yukon Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 kolejny raz prośba, ktoś z użytkowników ma możliwość sprawdzenia dokładnej daty produkcji Mercedesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamoDBWC Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 yukon po numerze vin sprawdzałeś już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 no właśnie chodzi mi o sprawdzenie po numerze, może ktoś zna dekoder który wypluje datę produkcji Jeśli do jutra nic nie znajdę, to zadzwonię do kolegi z serwisu mb, a na razie nie chcę go męczyć głupotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiakMilusi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Przejechanie woskiem bocznej szyby, po niewidzialnej wycieraczce, w czymś przeszkadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamoDBWC Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 yukon podesłałem dekoder vin na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Panowie czy jak np. woskujecie auto po każdym woskowaniu myjecie aplikator ? taka ot rozkimna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja po każdym woskowaniu myję aplikator. Nie trwa to długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 14 Czerwca 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja myję ale jak się mieści w puszce z wosku, to można go tam zamknąć bez mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 A jest jakaś gąbeczka do polerowania bardzo wąskich elementów takich jak chromowane listwy, żeberka w grillu itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 A jest jakaś gąbeczka do polerowania bardzo wąskich elementów takich jak chromowane listwy, żeberka w grillu itp? Możesz sam zrobić sobie odpowiedni dla siebie rozmiar np. wycinając z tricolora lub kupić sobie specjalne akcesoria do założenia na wiertarkę/wkrętarkę - zależnie od potrzeb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Właśnie o takie "specjalne akcesoria" mi chodzi. Tylko nie wiem gdzie tego szukać i pod jaką nazwą. Mogą być na wiertarke, ale samemu wycinane np. z tricolora raczej się nie przydadzą bo niby jak to zamontować na jakąś maszyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thezoo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam. Który talerz mocujący polecacie dla początkującego [to co już posiadam - Polerka GRAPHITE, gąbki FLEXIPADS biała, żółta, pomarańczowa] FLEXIPADS Talerz mocujący 125mm z rzepem, gwint M14, Soft-żółty FLEXIPADS Talerz mocujący 125mm z rzepem, gwint M14 FLEXIPADS Talerz mocujący 125mm z rzepem, gwint M14, pianka 12mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naturion Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Czy jest jakaś różnica między wodą demineralizowana a wodą destylowaną przy rozcieńczaniu z IPA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam. Który talerz mocujący polecacie dla początkującego [to co już posiadam - Polerka GRAPHITE, gąbki FLEXIPADS biała, żółta, pomarańczowa] FLEXIPADS Talerz mocujący 125mm z rzepem, gwint M14, Soft-żółty FLEXIPADS Talerz mocujący 125mm z rzepem, gwint M14 FLEXIPADS Talerz mocujący 125mm z rzepem, gwint M14, pianka 12mm Odpuść ostatni. Pierwszy jest naprawdę dobry, wystarcza do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Gdzieś był temat jak przetapiać wosk. Jestem posiadaczem Natty'sa blue i ma on grudki, ma ktoś ten temat w ulubionych albo napisze jak to się robiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 cptolgierd, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 664#109664 + ogólnie ten temat. Chyba tam sporo jest o przetapianiu wosku, ale nie chce mi się całego przeglądać od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Tam w tym temacie jest 1 opinia o przetapianiu, a ja widziałem gdzieś relację, nawet ze zdjęciami i to też chyba był natty's ale nie pamiętam czy blue czy red. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja przetapiałem wosk już nie raz .Bierzesz rondelek z wodą wsadzasz do niego pojemnik z woskiem i do rondla nalewasz wody tak na 1/3 wysokości opakowania wosku. Nagrzewasz ale starasz się nie doprowadzać do wrzenia tak aby chlapiąca woda nie dostała się do wosku (dlatego taka ilość wody). Jak zobaczysz ,że wosk cały jest płynny wyłączasz, wyjmujesz wosk i odstawiasz w TEMP POKOJOWEJ do wystygnięcia i stwardnienia (najlepiej na noc).NIE ŁADOWAĆ WOSKU DO LODÓWKI. Jak wosk ma grudki to musiałeś go zmrozić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 cptolgierd, jeszcze to znalazłem: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 615#242615 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Oke, dzięki o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Używał ktoś APC do czyszczenia powierzchni ze stali nierdzewnej? Zda to egzamin, poradzi sobie z tłuszczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 psikaj, przecież nie wybuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 a teraz takie małe sprostowanie myśli moich rozumiem że DODO JUICE LIME PRIME to cleaner który można nałożyć słoneczkiem i wypolerować czym ? microfibrą ? wosk również nakładamy słoneczkiem i polerujemy microfibrą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 dominik847, wosk tak nakładamy, cleaner aplikatorem bawełnianym najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 reklama off np. takim ???? http://showcarshine.pl/479-1136-large/s ... -1-szt.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi