balcerek Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Suchy bo wolniej będzie spływać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie mogę znaleźć tego postu czy pianę nakłada się na suchy samochód czy na mokry ? Polecam na suchy - piana dłużej utrzyma się na samochodzie, skutecznie odspajając zanieczyszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Czy QD FK425 dobrze sie sprawdzi na woskach Colli 476 i Nattys Blue? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Jaka jest średnia wytrzymałość Glasura w obecnych warunkach pogodowych? A jakie ma to znaczenie skoro po miesiącu już Cię korci aby posmarować na nowo smaruj...nie żałuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckipiasta Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mam takie pytanko, wiem że do UC jest polecany aplikator tri color takiego jeszcze nie mam ale rozumiem że używa sie go do UC tylko jedną stronę a czy można spokojnie zastosowac np. VALETPRO POLISHING- APLIKATOR TWARDY tego można używac z dówch stron. I czy jak auto było glinkowane ze 2 miesiące temu to przed użyciem UC wsytarczy umyc i jechać UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 I czy jak auto było glinkowane ze 2 miesiące temu to przed użyciem UC wsytarczy umyc i jechać UC Jeśli stało przez ten czas w garażu, to leć śmiało, jeśli nie to glinka niezbędna. Z resztą przejedź palcem (może być w foliowym woreczku) po lakierze i sprawdź, czy coś wyczujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logo1024 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Panowie takie pytanie, miałem robioną polerkę i w niektórych miejscach są otarcia na uszczelkach gumowych. Czym to najlepiej doczyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mam takie pytanko, wiem że do UC jest polecany aplikator tri color takiego jeszcze nie mam ale rozumiem że używa sie go do UC tylko jedną stronę a czy można spokojnie zastosowac np. VALETPRO POLISHING- APLIKATOR TWARDY tego można używac z dówch stron. I czy jak auto było glinkowane ze 2 miesiące temu to przed użyciem UC wsytarczy umyc i jechać UC Do zdecydowanej pracy przy użyciu UC Valet PRO Ergo Polishing Applicator jest bardzo dobry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.wroc Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Meliscie doczynienie z firma Carvalet ?? a masz coś na oku ? na pewno nie polecę płynu do aluminium felg, produkt do smoły przeciętny, środki do prania tapicerki nawet dobre, reszty nie używałem[/quot a wosk na mokro ?? ja używam np. coptit i jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Mam problem ... wczoraj wieczorem ktoś wystawił komplet past 3M (korek zielony, żółty i niebieski) rano sobie go zarezerwowałem pojechałem do pracy ... i teraz nie mogę tego tematu znaleźć żeby skontaktować się ze sprzedającym, może kojarzy ktoś kto to wystawił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 SzaKal, pasty zostały sprzedane przed Twoim postem poprzez PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Przepraszam za OT kamilgt - śliczny avatar kto projektował ? czy zdjęcie z komunii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 zeskanowałem świeże zdjęcie z paszportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 kamilgt, No to chyba nie zgodne z regulaminem ? jest napisane że chętni mają pisać normalnie na poście a nie przez pw ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 SzaKal, ale jak ktoś ma poniżej 10 postów to nie może pisać w dziale sprzedam i wtedy może kupić poprzez PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaczinto Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Panowie takie pytanie, miałem robioną polerkę i w niektórych miejscach są otarcia na uszczelkach gumowych. Czym to najlepiej doczyścić? Sam wspomagałem się APC 1:10 i schodziło pierwszorzędnie, także polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 A ja bardziej polecam IPA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Pavlik, ej no! Chciałem trochę zamieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logo1024 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Panowie takie pytanie, miałem robioną polerkę i w niektórych miejscach są otarcia na uszczelkach gumowych. Czym to najlepiej doczyścić? Sam wspomagałem się APC 1:10 i schodziło pierwszorzędnie, także polecam Dzięki dziś wypróbuje jak pogoda pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Koledzy,DG Aquawaxa to na mokry lakier czy suchy? dac mu polezec chwilke czy od razu do sucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 skiba, wpisz w google: "Duragloss Application Instructions:". W wynikach wyświetli się jako pierwszy wynik plik wordowski z dokładną instrukcją producenta co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Podziekowal Ci slicznie To jeszcze jedno pytanko,moze glupie-co z padem po woskowaniu?wyprac,przeplukac,trzymac w woreczku zeby nie wysechl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 skiba, jakim woskowaniu? chcesz Aqua Wax nakładać aplikatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 nie no,jestem poczatkujacy ale bez jaj.tak ogolnie pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Ja tam piorę razem z fibrami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi