zastanawiałem się do użycia szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 809#250809 przejrzyj sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kolega szuka jakiegoś wosku do lakieru matowego możecie coś podrzucić, wiem, ze ma SV - ale kolega nie chce tylko wydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 ta żółta ravi jest beznadziejna, jest miękka puszysta i ładnie wygląda na zdjęciu, jako mikrofibra nie działa [ Dodano: 28 Czerwiec 2012, 12:53 ] Kolega szuka jakiegoś wosku do lakieru matowego możecie coś podrzucić, wiem, ze ma SV - ale kolega nie chce tylko wydać. Chemical Guys XXX Hardcore Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jukojuko Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jest w tym sklepie http://www.shinearama.co.uk/info/orderstatus.php IPA lub podobnego działaniem ? APC i inne chemikalia są ale IPA mi w oko nie wpadła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 jukojuko, Meguiar's Glass Cleaner Concentrate (3.78L) <- jedyne co mi przychodzi na myśl, bo nie widzę nic tam do inspekcji dedykowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 nie widzę nic tam do inspekcji dedykowanego http://www.shinearama.co.uk/product.php?id=CPX-ERASER-500 Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Evo, przeoczyłem całkowicie CarPro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Można też tu:http://showcarshine.pl/863-car-pro-eraser-500ml-ostateczna-inspekcja.html Też go polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 siwy49, i tu też... http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... 500ml.html Ale Pan JukoJuko pytał o asortyment shinerama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi