danielek. Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 lukas10313, wykałaczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 dwie strony wcześniej pytałem o APC Panowie, chciałem kupić nowe APC, do tej pory używałem Megsowego ( to stare ) i Cyclon'a. Czy Surfex HD jest dużo mocniejszy od tych, które mam? generalnie chciałem coś mocniejszego, żeby fajnie się pieniło pod pędzlem i z Marolex'a ( z Megsowego mam świetną pianę ), żeby zmywało dresing z opon/plastików ( te moje rozrobione ~1/8 kiepsko domywają, dopiero za którymś razem jest ok ) no i żebym mógł używać wewnątrz też brać Surfex HD czy jest jeszcze coś innego ciekawego? podpowie ktoś coś? chciałem w tym tygodniu zamówienie składać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 IronX lepiej na sucho czy na mokro? Suchy jak większość mazideł [ Dodano: 19 Czerwiec 2012, 19:25 ] podpowie ktoś coś? chciałem w tym tygodniu zamówienie składać u mnie Meg's zdaje egzamin i nie wiem po co szukać czegoś lepszego jeżeli w ogóle coś takiego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 dzinkins - i bądź tu mądry chyba będę musiał zamówić i się przekonać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor1906 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 ogarniam sobie troche garaz i biore sie za oswietlenie, mam tam jakies lampeczki na scianach ale nie robia roboty i chcialbym cos lepszego na sufit zawiesic, pomocnego przy korekcie. i tu pytanie odnosnie lamp, chodzi o lampy sufitowe - jakie sa lepsze, rastrowe czy te hermetyczne czy wogole same jarzeniowki? i bardziej pomocne beda wiszace wzdluz czy wszerz garazu o ile ma to jakies znaczenie? i w jakich ilosciach? kieruje sie ku 4szt lamp rastrowych powieszonych wzdluz garazu powiedzmy rownomiernie na calej powierzchni sufitu (kazda przy swoim rogu) podrzuccie jakies fotki jak to wyglada u Was ps. garaz 3x5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allesio Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czy jeszcze gdzieś można dostać aplikator ValetPro Polishing ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Allesio, można: http://mrcleaner.pl/valetpro-ergo-polis ... p1822.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 da rade ręcznie wyciągnąć zmatowienie od papieru, które nie zostało dobrze zrobione maszyną? używałbym do tego UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 da rade ręcznie wyciągnąć zmatowienie od papieru, które nie zostało dobrze zrobione maszyną? używałbym do tego UC Raczej będzie ciężko tym bardziej, że maszyną nawet nie zostało wyciągnięte. Podejrzewam, że zabraknie CI sił ale jak masz ochotę to 2000 -> 2500 -> 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 to zmatowienie jest widoczne pod światło. może to przykryć np. black hole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 może to delikatnie wyrównać, ale widoczne będzie nadal. Zrób to tak jak powinno być czyli maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 bym miał maszyne to bym użył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No to jak nie masz maszyny to leć UC, aż będzie pompa Tylko zerknij później pod jakieś światło z daleka, czy nie ma 'kraterów' w klarze. To, że powierzchnia nie jest już matowa, to nie znaczy, że jest cacy W ogóle to po jakim papierze i na jakim lakierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 da rade ręcznie wyciągnąć zmatowienie od papieru, które nie zostało dobrze zrobione maszyną? używałbym do tego UC ciężka sprawa, polecam jednak maszyną... mały pad na "to" miejsce, i potem cały elemnet jeszcze raz "od nowa'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miskieusz Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 dobra, wiem, że to głupie pytanie może, ale wiele razy spotkałem się tutaj ze słowami "nie obklejony pędzelek" albo "oklej pędzelek taśmą" - OCB? przeglądam forum ale ten 'patent' akurat musiał mi gdzieś umknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Należy obkleić plastikową/metalową część pędzelka, żeby nie porysować lakieru, kiedy go mocniej przyciśniesz do czyszczonej powierzchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Środek AutoBrite Pink Sheen aplikujemy na aplikator i wcieramy w kokpit ? Czy może wlać go do spryskiwacza i od razu pryskać na kokpit i później MF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruben$ Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ja pryskam na mikrofibrę wcieram w kokpit. Po aplikacji już nie przecieram później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 JM63, po jakim papierze to nie wiem gdyż robione było to przy korekcie przez jednego z forumowiczów. lakier to czarna perła. co ciekawe to zmatowienie jest widoczne tylko w nocy przy sztucznym świetle gruby_RS, maszyny ni mo a obawa przed kupnem i zepsuciem lakieru jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 weglus, nie ma się co bać maszyny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 weglus, trza kupić, jak się boisz rotacji to bierz das'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 tylko mam jeszcze jeden dylemat. skoro jest to widoczne w sztucznym świetle pod kątem to czy nie lepiej kupić kosmetyki za cene maszyny w tym np. black hole i to przykryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 czy nie lepiej kupić kosmetyki za cene maszyny w tym np. black hole i to przykryć nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 weglus, A z pabianic nie jest master marco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Mam nie typowe pytanie czym można doczyścić i nasmarować przyczepę kempingową niewiadów ? Wiecie no stoi brudzi sie więc trzeba zadbać ? ktoś ma jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi