spons Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Final Wipe Off powinien sobie z sadza bez problemu poradzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Normalna procedura. Solidne mycie, dekontaminacja, polerowanie w miarę możliwości, cleaner i zabezpieczenie LSP. Później regularne mycie. Kiedyś na innym forum jeden user miał problem z osadem z jakiejś hałdy. Kupił Duragloss'a 101 i ONR'a i stwierdził ,że nie ma już problemów z osadem i taki zestaw mu wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Pany orientuje się ktoś ile można papierosów przewieźć do Tunezji ? Jutro wylot a nie wiem ile brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwoz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Rok temu jak byłem tam, to można było przywieść z sobą 400 szt. chyba przez ten czas nic się nie zmieniło. Zresztą nie wiem, czy jest sens zabierania fajek ze sobą, bo tam są tańsze, przeważnie kosztują 5-6 zł na nasze. 6 zł zapłaciłem tam za nasze Polskie Marlboro w ich Carrefourze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Rok temu jak byłem tam, to można było przywieść z sobą 400 szt. chyba przez ten czas nic się nie zmieniło. Zresztą nie wiem, czy jest sens zabierania fajek ze sobą, bo tam są tańsze, przeważnie kosztują 5-6 zł na nasze. 6 zł zapłaciłem tam za Marlboro made in Poland dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miked Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Panowie podpowie mi ktoś czy tak może być? RED > QD antystatyczne > wpocenie czy musi byc tak? RED > wypocenie > QD antystatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wg mnie druga opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miked Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No właśnie dzisiaj muszę nałożyć Reda a pogoda jest byle jaka, raczej w taką pogodę się nie wypoci więc nie wiem co robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paffcio_6n Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 panowie, ktory korek z 3M odpowiada menzernie fg500 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 czy APC AUTOSMART G 101 w stężeniu 1:10 można wyczyścić jasna materiałową tapicerkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 czy APC AUTOSMART G 101 w stężeniu 1:10 można wyczyścić jasna materiałową tapicerkę ? Nie powinno być szkód,ale sprawdź w miejscu mało widocznym. Ja materiał na boczkach,tylko czarny potraktowałem mocniejszym stężeniem,bo taki miałem i jakoś przeżyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Okej bo mam jeszcze jakiś wynalazek TENZI do prania tkanin ale po nim ostatnio miałem zacieki i lekko obawiam się apc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Można, jak najbardziej. Mówimy o fotelach, czy np "boczkach" drzwi etc? Wypadałoby jednak odessać czymś brud... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 o fotelach no i w sumie boczkach no i z tym odessaniem mam problem bo nie posiadam takiego odkurzacza i obawiam się że bez tego to będzie syzyfowa praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 o fotelach no i w sumie boczkach no i z tym odessaniem mam problem bo nie posiadam takiego odkurzacza i obawiam się że bez tego to będzie syzyfowa praca No to ja bym się nawet nie bawił,bo na boczku to ja zrobiłem takie bieżące czyszczenie Ale odkurzacz na mokro to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 obawiam się że bez tego to będzie syzyfowa praca jeśli jasne, to z samym "przetarciem" APC bym się wstrzymał... Przejaśnieje, oczywiście, ale plamy praktycznie gwarantowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik847 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 czyli czekam na odkurzacz w takim razie dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logo1024 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Panowie przed zimą gumy popsikałem silikonem w sprayu. Teraz tego nie mogę doczyścić APC 1:10 nie dało rady, co radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 zwiększyć moc APC, miękka szczoteczka do zębów i lecimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jeśli chodzi o biały nalot - na 99% wymiana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Sądząc po gumie i "otoczeniu" to żadnej wielkiej mocy tam Kolega nie użył, spróbować nic nie kosztuje, ale zapewne masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 6 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Przypadłość wszystkich ,a przynajmniej większości Golfopodonych VAGów z tamtego okresu. U mnie gumki się zabieliły mimo że nigdy wcześniej nie psikałem po nich żadną chemią, no i do tej pory nie znalazłem na to remedium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Panowie,szybkie pytanie-czym skutecznie usunąć "zapach" wymiocin z pasa bezpieczeństwa? Wieczór panieński udał się aż za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Panowie,szybkie pytanie-czym skutecznie usunąć "zapach" wymiocin z pasa bezpieczeństwa? Wieczór panieński udał się aż za bardzo Pranie. Po prostu porządnie wyprać aby wypłukać resztki kwasów i rokładającego się pożywienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi