quadrifoglio Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 sistinas, w większości sklepów z elektroniką powinni mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Kobi, Szare mydło Dzięki Czy jeśli w Matizie klosze przednich lamp są plastikowe i zmatowiałe to można je doprowadzić do ładu PlastX czy lepiej pobawić się w papierki wodne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sistinas Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 ok dzięki tylko najwiekszy sklep z elektronika z tego co widze ma opakowania po 100ml, ale napisalem do nich. Jesli ktos ma jakis jeszcze adres, to proszę sie nie krepowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 zmatowiałe to można je doprowadzić do ładu PlastX czy lepiej pobawić się w papierki wodne ? Papier i pózniej pasty a PlastX to już na sam koniec jak już go masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobi Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 zmatowiałe to można je doprowadzić do ładu PlastX czy lepiej pobawić się w papierki wodne ? Papier i pózniej pasty a PlastX to już na sam koniec jak już go masz Tyle, że nie mam maszyny ... chodzi mi o ręczne działanie Papierek ręcznie, ale pewnie pasty o których myślisz (tzn ?) i Plastx maszyną by trza było nakładać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jak ręcznie to z papierkami ostrożnie, zacznij od najdrobniejszego i zobacz czy wyciągniesz go pastą którą masz, stopniowo zwiększaj gradacje papieru itp ręcznie to mozolna robota pasty miałem na myśli 3M lub Menzerna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Jest jakis sens nakladania AIO np Srp twardszą str. tricolora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Może nie SRP ale po zimie odświerzałem lakier właśnie Tripplem na twardej stronie tricolora i według mnie dało to lepszy efekt cleanerowy jeśli natomiast bardziej zależy ci na wypełniająco-odżywiających właściwościach AIO to lepsza jest wtedy fibra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Używał ktoś z Was padów LAKE COUNTRY HYDRO-TECH na maszynie DA? Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Cz@rek dzieki,zobacze jak pojdzie Srp na twardej a druga warste Fibrowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmlawa Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Opinie na temat sposobu smarowania AIO są różne. Jedni mówią, że twardą stroną germana lepiej maskuje się ryski inni, że lepiej fibrowym aplikatorem. Jak to w końcu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Pytanie: Ile czasu mniej-więcej muszę przeznaczyć na pranie tapicerki (podłoga, fotele, kanapa, bagażnik, być może podsufitka), oczywiście wraz z presprayem wcześniej. Stan tapicerki - fotele i kanapa wizualnie czyste, bagażnik również, podłoga trochę ubrudzona po 14 latach użytkowania, podsufitka - też nie ma tragedii. Jedynie ta podłoga. Pytam, ponieważ będę wypożyczał na spółę odkurzacz piorący, i mniej więcej chcę wiedzieć, ile czasu potrzeba na jedno auto. Drugie ma parę lat i jest wręcz higienicznie czyste w środku, więc przypuszczam że tam tylko raz się przejedzie całość i będzie odświeżone. Zdaję sobie sprawę że to ciężko określić, zwłaszcza, że będę to robił pierwszy raz, no ale jakiś zakres, czy na te dwa auta to będę potrzebował 4h, 6h, 8h czy może 12h Ważne dla mnie jest to ze względu na to, że odkurzacz jest wypożyczany na cykle 6h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Przygotuj wczesniej auta do gotowosci prania, pojedz po odkurzacz i pierzesz jedno zaraz drugie i oddajesz i te 6h zdazysz napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 16 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 dw4463757, Bez problemu zrobisz jedno auto a powinieneś zrobić dwa w 6 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dw4463757 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Ok! Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Słuchajcie. Czy grubość lakieru 80um w Hondzie Civic 7gen to normalna sprawa? Chce kupić ale martwie sie ze nie bedzie co polerowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Panowie potrzebuję kupić wagę z dokładnością do 0,01g możecie coś polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kullnikk Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Czy grubość lakieru 80um w Hondzie Civic 7gen to normalna sprawa? Norma dla Hondy to według ASO 75-95um i w takich granicach mieści się u mnie, więc jak jest 80um to sie nie martw. Gorzej gdyby było 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowpicture Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Panowie, w planach korekta lakieru Teściowej Aveo - na czymś muszę zdobyć praktyke Lakier mocno zniszczony ale to dobrze Kolor czerwony metalik. Mam maszynę, komplet padów i past Mazerna. Po wszystkim pójdzie 845. PYTANIE: co po korekcie, przed woskiem? Chciałbym wyciągnąć wetlooka:) Dzięki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczken16 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Uzywacie jakis programow do wrzucania zdjec na forum ? mam 300 zdjec do dodania,a nie chce mi sie kopiowac kazdego z imageschacka........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ja fotosik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 PYTANIE: co po korekcie, przed woskiem? Chciałbym wyciągnąć wetlooka:) Dzięki!! Kolego dobra albo bardzo dobra korekta najlepiej wyciągnie wetlooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Patryczken16, na photobucket.com masz opcję zaznaczenia wszystkich zdjęć w albumie i pobrania kodów za jednym razem do wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Panowie czym mogę zarzucić na oponki Meguiar's Endurance ?? Dodam że mam tego tylko próbkę i nie chcę zmarnować ani kropelki. Aplikator piankowy/ gąbkowy czy pędzelek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Aplikator gąbkowy. Ja do opon używam tych kuchennych 3-4 krople na oponę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi