thezoo Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Witam. Jak myślicie porządna polerka da rade usunąć takie nieprzyjemne dla oka defekty: Błotnik - tył Maska
Zybercik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 thezoo, mocno ścierna pasta albo delikatnie papierek (tylko poczytaj, albo daj komus kto się zna) i będzie ładnie.
maj0nez Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Jak wykończyć vp dionysus trim glitz albo jak wy to nakładacie bo nawet jak przeprowadzę auto około 1km do garażu to od razu cały pył i kurz mam na elementach co był zastosowany VP.
SzaKal Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 maj0nez, Po aplikacji przetrzyj plastiki microfibrą.
Sucre Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Thezoo wydaje mi się że do maski tylko z papierem. Ktoś pytał o LT, na początku byłem nim zachwycony ale po czasie stwierdzam że nadaje się tylko do osuszania i wycierania progów, jako QD jest bardzo słaby.
demo74 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Czy po PB SSR2 zaleca się użycie SSR1, czy może być ścierny cleaner Dodo?
b_some1 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Witam!W przyszlym tygodniu robie trase do Warszawy ok 1600km, auto zadbane po korekcie, wywoskowane. Potrzebuje namiarow nie tyle na firme detailingowa, co na dobra myjnie reczna w Wwa, ktora przywroci blask autu po dlugiej podrozy. Najchetniej zrobilbym to sam ale nie mam warunkow i nie jestem z Wwa. Prosze o pomoc, pozdrawiam! Auto Beauty zrobią Ci na dwa wiaderka, ceny przystępne mapka jakby co Link mapka Dzieki serdeczne, melduje sie u nich w przyszlym tygodniu, bedzie sporo robactwa i komarow do zdrapywania
Wax Paradise Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Wax Paradise, a testowałeś może ten produkt? Nie testowałem, więc nie mam pojęcia jak się sprawdza.
Doniek Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Thezoo wydaje mi się że do maski tylko z papierem. Ktoś pytał o LT, na początku byłem nim zachwycony ale po czasie stwierdzam że nadaje się tylko do osuszania i wycierania progów, jako QD jest bardzo słaby. Po wodnym nie będzie problem wyjść ręcznie do połysku? Mam podobny problem.
escimo Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 demo74, z tego co kojarzę to chyba mają podobną ścieralność, więc można DJ. Chyba, że się mylę, to niech ktoś mnie poprawi
senz Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Sucre napisał/a: Thezoo wydaje mi się że do maski tylko z papierem. Ktoś pytał o LT, na początku byłem nim zachwycony ale po czasie stwierdzam że nadaje się tylko do osuszania i wycierania progów, jako QD jest bardzo słaby. Po wodnym nie będzie problem wyjść ręcznie do połysku? Mam podobny problem. Ręcznie może w jakimś stopniu uda Ci się wyprowadzić lecz maszyną będzie szybciej i lepiej. (zależy również po jakim papierze)
AMS Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jakim preparatem po korekcie z Menzerną mogę przejechać karoserię aby wypełnić pozostałe ryski ( niektóre praktycznie do podkładu gdzie dalsza korekta była niemożliwa ). Jako odżywkę/cleaner mam Lusso Revitalizing Creme i wosk Collinite 845 Insulator Wax - czy takie wypełniacze negatywnie wpływają na trzymanie się wosku?
michałoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jeśli to są faktycznie tak głębokie rysy to niestety ale raczej tego nie wypełnisz. Do drobnych rys możesz zastosować: SRP, Tripple, Chery Glaze, HDC.
AMS Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 który preparat do drobnych rys waszym zdaniem jest najlepszy? jakiś jest lekko ścierny do aplikacji ręcznej aby nie narobić maszynowo hologramów? czy jest na tyle dobry że nie ma szans narobić hologramów? bo pracując finiszującą pastą nie robię hologramów, a pozostają tylko płyciutkie rysy które wolał bym czymś zamaskować bo lepiej zostawić powłoki bezbarwnego jeszcze w razie czego na przyszłą korektę niż dalej katować
Capaz Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 który preparat do drobnych rys waszym zdaniem jest najlepszy? jakiś jest lekko ścierny do aplikacji ręcznej aby nie narobić maszynowo hologramów? czy jest na tyle dobry że nie ma szans narobić hologramów? bo pracując finiszującą pastą nie robię hologramów, a pozostają tylko płyciutkie rysy które wolał bym czymś zamaskować bo lepiej zostawić powłoki bezbarwnego jeszcze w razie czego na przyszłą korektę niż dalej katować UC Megsa + Tricolor ... Trochę ciężka praca, ale drobiazgi usuwa i hologramów na miękkim japończyku nie narobił.
skiba Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Koledzy,AquaWax z DG to syntetyk tak?czy traktowany jako QD co tydzien nie bedzie oslabial mi Lusso?
sebek0720 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam serdecznie, oglądałem test: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6130 Nie mam tego produktu, jednak zamówiłem Shiny Garage Lime APC (mój pierwszy APC - dlatego celowałem w tańsze). Można nim osiągnąć podobne efekty?
SJake Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 skiba, raczej będzie go solidnie doładowywał. W efekcie go przytłoczy swymi właściwościami. Czy to źle...? nie.
cocolino Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jaki jest najlepszy roztwór VP Neutral Snow Foam do Glorii 10 ? I żeby nie było "mleka" i żeby mi za bardzo szestnachy nie zeżarło.
bobas Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Dżejku, wiele razy już pisał, wystarczy zaglądnąć do tematu Gloria FM10.
kinek01 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 cocolino, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=566 Poczytaj a na pewno znajdziesz
SzaKal Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Czy ktoś z was używał Poorboy's World EX-P ?
Rekomendowane odpowiedzi